Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar ayın 5 inden sonra istanbulda bir yere soloticanın cor serisi geliyormuş. deneme seti yani.. gidip ben de deneyeceğim bütün renkleri, gördükten sonra karar vericem ne alacağımaa zemuszemus şu an ellerinde n.c serisinden quartzo esmeralda topaz n.c ice mel varmış. charme serisinden de 1 2 renk varmış. Ben de 5 inden sonra gidip bakıcam hangisi yakışıcak diye :)

grafıtteler yakından çok doğallar ama alışamadım diğer kullandıklarım çok çarpıcıydı grafıtteyle sanki renklı gözlü değilmişim gibi geliyor yorumlarınızı beklıyorum kızlar rengi bulanık gıbı bellı gibi sanki lens olduğu yoksa bana mı öyle gelıyor..

didem dene de foto çek valla cor verde de denersin.oo artık süper olur bende istanbula gidince denicem o zaman temmuzda gidicem sen quartzoda deneyebilirsin didem

ben valla quartzo,cor mel,nc mel,cor verdeyi çok merak ediyorum.inşallah verde marine denicem bu hafta offf valla yoğunluktan buluşamadık

Bettycim masmavi durmuş daha ne kadar renklenebilir gözlerin ben çok beğendim cor graphiteyi sayende gördüm...Vayyy didem süpermiş tatlım neresi orası ben de gidecem...

kafamçokkarıştı
ne şanslısın canım keşke ankarada da olsa.biz hala kendimize yakışanı bulamadık al sat al sat deneme tahtası gibi olduk

rotin msj sayım az yorum yazamıorum nc serisinden daha doğal ama rengıyle alakalı çok sevemedim bulanık gıbı senınkıler ne zaman gelıo ?

aa betty ilk grafite alıp hoşlanmayan sensin canım.. bak ben de icemint a 3 4 gün sonra alışabildim. hiç düşünmezdim bu kadar seveceğimi. 1 hafta her gün kullan ve gözün alışsın canım. belki fikrin değişir. resimlerde harika görünüyor ve masmavi bulanıklık yok hiç..
berry valla ben de quartzo topazio esmeralda cor ice cor verde cor verde marine cor azul offf niye sayıyosam hepsini denicem işte D

Levent istanbul da akmerkeze yakın bir yermiş henüz ben de gitmedim.. ayın 5 inden sonra gidicem ki cor ları da deneyebileyim. zaten bu hafta içi ful doluyum öğlen 12 den akşam 6 ya kadar. yoksa bu hafta içi gidip quartzo ve topaz denicektim.

resimlerde gayet doğal canım. cor grafite benim en sevdiğim renklerden hatta biliyosundur kendisi 2. siparişim. bence çok doğal.. sen neden doğal bulmadın ki? yani doğallığı bozan ne sence?

didemcim sence doğal mı?

yaa canım yeni resim eklemişsin daha şimdi gördüm. sen nasıl memnun kalmadın bu lensten! gerçekten çok güzel yaa. harika kaynaşmış ve masmavi. grafite normalde daha koyu ve grimsidir. bu harika görünüyor. gerçekten çok doğal. bak sen bir kaç gün kullan çok alışacaksın. opak lenslerden sonra gözüne değişik geldiği için beğenmemiş olabilirsin ama çok yakışmış cnm. Bayıldımm !
hatta gittiğimde cor grafite de deniyim ben..

canım henüz gitmedim ben, telefon ettim. ayın 5 inden sonra gidicem, çünkü cor serisi ozaman gelicekmiş. Nisbetiye cad. leventte. akmerkeze yakın cnm.

rotin msj sayım az yorum yazamıorum nc serisinden daha doğal ama rengıyle alakalı çok sevemedim bulanık gıbı senınkıler ne zaman gelıo ?

Bulanık gibi durmuyor ama,sen hep canlı renkler kullanmışsın belki ondan öyle gelmiş olabilir.Benimkiler numaralı olduğu için geç gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…