Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

harika bir haber bu cok sewindim bilgilendirdgin için cok teşekkür bu aarada didemcim=))))))

yaaa aşık oldummmmmm cor azula !! harika ya tek kelimeyle söylenecek söz yok. ! ben de cor serisinin istanbula gelmesini beklicem. belki azul alırım

yaaa aşık oldummmmmm cor azula !! harika ya tek kelimeyle söylenecek söz yok. ! ben de cor serisinin istanbula gelmesini beklicem. belki azul alırım

bende çok beğendim ya.
nc azulda inşallah daliahtaki gibi durur. ve daliahın lenslerine bakınca parisin , azul kullandığından dahada emin oldum

[/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
okycim sende de çok güzel olacak hiç dert etme. senin gözlerin çok açık. harika durucak sende de canım olumunekankayizsmile

değişimmmm budur sanırım..koyuymuş baya gözleri eğer cor kullanıyorsa süper doğal durmuş..

Eklentiler

• $Paris-hilton-nose-jobs.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba hepinize,
Uzun zamandır başlığınızı takip ediyorum, soloticalar hepinize çok yakışmış hepsi çok doğallar.
Ben de almayı düşünüyorum ama fiyatından dolayı uygun zamanı bekliyorum.Hangisini alacağım hakkında hiç bir fikrim yok.
Gözlerim açık kahve, tenim buğday, saçlarım kumral, açık mı koyu mu tam bilmiyorum=) Aşk-ı Memnu'daki Nihal'in saç rengi.Bana hangi seriden hangi rengi önerebilirsiniz? Charm serisini o siyah çemberden dolayı çok beğenmiyorum.
Bir de ıstanbul'da solotica deneten yer neresi acaba?Önereceklerinizi gidip denemek istiyorum=)

ayy dibim düştü. şu azulum bir an evvel gelse. daliahda muhteşem durmuş ya. inşallah bendede böyle durur. :Saruboceq:

Ay Okypete ben de bu resmi görmüş hasta olmuştum bir de daliahın bütün lenslerini koymuştu vetman ya da sen hatırlayamıyorum şimdi hangi sayfada bilemiyorum orada graphitede vardı sanırım ona da bayılmıştım...Canım daliahın gözleri orta kahve demiş vetman ben de ortasını kahverengi görüyorum ama sen ela diyorsun resmini görmüş müydün?

Tatlım parisinki azul değil bence ya baksana pupil boşluğu ne kadar küçük ve lenste farklı tonlar çok hafif damarlanmalar var gibi geldi bana...

canım kendisiyle konuşuyorum ben.. gözleri açık kahve. ortası en koyusu olup dışa doğru açılanlardan sanırım. benimde öyledir. ortası daha koyudur.

Hımm anladım canım görüşüyor olmanız ne güzel neden terketmiş bizi peki gözleri güzel lensleri güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…