Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

MERHABA CANIM YENI SERI TOPAZIO SANIRIM SENIN ALDIGIN. MAVILIGI NASIL BU YENI SERI TOPAZIONUN . DAHA YOGUN MAVI DIYE DUYMUSTUM BEN GECEN YIL ALDIM GOZLERIM ACIK KAHVE OLDUGU ICIN YESILIMSI DURDU. BU SERIYI COK MERAK EDIYORUM ACIKCASI TKURLERopuyorumnanaktan

canım cevap verecek olsalar şimdiye verlerdi.hala kimse bişi yazmadı.bu nası duyarsızlık çıldıracam ya! :çok üzgünüm:

aaa cok sinir bunnar ama uzulme cnm illa ki duzeltirler ama seni bu kdr bekletmeleri cok sinir bozucu gercekten de. klava:

ayy dibim düştü. şu azulum bir an evvel gelse. daliahda muhteşem durmuş ya. inşallah bendede böyle durur. :Saruboceq:

okypetecim ben de sende de bu sekilde duracaktir bence cok cok yakisicak

arkadaşlar, daha önceki sayfalarda bahsedilmiş ama tekrar sormak istiyorum..

crystal rengi icemintle aynı mı yoksa farklı mı?

bi de alan oldu mu nasıl bi renk??? kaydirigubbakcemile2

CADIARZU

Flamingo cum buna en doğru cevabı vetman verecektir aslında.. çünkü topicde crystal alan yok
canım sen topazio larından memnun musun bu arada? ben de opak bir lens (topaz ya da quartz) edinmeyi düşünüyorum da

saol canım bıran ewwel alışırım umarım acaba solusyona koysammı açılsın birazeyvahedigeldismile

kimse lens olduğunu anlamadı suana kadar ama daha birgün taktım koymıyımmı dıyosun solusyona all light açıodu galıba değil mi?opteefree koyulastırıodu değil mi?

kimse lens olduğunu anlamadı suana kadar ama daha birgün taktım koymıyımmı dıyosun solusyona all light açıodu galıba değil mi?opteefree koyulastırıodu değil mi?

Evet biri açıyor,biri koyulaştırıyormuş ben hiç denemedim ama....
Bence elleme biraz tak baktın alışamıyorsun o zaman dene,şöyle makyajla felan dene

Birkaç fotoğraf koyacağım birazdan cristal. Ama fotoğrafların tamamını koyamam başka forumdan çünkü. Kesip koyuyorum karşılaştırmış oluruz.

Dört tane bulabildim. Bana sanki daha mavimsi grimsi göründü didem. Sanki mintler yeşil gri cristaller de mavi gri gibi geldi. Belki de fotoğraflarda öyle çıkıyordur yakından görmek gerek. Ama mint daha güzel bence. Hele sende mükemmel durdular opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
morrisoncumm bunlarda çok güzel canımm ama diğer forumlarda crystal resimlerine de pek benzetemedim yaa şaşırdım doğrusu. hele sondaki N**** (Siyahi) da duruşu çok farklı değil mii?

O zenci olanın gözleri simsiyah o yüzden onda masmavi durmuş. Çok enteresan göz rengi birazcık açılsa lens yeşile bakıyor. Birazcık koyulaşsa ortaya çıkan renk maviye yaklaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…