Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bettycim hiç koyu mavi lacivert gibi durmuyor aksine açık mavi durmuş. Acaba solotica komple boyamalarını mı yoğunlaştırdı gerçekten hiç anlamadım bilmiyorumkismile çok beğendim ama çok yakışmış. sen ne düşünüyorsunn?? beğendin mi? doğal buldun mu canım..

berrycimm pijamalarımla uzanıp tv izliyorumm göbeğimde de pc m yatıyorr :))) valla hiçç makyaj yapcak halimm yok yaa ( hem sen hiçç yapmadın esmeraldalarlaaa klava:

Kanon hoşgeldin..gözlerini saçlarını ve tenini gösteren bir resim atabilir misin? öyle daha iyi karar verebiliriz. hani bizim yaptığımız gibi keserek at resmini.

Ilgilendigin icin saol. Nasil resim atilir bilmiyorum anlatirsan sevinirim ama dedgim gibi tenim bugday gozlerim koyu kahve sacimda kahve rengi

didem yeşil makysj bekliyorum.bambam yakamozmu fotoları yanyana yapıştırıcaktı

cnm ben yaparim ama yakamozcum ekledi mi?
simdi disardayim aksama eve gidince yapiveririm ben ama bu arada siz onceden yapmak isteeseniz de olur. yakamozcum eklesin de:) boshayallersmile

Son düzenleme:
Kanon yeni üye olduğun için sanırım istesende resim ekleyemezsin. en az 100 mesaj gerekiyor çünkü. Mavi tonlarında mı yeşil tonlarında mı istediğine karar verdin mii? önemli olan buna karar vermek. soloticada sana yakışabilecek mavi tonları da yeşil tonlarıda bulabilirsin. Daha önce renkli lens kullandın mı?

Evet freshlook un gri renginden kullanmistim ama cok yapaydi ya yakindan cok belliydi aslinda yine o tonlarda istiyorum ama Boyle cok dogalda olsun istiyorum gri tonlarinda cok dogal duran bi renk var mi soloticada?

Kanon gri tonlarında duran benim de çok beğendiğim quartzo icemint ice ve grafite var..
Quartzo en opak seri, harikaa bir renk, ben de 1 çift edinmek istiyorum ama diğerleri kadar doğal değil. Göz rengini baya değiştiriyor. Ice ı topicde bambam ve burcu 84 kullanıyor. onlarda görebilirsin. Çok soft doğal bir açık mavi-gri karışımı. Grafite daha koyu bir mavi-gri tonu. Yine topicde kullananlar var.. Icemint ben ve vetman kullanıyoruz. ice ve grafitten biraz daha opak ama quartzo kadar opak değil. Çok sof güzel bir yeşil-gri tonu. resimler var zaten topicde. hepside çok güzel canım. vetmana da danışabilirsin. topici okuyup renkleri de görebilirsin.. hepsi yakışır bence.

Cok tesekkurler canim yok Ben dogal olsun istiyorum senin iceminti gordum yeni cookk hos ya Cooookk yakismis yaa nasil dogal duruo mu peki yakindan bakilinca? Cok belli mi yani? ( résimde cok dogal duruyo yaaoyle mi duruo yakindanda?

Gerçekte resimde durduğundan daha doğal duruyor kesinlikle. Bunu tereddütsüz söyleyebilirim. Pupille kendi gözün kaynaşması flashlı resimlerde görünüyor ama gerçekte hiç belli değil ve ben çok rahat seve seve kullanıyorum. etrafımdaki herkeste çok beğendi. Freshlook ben de aldım ve hiç dışarda kullanamadım cnm.. freshlook sadece ela ve yeşilde iyi sanırım. mavi gri tonları baya kötü görünüyor kahve gözlerde.. solotica da hangi rengi alırsan al çok severek kullanırsın..

Tamam canim cok tsk ederim yardimlarin icin o zaman bende icemint alim siparisler kac gun sonra elinde oluo verildigi gunden itibaren ona Gore vercemde

canım sen wrlens paranalentes gbi sitelerden brezilyadan mı sipariş edeceksin? yoksa türkiyeden mi sipariş edeceksin? eğer numaralı kullanmıyorsan türkiyeden alırsan hemen 2 günde elinde olur sanırım. onun dışında 20 - 25 iş günü bekliyorsun cnm.. ne çabuk karar verdinn :)) ama beğeneceğine eminim. ice grafite ya da icemint üçüde çok güzell. eğer gözlerin orta ya da koyu kahveyse ice diğerleri kadar yakışmaz.. ice daha çok açık renk gözlere gidiyor.

Kızlar kendi göz renklerimizi ekledim sanırım benimki ikinizdenden koyu :)) sizinkiler bi ton daha açık gibi, meller dahada güzel durur sizde opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Sende o kadar guzel duruo ki cok etkili oldu karar vermemde numarali -1.25 benimkiler yurtdisindan vericem siparisi zaten tr Den versemde ayni sey. Direk uretenler Alma imkanimiz var mi ? Varsa site ismini falan yazarmisin yada mail adresini.

Bunu ben söylemiştim. Gece takılır demedim,solotica'nın opak olan serisi geceleri,öteki seriler de gündüzleri takmak için ideal bence dedim. Yani elinizde solotica'nın opak serisinden bir renk varsa ve benim gibi gün ışığında yeterince doğal bulmadıysanız kabında uyuyacağına geceleri son derece doğal duruyor geceleri kullanabilirsiniz en kötü anlamında söyledim. Sevgili vetmanın da dediği gibi herkesin lensten beklentisi farklıdır. Burada biz ne söylersek söyleyelim sizde nasıl duracağına karar veremeyiz, sadece bizde duruşunu nasıl bulduğumuzu belirtebiliriz. En fazla sizde nasıl duracağına dair fikir yürütebiliriz. Başkalarının düşüncelerine göre lens seçmek çok doğru değil,sizin göz renginize yakın göz rengine sahip kişilerde lenslerin duruşuna bakıp ona göre karar vermek daha doğru sonuçlar doğuracaktır. Vetman'a katılıyorum bu konuda. Ama şunu da belirtmek istiyorum bu topicte opak seriyi doğal bulmadığını söyleyen kişilere karşı biraz tepki oluşuyor gibi geliyor bana. Belki de ben yanlış anlıyorum bilemiyorum. Bende topazio var,geceleri seve seve kullanıyorum gayet doğal buluyor çevremdeki herkes fakat sabahları aynı tepkiyi almıyorum. Sizde çok daha doğal durabilir,harikalar yaratabilir okypete de olduğu gibi. Bu tamamen kişinin göz yapısı ve göz rengi ile alakalı. Yoksa gece takmak için alın gibi birşey söylemiyorum tabiki. Livess canım senin göz rengin bayağı açık gördüğüm kadarıyla bence sende okypete de durduğu gibi güzel durur gündüzleri de kullanabilirsin. Bu fikir tabiki alıp gözüne takmadan tam olarak bilemeyiz. Umarım korkularını giderebilmişimdir ve kendimi ifade edebilmişimdir canım. Sevgiler herkese.

nc melin nasıl durucağını az çok tahmin ettim sağol yakamozcummm
İce da sanırım karanlıkta olduğu için flaşla lilamsı oldu bence en açık bambam sarımsı benimki flaşla yeşilimsi yakamozunki orta kahve ama üçüde çok yakınmış.

rica ederim canım benimki açık kahve güneşte sarı duruyo ama gölgede çektiğimdenmidir nedir bilmem böyle çıktı kaydirigubbakcemile3 ama sizin gözler daha açık zaten melin açıklığı konusunda şüpheniz kalmaz en azından artık :)) bence ikinizdede çok güzel duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…