- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.481
Opal ben o seriden hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar seni daha iyi aydınlatır ama bildiğim kadarıyla cvp vereyim...Opak seri esmeralda,quartzo ve topazio diğerlerine göre boyaması daha yoğun lensler bu nedenle en koyu gözleri bile açabilen ama bazılarına göre yapay durduğu söylenen,açık gözlerde güzel kaynaşan bir seri...Ayrıca pupil boşluğu (yani orta boşluk) en küçük olan ve boyaması keskin bir hatla sınırlandırılmış lensler bunlar o yüzden kimisine göre gözle pek kaynaşmadığı söyleniyor...
Quartzo genelde gri-yeşil duran bir lens,esmeralda tamamen yemyeşil,topazio ise kiminde masmavi kiminde yeşilimsi durabiliyor...Bildiklerim bunlar canım...
Okypetem sizlerden öğrendim tatlım hocalarım kim olumunekankayizsmile
Paschar hayırlı olsun cnm hadi sende de görmek istiyoruz melleri...
Evet yaaaaa cristal fotosu olsa keşkeeee, ama çok yeni olduğu için kimse de yok !
Vetman da var birtek. O da açar mı açmaz mı bilemiyorum. Yani kendisi kullanmak için açmayabilir eğer elinde yalnızca 1 çift varsa...
Bilmiyorum canım...
Didem'inki icemint evet. Ve çok tatlı durdu onda. Ama cristal daha yeşilimsiyse, ben cristali tercih ederim sanırım. Çünkü Olsen kardeşlerin ve daha birçoklarının gibi, yeşilimsi gri renkleri beğeniyorum daha çok.
Dahası, kahverengi göz tabanının üzerine illa ki yeşil daha iyi kaynaşıyor.
Iceminti gördük gri yeşil ama cristali henüz çözemedik hala ne renk olduğunu ıcemintlerden biraz daha yeşil şu an bendede cristal yok ceydacım geldi gitti olsaydı çekerdim :)Ben şahsen kendim ıceminti daha çok begeniyorum ...
Verdelerin ne zaman aldın pine applescım güle güle kullan verdeleri daha çok begendim sende..Açık kahverengi gözlü kızlar charm verde süper bir renk dikkat dikkat bu renge:)))
kızlar esmeraldalarımı satıyorum isteyen mesaj atsın 100 'e vercem
Oky ya karar veremİyorum.n.c grafİte var elİmde guartzo veya topazİo hangİsİİİ
donut kahve gÖzler azul almasın demİŞsİn benİmkİler orta kahve ne almalıyım yaaa
burdada koyu .
lot şişesinde 1 yazıyormuş canım.
çok güzellllll olumunekankayizsmile sendeki charm mış ama benimkisi cor du ...charm cordan daha güzelmiş :1rolleyes:
Iceminti gördük gri yeşil ama cristali henüz çözemedik hala ne renk olduğunu ıcemintlerden biraz daha yeşil şu an bendede cristal yok ceydacım geldi gitti olsaydı çekerdim :)Ben şahsen kendim ıceminti daha çok begeniyorum ...
Verdelerin ne zaman aldın pine applescım güle güle kullan verdeleri daha çok begendim sende..Açık kahverengi gözlü kızlar charm verde süper bir renk dikkat dikkat bu renge:)))
saol canım.koyu biraz ama.
burdada koyu .
evet cnm verde biraz koyu renk ama tatlı bir renği var opuyorumnanaktan
kızlar ben charm grafiteye aşık olmuştum resmen :asigim: eger grafite dusunuyorsanız charm tercih edin :asigim:
sende charm seviyorsun benim gibi.çok seviyorum bende bütün lensler charm bende.quartzo hariç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?