- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.201
saol canım bıran ewwel alışırım umarım acaba solusyona koysammı açılsın birazeyvahedigeldismile
Flamingo cum buna en doğru cevabı vetman verecektir aslında.. çünkü topicde crystal alan yok
canım sen topazio larından memnun musun bu arada? ben de opak bir lens (topaz ya da quartz) edinmeyi düşünüyorum da
kızlar all light acıyormu ?? solduruyormu hiç lensini acan varmı???
N**** (Siyahi) kelimesi çok kötü:sinifsinif:mint daha mavi cristal yeşilimsi sanıyordum yine kafam karıştıbilmiyorumkismile
Dört tane bulabildim. Bana sanki daha mavimsi grimsi göründü didem. Sanki mintler yeşil gri cristaller de mavi gri gibi geldi. Belki de fotoğraflarda öyle çıkıyordur yakından görmek gerek. Ama mint daha güzel bence. Hele sende mükemmel durdular opuyorumnanaktan
sevgili betty bence koyma sakın solocare kullan direk çünkü çok gzl bir mavi tam mavi olmuş bence ne azul kdr belirgin cart bir mavi ne de ice kdr açık ice dan biraz koyu sadece bence çok gzl olmuş bence diğer lenslerinden daha çok yakışmış :)
azul cartmı.amanınnnn.akannehir
okypete bana güven rengi çok harika azulun.bu arada dün paranalentesten mail geldi.paypala şikayet edince onları.paypaldaki şikayeti geri çekersem göndereceklermiş lensi.ama şikayeti geri alsam haklarım ölüyor.yani bi daha şikayet edemem lensi göndermezlerse.napıcamı şaşırdım.
Flamingo cum buna en doğru cevabı vetman verecektir aslında.. çünkü topicde crystal alan yok
canım sen topazio larından memnun musun bu arada? ben de opak bir lens (topaz ya da quartz) edinmeyi düşünüyorum da
Icemintle cristal arasında fark var kızlar en son senin lenslerinde gelen cristali yanyana koyduğumuzda cristalin boyamasının azdaha sarımsı olduğunu gördüm ıcemint ise daha grimsiydi buda da cristalin daha yeşil ıcemintlerin ise daha buz mavimsi olduğunu gösteriyor.
Üstelik ıcemintler çift taraflı takılabiliyor cristalin böyle bir özelliği yok tabiki aynı değiller...
Melekcim fotoğrafların aklımda ama bu aralar çok yoğunum k.k ya bile doğru dürüst giremiyorum:))Sadece bana gelen özel mesajları yanıtlayabiliyorum..
ay sevindim şimdi.
cart denince. sağol tatlım.sen bastır canım.
yollayın elime geçtiği an şikayetimi geri alacağım de.sakın şu an gerialma. çoktan b yollamalıydınız de. hala ne bekliyorsunuzdiyedeekle.
o zaman crystal yeşil gibi..
Peki crystal ile quartzonun farkı ne kafamçokkarıştı
Pineapples canım bence de göndermeden şikayetini geri çekme oyun oynuyorlar resmen bir de şu azulu görsek bir olmaz mı?
okypete bana güven rengi çok harika azulun.bu arada dün paranalentesten mail geldi.paypala şikayet edince onları.paypaldaki şikayeti geri çekersem göndereceklermiş lensi.ama şikayeti geri alsam haklarım ölüyor.yani bi daha şikayet edemem lensi göndermezlerse.napıcamı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?