Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canımm çok haklısın bence. Orta ve koyu kahve gözlerde opak serinin diğer seriler kadar doğal durması zaten teorik olarak da imkansız. Bunun aksi iddia edilemezki.. Gözün rengini bu denli değiştirirken, kapatıcılığı bu kadar yüksekken diğer seriler kadar da iyi kaynaşmasını beklememk lazım. Yalnız dediğin gibi bal rengi gibi gözlerde, pupil daha başarılı kaynaştığı için çok daha doğal duruyor. Keskin bir geçiş olmuyor çünkü. Ben de aldıktan sonra gün ışığında doğal bulmazsam akşam kullanırım. Gündüz icemint akşam quartzo zemuszemus

Sende o kadar guzel duruo ki cok etkili oldu karar vermemde numarali -1.25 benimkiler yurtdisindan vericem siparisi zaten tr Den versemde ayni sey. Direk uretenler Alma imkanimiz var mi ? Varsa site ismini falan yazarmisin yada mail adresini.

Canım bak burda detaylı şekilde anlatılmış. http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/357567-solotica-lens-satin-almanin-kac-yolu.html Burda ki sitelerden temin edebilirsin lenslerini. Fakat paranalentes den alıp sorun yaşayan bir kaç kişi oldu topicde. Ucuz ama diğerleri kadar kaliteli hizmet vermiyorlar bence.

olumunekankayizsmile evt ben de oole dusundum aldigimda ben de cok rahat edemezsem kutusunda durmaz gene de B plani gibi hani bir sekilde kullanilir sahane renkler cunku bayanssulusmile

Kızlar kendi göz renklerimizi ekledim sanırım benimki ikinizdenden koyu :)) sizinkiler bi ton daha açık gibi, meller dahada güzel durur sizde opuyorumnanaktan

yakamozcum bi tanesin eline saglik bizim arkadaslar bizdeydi bi turlu foruma bakamadim. eline saglik cnm benm. olumunekankayizsmile :asigim: bana sanki 3muzunde cok ayni aciklikta gibi gelio. yasasin bu demektir ki nc meller bende de sendeki gibi durabilir. goz yapisi da etkilio sekli ama ton benzer olucak demektir. cok mutlu oldum valla yaaaaa guclubacismile :lepi:kaydirigubbakcemile2

burdan yazim o zaman sen nerden aliosun cnm ya ben bi wrlens die bi site buldum duydun mu hic? tabi hepsine guven olmuo parayi odedikten sonra bide problemlerle karsilasmak istemiorum bide bu icemint le cristal ayni renkmi oluo

kızlar parisin bu son günlerde dadandığı, lensi kesinlikle solotica azul. bu kadar benzerlik olmaz

melekcim resimlerini yükleyemedim.Betybluescim lenslerin çok yakışmış güle güle kullan canım bu lensleri çok fazla aldğım için bazen yerden tasarruf etmek için kutusuz sadece lens kabıyla geliyor bana çünkü çok alıyorum:)Bazıları kutulu bazıları kutusuz geliyor bana olsa gönderirdim mesela meller kutulu geldi bana kutusuyla gönderdim canım:)Zaten kutusununda pek bir özelliği yok lensler sağlam gelsinde önemli olan o:)))

Okypetecim parisin lensleri cor azul zaten olmasada customdur çünkü bir sürü markayı araştırıyorum soloticadan daha doğalı yok dünyada:)

Son düzenleme:
tubiş resim bekliyoruz buluşalım da bende yakından göriyim.bence aranızda en koyu gözlü benim yakamoz bende biraz daha koyu durur.cor verde nasıl bir renk fotolarda gözün beyaz kısmına gelen kısmı fosforlu duruyor sanki elinde cor verde fotosu olan varmı

Son düzenleme:
berrycim bu gün ekliyecektim artık yarına kaldı ..
buluşalım burcu zaten bu hafta bir gün benm dükkanıma gelecekmiş ..
istersen sende onunl birlikte gel beklerimm ..
yada haftaya pazara çıkabiliriz..

birde bişey sormak istiyorum kii ..
bu lenslerin tersi düzü oluyormu ? naıl anlıyoruz ..
haresinin daha belirgin olduğu tarafmı yoksa haresinin daha gri olduğu tarafmı düzü ..
iki taraftada renk farklı gözüme taktığımdada iki tarafta rahatsız etmiyor ..bilmiyorumkismile

ama gerçekten doğallığı ve dokusu süper ..
bu güne kadar kullandıklarımın hepsinden daha doğal ..
kaymada daha az sanki ..
2 haftaya kadar dediğiniz gibi hepsi geçecek gibi =)
ama gözlerimi çok kırpıştırıyorum ..
kuruluk yapıyor sanırım ..
göz yaşı damlası alayım bende dimi ?
onun markası varmı .. yoksa sadece göz yaşı damlası demek yeterlimi ..
bu pazara kadar alışır inşallahh ..

Evet topazio'nun da tersi düzü iki tarafı da takılıyor bir tarafı kalın hareli masmavi öteki tarafı belli belirsiz hareli koyu mavi oluyor. Ben tersini daha çok seviyorum =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…