Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet topazio'nun da tersi düzü iki tarafı da takılıyor bir tarafı kalın hareli masmavi öteki tarafı belli belirsiz hareli koyu mavi oluyor. Ben tersini daha çok seviyorum =))

cnm bende de tam seri haresi gri olan taraf açık duruyor hatta baya çık ..
enteresan bak.. gözden göze ne kadar fark ediyor dimii ..
peki yani düzü gri hareli olan tarafı demekki demi ?

Canım bilemiyorum bende geçen gün bir gözüme kalın hareli tarafı öteki gözüme ince hareli tarafı takmışım çekilen fotoları görünce birini ters taktığımı farkettim ve o günden beridir koyu mavi belirsiz hareli olan tarafını takıyorum. Ya da acaba düz tarafı mı o kaydirigubbakcemile3 bilmiyorum ama koyu taraf daha doğal gibi geliyor bana.

hoşbulduk burcummm ..
bekliyorum cumayaa =)

sedefcimm verdeleri ne zaman aldın hangi seri cnm ?
bide ne kadara satıyorsunn ..

CANIM COR SERİSİ KULLANMADIM .100 LİRA YaNINDA ADORE Bİ YELLOW LaRIMIDA VERİYORUM .ONLARIDA KULLANMADIM.
SATMA NeDENİME GELİNcE SAÇLARIM İSTEMEDEN BOYATMaK ZORUDa KALDIM. ŞİMDİDE DeĞİŞTİREMEDİĞİMDE NÖYLE KALDI.VERDE MARİN Ve KIZIL SARI OLMADImafoldumbenmafoldumben

Evet canım bencede göz rengi tonlarımız çok yakın bende durduguna yakın duracaktır sizdede valla acayip sevdim ben mellerimi çok güzel bi yeşili var, annem bile onları taktığım zaman zeytin gözlüm diyo bana kaydirigubbakcemile3 ( zeytin rengi ya sempatiksalakcinni )

kim ne almıs ne satmıs
kaç gündür girmedim buraya konu ilerlemiş boshayallersmile

yakamozcum avatarın değişmiş bebikli olmus

kim ne almıs ne satmıs
kaç gündür girmedim buraya konu ilerlemiş boshayallersmile

yakamozcum avatarın değişmiş bebikli olmus

Evet akitracım bebişlere bayılıyorum o yüzden bebikli yaptım hihoyyyt ben mel aldım canımcım sf 889 daydı yalnış hatırlamıyosam sositososito

hihih ay ne sirin olumunekankayizsmile evt cnm bende icim rahat etti nc mel konusunda opuyorumnanaktan

kızlar merhaba resım yuklemek ıstıyorum ama nasıl oldugunu bılmıyorum:kedi: tarıf edebılırsenız sevınırım

canım ressim.net e gir masa üstünden yada hangi klasörde ise fotografını seç sitede alttaki yükle butonuna tıkla sonra altta çıkan ilk kodu kopyalayıp solotica forumda yazı yazdıgımız yere yapıştır bu kadarcık
başka bir resim yükleme sitesindende yapabilirsin ama bu site toplu resim yüklüyor o yüzden bunu yazdım .opuyorumnanaktan

cok tesekkur ederım canım umarım basarabılırımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…