- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.181
Hımm anladım canım görüşüyor olmanız ne güzel neden terketmiş bizi peki gözleri güzel lensleri güzel...
Merhaba arkadaşlar solotica topazio lenslerim geldi ben kendime yakıştıramadım sadece 1 kere denedim ve bir tanesini açtım isterseniz hemen verebilirim istanbuldayım yani bir tanesi açık ve daha bugün elime geçti diğeride kapalı aldığımdan daha uyguna vereceğim telefonum 506 907 76 55
canım cevap verecek olsalar şimdiye verlerdi.hala kimse bişi yazmadı.bu nası duyarsızlık çıldıracam ya! :çok üzgünüm:
ayy dibim düştü. şu azulum bir an evvel gelse. daliahda muhteşem durmuş ya. inşallah bendede böyle durur. :Saruboceq:
BETTYBLUES mükemmel olmuş grafitteler yaa açık olmuş baya ve çok doğal durmuş ben de mi grafitte alsam pff :S:S kafam şuan daha çok karıştı gerçekten de çok gzl olmuş çok beğendim zaten mavi göz hastasıyım keşke bende de böyle dursagüle güle kullan lenslerini çok güzel olmuş hihoyyyt
saol canım bıran ewwel alışırım umarım acaba solusyona koysammı açılsın birazeyvahedigeldismile
kimse lens olduğunu anlamadı suana kadar ama daha birgün taktım koymıyımmı dıyosun solusyona all light açıodu galıba değil mi?opteefree koyulastırıodu değil mi?
kimse lens olduğunu anlamadı suana kadar ama daha birgün taktım koymıyımmı dıyosun solusyona all light açıodu galıba değil mi?opteefree koyulastırıodu değil mi?
off ya cristal mi mint mi diye çıldırcam sonunda fark yok deniyor ama var :sm_confused:
Bana cristal daha mavimsi gibi geliyor. Çok benziyorlar ama birebir aynı değiller sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?