Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kaydirigubbakcemile3benim yerimede dene işallah alışırım doğal gelmeyen rengi bulanık mavi gibi bigarip ben böle göz görmedım hiç mavi gri arası anlatabildim :hulya:mi?

hımm dokusundan değil de renginden hoşlanmadın sen.. ben de aksine doğal buldum canım :))) verde marine mesela çok nadir bulunan göz renklerinden o nedenle pek doğal durmaz. ama grafite çok uç az bulunan bir göz rengi değil bence.. sen 3 4 gün kullan, umarım fikrin değişir..

ilahi rotin sen neden korkuyorsun sende bambaska durabilir boyaması farklı olabılır yada senın hosuna gıdebılır umarım zamanla beğenirim..

ilahi rotin sen neden korkuyorsun sende bambaska durabilir boyaması farklı olabılır yada senın hosuna gıdebılır umarım zamanla beğenirim..

Yaa ne bileyim ! Benim mavi adorelerim vardı hiç kullanamadım sende öyle deyince biraz onlara benzettim.Seninle göz rengimizde aynı,ben sende diğer renkleride beğendim.

özelden yazma hakkı elde edemedim daha..
didemcim çok teşekkür ederim aslında neden olmasın bende isterim birlikte gitmeyiii.. sizlerle tanışmak çok güzel gerçekten herkes birbirine yardımcı oluyoo bu çok güzel..tekrardan ii geceler :)

Son düzenleme:

didemcim bu nasıl güzel bi haber hele ki bnm kadar kararsız bir insan için ben de gideceğim hemen hatta sen gittiğin gün gideyim ben de :) ah çok merak ediyorum bnm gözler kopkoyu ondan kararsızlık hat safhada

BETTYBLUES mükemmel olmuş grafitteler yaa açık olmuş baya ve çok doğal durmuş ben de mi grafitte alsam pff :S:S kafam şuan daha çok karıştı gerçekten de çok gzl olmuş çok beğendim zaten mavi göz hastasıyım keşke bende de böyle dursa güle güle kullan lenslerini çok güzel olmuş hihoyyyt

kızlar ıcemintin kısa bir süre için satıldığı doğrumu? bide bişy sorcam ıcemint tek serimi yani charmı nc si yada coru varmı ? haresiz görünüyor resimde Didemcim net rengi nedir ıcemintin yeşil mi grimi bazı resimlerde de mavimsi görünüyor flaşın etkisinden farklı çıkıyor resimlerde gün ışığında ne renk görünüyor ?

didemcim bu nasıl güzel bi haber hele ki bnm kadar kararsız bir insan için ben de gideceğim hemen hatta sen gittiğin gün gideyim ben de :) ah çok merak ediyorum bnm gözler kopkoyu ondan kararsızlık hat safhada

çok iyi olur canım opuyorumnanaktan

yakamozcum berry istediği için hep akşam resim eklemiştim o nedenle flashlı. ama ilk eklediğim resimler hep gün ışığında. ve boolca resim ekledim ilk sayfalarda bulabilirsin. zaten gün ışığında diye not düştüm resimlerin altına. n.c serisi ama cor gibi duruyor, hare belirsiz. charme ve cor serisi yok. kısa bir süre için mi bilmiyorum..
yeşilimsi gri ama bende pek yeşil durmadı. daha çok gri duruyor. makyaja göre mavimsi de durabiliyor.. göz tabanına göre değişiyor aldığı renk..

teşekkür ederim canım tüm sorularıma cevap vermişsin opuyorumnanaktan sınavı geçimde bende ıcemintleniyim :dance: rengi biraz açık gelmişti ilk başta bana ama gözümmü alıştı nedir artık fotolara baktıgımda hiç açık görünmüyor çok hoş olmuş sana çokda doğal duruyor inş. bendede öyle durur, kızlar ıcemintin kısa süre için olup olmadıgını bilen varsa yazsın olmazmı

Kızlar hidrocharm kullanmış ya da denemiş olanlara souyorum özellikle sizce cham serisinin haresi lens olduğunu ele verecek kadar belli oluyor mu? Ben de charm serisinden bir lens almayı düşünüyorum ama kafama takıldı. Kullananlar var hiç haresinden dolayı lens olduğunu anlayan oldu mu gözünüzde?

Kızlar topazionun eski halimi daha güzel yeni hali mi sizce?

rica ederim canım iyi geceler opuyorumnanaktan

her iki halinide beğeniyorum. geçen yaz aldığım topazio bende su yeşili durdu. çok güzel bir renk. tabi mavi değil. mavi düşündüğüm için yeni topaziolarıda alacağım. ama hangisi güzel dersen, her ikiside güzel derim... yeşilimsi tonuda mavimsi tonu da..

canım cevap verecek olsalar şimdiye verlerdi.hala kimse bişi yazmadı.bu nası duyarsızlık çıldıracam ya! :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…