Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm ben doktora sordum kuruluk olsaymış asılo zaman lens kaymazmış capı gözüne küçük geldgi için kayarmış...

cnmmmm teşekkür ederimm ..
ama çok huzursuzum çok rahatsız gözlerim kum dökülmüş gii içine bişi kaçmış gibi ..
yalnız o damlaları eczacı lensle birlikte kullanma dedi ..
damlattıtan 1 saat sora tak lensi dedi ..
ama lens varken sıkılıyor diye biliyorum ben ..
ya bi marka varsa nooluurr acil cvp bekliyorumm canlarımm ..

lensin üstünee sıkayımmı damlayımı gözüm rahatsız olunca ..
genelliklede uykusuzken rahatsız ediyorr

bi dak ka sölicem hemen gusel bi gözyaşı sna=))

rica ederim tugbacım ne deemek biz burda niye varız birbirimize yardımcı olmak için=)) SYSTANE gözyaşı damlası bunu kullan cnm

refresh i ben lenslerle kullanabiodumartı bir özelligide tek kullanımlık doz lar halinde satılıyo yani digerleri gbi acıldıktan 15 sora atmassın cnm

benimkide öyle.içinde bir sürü çıkıyor. damlatıp atıyorsun. bende bu markadan çok memnunum. anında rahatlatıyor.doktorum tavsiye etmişti.

cnmmm sağol bitanemm .. refresh alayım değilmi ozaman eczacı onuda kullanma diyor bana lensle siz kullanıyorsunuz değilmi .. bende kullanayım lenslee ..

ben boşuna yazıyorum. onu kullan tuğba.kaale alınmıyorsak ne yazıyorsunki oky.

aaaa şimdi gördümm bunu cnmm .. olurmu hiçç kale almamak ben eczacı öyle dedi diye söledimm bana vermedi de lensle kullanma diye .. ben kale almadığımdan değil yalnış anlama nolurr ..
senin yorumlarının hepimiz için ne kadar kıymetli olduğunu bilmiyormusun kii ..

benim sana önerdiğim gözyaşı damlasını mı kullanma dedi lense eczacı.
ne alaka..
bu lensli göze damlatılıyor.

Ya ben Donutun koyduğu azulu çok beğendim üstelik flashlı hali o normalde daha koyu daha doğal bir mavidir diye düşünüyorum.
Okypete senin lenslerin gelmek üzere değil miydi çok önce vermiştin siparişi nasıl değiştirdin ya ocre de çok güzel ama sana masmavi yakışırdı yaa üzüldüm bak şimdi...

Kızlar yazdığımı bulmak için sayfalarca uğraştım bu ne solotica merakı=))
Benim anlamadığım birkaç şey var.Opak dediğiniz seri gözle tam kaynaşmadığı için doğal durması riskli mi yanlış mı anlamışım.Topazio ve quartzo en doğal renkler gibi geliyor bana.Açık kahve gözde nasıl durur?İkisinin farkı nedir, ikisi de mavi-yeşil gibi ama quartzo daha mı yeşil durur?Yine çok soru sordum :kedi:

daha gelmemişti canım. değişti ya. vetmana söyledim değiştirdi.yok canım. pineapplestaki gibi durursa bende, bana, gitmezdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…