- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.101
anlamadım sedefcimm yaa .. nasıl yani ..
gri harelisi mi yani ?
bide verde marinlerle ilgili cvp bekliorum cnmm ..
Evet topazio'nun da tersi düzü iki tarafı da takılıyor bir tarafı kalın hareli masmavi öteki tarafı belli belirsiz hareli koyu mavi oluyor. Ben tersini daha çok seviyorum =))
hoşbulduk burcummm ..
bekliyorum cumayaa =)
sedefcimm verdeleri ne zaman aldın hangi seri cnm ?
bide ne kadara satıyorsunn ..
yakamozcum bi tanesin eline saglik bizim arkadaslar bizdeydi bi turlu foruma bakamadim. eline saglik cnm benm. olumunekankayizsmile :asigim: bana sanki 3muzunde cok ayni aciklikta gibi gelio. yasasin bu demektir ki nc meller bende de sendeki gibi durabilir. goz yapisi da etkilio sekli ama ton benzer olucak demektir. cok mutlu oldum valla yaaaaa guclubacismile :lepi:kaydirigubbakcemile2
kim ne almıs ne satmıs
kaç gündür girmedim buraya konu ilerlemiş boshayallersmile
yakamozcum avatarın değişmiş bebikli olmus
Evet canım bencede göz rengi tonlarımız çok yakın bende durduguna yakın duracaktır sizdede valla acayip sevdim ben mellerimi çok güzel bi yeşili var, annem bile onları taktığım zaman zeytin gözlüm diyo bana kaydirigubbakcemile3 ( zeytin rengi ya sempatiksalakcinni )
başka bi forumda cristalleri gördüm onlarda çok şahane ama dediğiniz gibi icemintle hemen hemen aynı opuyorumnanaktan
kızlar merhaba resım yuklemek ıstıyorum ama nasıl oldugunu bılmıyorum:kedi: tarıf edebılırsenız sevınırım
canım ressim.net e gir masa üstünden yada hangi klasörde ise fotografını seç sitede alttaki yükle butonuna tıkla sonra altta çıkan ilk kodu kopyalayıp solotica forumda yazı yazdıgımız yere yapıştır bu kadarcık
başka bir resim yükleme sitesindende yapabilirsin ama bu site toplu resim yüklüyor o yüzden bunu yazdım .opuyorumnanaktan
cok tesekkur ederım canım umarım basarabılırımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?