- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.740
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.061
wetmancım tes edrim grafıteler
geldi keske orjınal kutusunda gönderseymişsin profılıme 2 foto koydum
en kısa zamanda koyucam daha fazla
iiigeceler
Kanon hoşgeldin..gözlerini saçlarını ve tenini gösteren bir resim atabilir misin? öyle daha iyi karar verebiliriz. hani bizim yaptığımız gibi keserek at resmini.
didem yeşil makysj bekliyorum.bambam yakamozmu fotoları yanyana yapıştırıcaktı
Kanon yeni üye olduğun için sanırım istesende resim ekleyemezsin. en az 100 mesaj gerekiyor çünkü. Mavi tonlarında mı yeşil tonlarında mı istediğine karar verdin mii? önemli olan buna karar vermek. soloticada sana yakışabilecek mavi tonları da yeşil tonlarıda bulabilirsin. Daha önce renkli lens kullandın mı?
Gerçekte resimde durduğundan daha doğal duruyor kesinlikle. Bunu tereddütsüz söyleyebilirim. Pupille kendi gözün kaynaşması flashlı resimlerde görünüyor ama gerçekte hiç belli değil ve ben çok rahat seve seve kullanıyorum. etrafımdaki herkeste çok beğendi. Freshlook ben de aldım ve hiç dışarda kullanamadım cnm.. freshlook sadece ela ve yeşilde iyi sanırım. mavi gri tonları baya kötü görünüyor kahve gözlerde.. solotica da hangi rengi alırsan al çok severek kullanırsın..
okypete birde şey dicem ben daha önce b&l mavi kullanmıştım o grafiteden daha canlı tabi herkes çok yakıştırmıştı.gündüzde kullanıyordum.şimdi topaziolar guartzolar gece kullanılır falan diyolar korkuyorum
valla tatlım. herkesin zevki farklı. ben esmeraldamı ve topaziomu gündüzde kullanıyorum. çokta memnununm. zaten gece için lens alınmaz. her gece bar lokanta ,gezmedemiyiz. yani sırf gece takmak için lense verilen paraya yazık bence.
Okypetem okuyunca koptum:)))Haklısın gece için lens alınmaz eğer gündüz kullanamayacaksanız daha az belirgin tonlar alın arkadaşlar.Herkesin lensten beklentisi farklı bazıları sibirya kurdu gibi lens bekler bazılarıda belli belirsiz olmasını bekler.Kızlar herkez fotoğraflarda kendi gözlerine yakın renklerde renklerin nasıl durduğuna bakarak gibi kendi gözünde nasıl duracağını kestirmeye çalışsın.
Ben bu forumda başkalarının fikirlerini okuyarak lens alıp çok yanılan insanlarla karşılaşıyorum..
nc melin nasıl durucağını az çok tahmin ettim sağol yakamozcummm
İce da sanırım karanlıkta olduğu için flaşla lilamsı oldu bence en açık bambam sarımsı benimki flaşla yeşilimsi yakamozunki orta kahve ama üçüde çok yakınmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?