- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.141
ilahi rotin sen neden korkuyorsun sende bambaska durabilir boyaması farklı olabılır yada senın hosuna gıdebılır umarım zamanla beğenirim..
Kızlar ayın 5 inden sonra istanbulda bir yere soloticanın cor serisi geliyormuş. deneme seti yani.. gidip ben de deneyeceğim bütün renkleri, gördükten sonra karar vericem ne alacağımaa zemuszemus şu an ellerinde n.c serisinden quartzo esmeralda topaz n.c ice mel varmış. charme serisinden de 1 2 renk varmış. Ben de 5 inden sonra gidip bakıcam hangisi yakışıcak diye :)
didemcim bu nasıl güzel bi haber hele ki bnm kadar kararsız bir insan için ben de gideceğim hemen hatta sen gittiğin gün gideyim ben de :) ah çok merak ediyorum bnm gözler kopkoyu ondan kararsızlık hat safhada
çok iyi olur canım opuyorumnanaktan
yakamozcum berry istediği için hep akşam resim eklemiştim o nedenle flashlı. ama ilk eklediğim resimler hep gün ışığında. ve boolca resim ekledim ilk sayfalarda bulabilirsin. zaten gün ışığında diye not düştüm resimlerin altına. n.c serisi ama cor gibi duruyor, hare belirsiz. charme ve cor serisi yok. kısa bir süre için mi bilmiyorum..
yeşilimsi gri ama bende pek yeşil durmadı. daha çok gri duruyor. makyaja göre mavimsi de durabiliyor.. göz tabanına göre değişiyor aldığı renk..
Kızlar topazionun eski halimi daha güzel yeni hali mi sizce?
rica ederim canım iyi geceler opuyorumnanaktan
pineapples cnm uzulme kesinlikle duzeltirler bence de ama bu site demek surekli yapio bu tarz hatalar :umursamaz:klava: hic sikma tatli canini ya birazcik daha beklicen sadece. rengini begenmen en onemlisiydi bence icine sinmis gondersinler dooru numara ile mutlu mutlu takicaksin lenslerini cnm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?