- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.161
canım cevap verecek olsalar şimdiye verlerdi.hala kimse bişi yazmadı.bu nası duyarsızlık çıldıracam ya! :çok üzgünüm:
haydaa. aa rezalet artık.
Hıdorocor azul :)Azul fotoğrafı isteyen arkadaşlar için :)Sevgili daliahın açık kahverengi gözünde hıdrocor azul..
çok güzel ,çok doğal durmuş cor azul..acaba cor mel de böyle dururmu koyu kahve gözde nedersiniz...?
Kızlar ayın 5 inden sonra istanbulda bir yere soloticanın cor serisi geliyormuş. deneme seti yani.. gidip ben de deneyeceğim bütün renkleri, gördükten sonra karar vericem ne alacağımaa zemuszemus şu an ellerinde n.c serisinden quartzo esmeralda topaz n.c ice mel varmış. charme serisinden de 1 2 renk varmış. Ben de 5 inden sonra gidip bakıcam hangisi yakışıcak diye :)
yaaa aşık oldummmmmm cor azula !! harika ya tek kelimeyle söylenecek söz yok. ! ben de cor serisinin istanbula gelmesini beklicem. belki azul alırım
okycim sende de çok güzel olacak hiç dert etme. senin gözlerin çok açık. harika durucak sende de canım olumunekankayizsmile
daliahın gözleri bal rengi. açık olduğu için kaynaşıyor ,lens.
cor mel güzel bir renk. yakışır bence...
kaydirigubbakcemile3benim yerimede dene işallah alışırım doğal gelmeyen rengi bulanık mavi gibi bigarip ben böle göz görmedım hiç mavi gri arası anlatabildim :hulya:mi?
ayy dibim düştü. şu azulum bir an evvel gelse. daliahda muhteşem durmuş ya. inşallah bendede böyle durur. :Saruboceq:
Ay Okypete ben de bu resmi görmüş hasta olmuştum bir de daliahın bütün lenslerini koymuştu vetman ya da sen hatırlayamıyorum şimdi hangi sayfada bilemiyorum orada graphitede vardı sanırım ona da bayılmıştım...Canım daliahın gözleri orta kahve demiş vetman ben de ortasını kahverengi görüyorum ama sen ela diyorsun resmini görmüş müydün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?