Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

saol canım bıran ewwel alışırım umarım acaba solusyona koysammı açılsın birazeyvahedigeldismile

sevgili betty bence koyma sakın solocare kullan direk çünkü çok gzl bir mavi tam mavi olmuş bence ne azul kdr belirgin cart bir mavi ne de ice kdr açık ice dan biraz koyu sadece bence çok gzl olmuş bence diğer lenslerinden daha çok yakışmış :)

N**** (Siyahi) kelimesi çok kötü:sinifsinif:mint daha mavi cristal yeşilimsi sanıyordum yine kafam karıştıbilmiyorumkismile

Flamingo cum buna en doğru cevabı vetman verecektir aslında.. çünkü topicde crystal alan yok
canım sen topazio larından memnun musun bu arada? ben de opak bir lens (topaz ya da quartz) edinmeyi düşünüyorum da

Icemintle cristal arasında fark var kızlar en son senin lenslerinde gelen cristali yanyana koyduğumuzda cristalin boyamasının azdaha sarımsı olduğunu gördüm ıcemint ise daha grimsiydi buda da cristalin daha yeşil ıcemintlerin ise daha buz mavimsi olduğunu gösteriyor.
Üstelik ıcemintler çift taraflı takılabiliyor cristalin böyle bir özelliği yok tabiki aynı değiller...
Melekcim fotoğrafların aklımda ama bu aralar çok yoğunum k.k ya bile doğru dürüst giremiyorum:))Sadece bana gelen özel mesajları yanıtlayabiliyorum..

N**** (Siyahi) kelimesi çok kötü:sinifsinif:mint daha mavi cristal yeşilimsi sanıyordum yine kafam karıştıbilmiyorumkismile

canım bir beyazın kendilerine N**** (Siyahi) diye hitap etmesi onlar için hoş olmuyor ama zaten kendi aralarında N**** (Siyahi) diyorlar hem neden kötü olsun siyahi ya da zenci işte :) Tamam hadi hatrın kırılmasın afro american diyim kaydirigubbakcemile3

cristalleri hiçmi hiç sevemedim.çok soluk

azul cartmı.amanınnnn.akannehir

azul cartmı.amanınnnn.akannehir

okypete bana güven rengi çok harika azulun.bu arada dün paranalentesten mail geldi.paypala şikayet edince onları.paypaldaki şikayeti geri çekersem göndereceklermiş lensi.ama şikayeti geri alsam haklarım ölüyor.yani bi daha şikayet edemem lensi göndermezlerse.napıcamı şaşırdım.

ay sevindim şimdi.
cart denince. sağol tatlım.sen bastır canım.
yollayın elime geçtiği an şikayetimi geri alacağım de.sakın şu an gerialma. çoktan b yollamalıydınız de. hala ne bekliyorsunuzdiyedeekle.

Flamingo cum buna en doğru cevabı vetman verecektir aslında.. çünkü topicde crystal alan yok
canım sen topazio larından memnun musun bu arada? ben de opak bir lens (topaz ya da quartz) edinmeyi düşünüyorum da

canım ben çok seviyorum topaziolarımı, kesinlikle öneririm. kaydirigubbakcemile5

o zaman crystal yeşil gibi..
Peki crystal ile quartzonun farkı ne kafamçokkarıştı

Pineapples canım bence de göndermeden şikayetini geri çekme oyun oynuyorlar resmen bir de şu azulu görsek bir olmaz mı?

Canım geri çekme istersen kısa süre önce biryerde okudum kapatılan şikayet tekrar açılamıyormuş. Eğer çekersen ve lensi göndermezlerse paran yanabilir. İyice araştır canım.

arkadaşlar kendimi sildirmekiçin müdüre arkadaşa yazdım. hepinizi çok seviyorum. güzel paylaşımlarımız oldu. hakkınızı helal edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…