- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.740
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.081
Bunu ben söylemiştim. Gece takılır demedim,solotica'nın opak olan serisi geceleri,öteki seriler de gündüzleri takmak için ideal bence dedim. Yani elinizde solotica'nın opak serisinden bir renk varsa ve benim gibi gün ışığında yeterince doğal bulmadıysanız kabında uyuyacağına geceleri son derece doğal duruyor geceleri kullanabilirsiniz en kötü anlamında söyledim. Sevgili vetmanın da dediği gibi herkesin lensten beklentisi farklıdır. Burada biz ne söylersek söyleyelim sizde nasıl duracağına karar veremeyiz, sadece bizde duruşunu nasıl bulduğumuzu belirtebiliriz. En fazla sizde nasıl duracağına dair fikir yürütebiliriz. Başkalarının düşüncelerine göre lens seçmek çok doğru değil,sizin göz renginize yakın göz rengine sahip kişilerde lenslerin duruşuna bakıp ona göre karar vermek daha doğru sonuçlar doğuracaktır. Vetman'a katılıyorum bu konuda. Ama şunu da belirtmek istiyorum bu topicte opak seriyi doğal bulmadığını söyleyen kişilere karşı biraz tepki oluşuyor gibi geliyor bana. Belki de ben yanlış anlıyorum bilemiyorum. Bende topazio var,geceleri seve seve kullanıyorum gayet doğal buluyor çevremdeki herkes fakat sabahları aynı tepkiyi almıyorum. Sizde çok daha doğal durabilir,harikalar yaratabilir okypete de olduğu gibi. Bu tamamen kişinin göz yapısı ve göz rengi ile alakalı. Yoksa gece takmak için alın gibi birşey söylemiyorum tabiki. Livess canım senin göz rengin bayağı açık gördüğüm kadarıyla bence sende okypete de durduğu gibi güzel durur gündüzleri de kullanabilirsin. Bu fikir tabiki alıp gözüne takmadan tam olarak bilemeyiz. Umarım korkularını giderebilmişimdir ve kendimi ifade edebilmişimdir canım. Sevgiler herkese.
Sende o kadar guzel duruo ki cok etkili oldu karar vermemde numarali -1.25 benimkiler yurtdisindan vericem siparisi zaten tr Den versemde ayni sey. Direk uretenler Alma imkanimiz var mi ? Varsa site ismini falan yazarmisin yada mail adresini.
Canımm çok haklısın bence. Orta ve koyu kahve gözlerde opak serinin diğer seriler kadar doğal durması zaten teorik olarak da imkansız. Bunun aksi iddia edilemezki.. Gözün rengini bu denli değiştirirken, kapatıcılığı bu kadar yüksekken diğer seriler kadar da iyi kaynaşmasını beklememk lazım. Yalnız dediğin gibi bal rengi gibi gözlerde, pupil daha başarılı kaynaştığı için çok daha doğal duruyor. Keskin bir geçiş olmuyor çünkü. Ben de aldıktan sonra gün ışığında doğal bulmazsam akşam kullanırım. Gündüz icemint akşam quartzo zemuszemus
Kızlar kendi göz renklerimizi ekledim sanırım benimki ikinizdenden koyu :)) sizinkiler bi ton daha açık gibi, meller dahada güzel durur sizde opuyorumnanaktan
nc melin nasıl durucağını az çok tahmin ettim sağol yakamozcummm
ıce da sanırım karanlıkta olduğu için flaşla lilamsı oldu bence en açık bambam sarımsı benimki flaşla yeşilimsi yakamozunki orta kahve ama üçüde çok yakınmış.
berrycim bu gün ekliyecektim artık yarına kaldı ..
buluşalım burcu zaten bu hafta bir gün benm dükkanıma gelecekmiş ..
istersen sende onunl birlikte gel beklerimm ..
yada haftaya pazara çıkabiliriz..
kızlarrr lensin tersi düzü nasıl anlicam koyu siyah hareli tarafımı takimm gri hareli tarafımıı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?