Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben azul siparişimi iptal ettim kızlar.
değişim yaptım.
ncmel. charm ocre.
pinaxcığım pişti olduk hayatım:roflol:

ya hıc anlamadım ben bu ısten bırsey..

azuldan soğuttun beni donut :)

yahu ne alakaaa bilmiyorumkismile koyu goz ama guzel olmus,ben begendım

didoşum walla 2 gundur nete girmiyodum şimdi gördüm mesajını dun akşam gittim ben cnm oraya tuhh ya bilseydim beraber giderdik nc mel aldım lensler yeni uretim 2015 yazıyodu şişesinde esmeraldalrımda 2014 yazıodu artı paralantesten almıyolarmış sordum soloticadan alıoruz dediler zaten sahibi göz doktoru oarsı adamın aynı zamanda muaynehanesi bi dunya hastası vardı bi girdimm bi sürrü yaşlı insanlar cocuklar falan diorum içimden allahım bnlar lens mi almaaya geldiler meger adam göz doktoruymuş=DDDD nese doktor gözlerimi muayne etti falan nc mel denedim walla dayanamadım o kadar naturel duruyolardıki hemen aldım zaten orda hemen taktım yok kaydı battı gbi bişi oldugunda anında degiştiriolar veee fatura kesiolar buda önemli bnce kızlar denk getirebilirsek beraberde gideriz ama cnmm=)))

neden tatlım
çok güzel durmuştuu sende.
pineapples canım ya bir ocre resmi daha koysana.

saol tatlım sendeki kadar gusel durmadı gerci ama bnlar benim gözume küçük geldi zaman zaman kayıyodu sanki yani bi kayıyodu bi kaymıodu ugraşamam dedim nc mel aldım yoksa renk falan guseldi

bu azul gelmezse bende üzülmeyim o zaman ya.kimse beğenmedi

canım. ya ben tutmadım kusura bakma . sabah iptal ettim senden sonra. bana gitmez o ton canım. ama sende güzel durmuş olabilir. ben kendimi biliyorum.
bana yakışmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm ben doktora sordum kuruluk olsaymış asılo zaman lens kaymazmış capı gözüne küçük geldgi için kayarmış...

tuğbacığım,gözyaşı damlası bunu kullanıyorum ben.çok rahatlatır. çantamda hep taşırım.
tears naturale free.
lensli gözüne damlatıyorsun. rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…