Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tsk ederim canim güzel görüsüne :) her gördügüm rengi istiorum diye yasakliycakmis canim aklinialirimsmile.. Neden gümrüge takildilar bilmiyorum cnm ama aslinda yurtdisindan (avrupa disinda) aldigimiz herseyi gümrüge bildirmemiz ve gerekli vergiyi ödememiz lazimmis.

benim gözlerimin rengi koyu kahve-nerdeyse siyah...

ve DOGAL duran ela-yesil-gri karisik renkde lens istiyorum.

hangi ton ve marka almak gerekir, bilen varmi? varsa yardimci olursa sevinirim? tesekkürler!!

benim gözlerimin rengi koyu kahve-nerdeyse siyah...

ve DOGAL duran ela-yesil-gri karisik renkde lens istiyorum.

hangi ton ve marka almak gerekir, bilen varmi? varsa yardimci olursa sevinirim? tesekkürler!!

ocre ve mel. melde yeşil elalık var.ocrede gri ,bal tonları...

pinax umarım alırsın canım lenslerini.ocreyle şenlendirirsin burayı güzel gözlerinle. gerçekten ocreyi merak ediyorum.

insallah canim cok sagol. Bol sans dileyin bana simdi gidiorum gümrüge, dizlerim titrio eyvahedigeldismile

ocrem ve quartzomla döniciym kizlar, bekliyn beni opuyorumnanaktan

Merhaba T filiz hoşgeldin:))sana bu konuda kensinlikle önerim mel ama melin üç modeli var hare çeşidi var en kalın hareli olan charm serisidir...

insallah canim cok sagol. Bol sans dileyin bana simdi gidiorum gümrüge, dizlerim titrio eyvahedigeldismile

ocrem ve quartzomla döniciym kizlar, bekliyn beni opuyorumnanaktan

hadi inşallah alırsın.
dört gözle bekliyorum. bende charm ocre ve ncmel ısmarladım. pişti olduk:)

anladim canim...ocre mi mel mi benim koyu kahve renkli gözlerimde daha dogal durur sizce?

valla her ikiside güzel durur. çünkü çok doğal lensler bunlar...
yalnız bunların 3 türü var hareli ve haresiz.
1.cor
2.charm
charm kalın hareli
3.nc ince hareli.
cor haresiz.cor mel belki olmayabilir ama charmlar için harika derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ocreyi önerebilirm sana filiz benim gözlerimde çok koyu kahverengi profilimde koyu kahverengi gözümde bol miktarda solotica resmi var resimlere bakabilirsin..

öncelikle sedefbyo burdan öpücükler verde marine çooook yakışmış ben onda da bayıldımmmmm daha maviye yakın durmuş bende gün ışığında turkuaz ama içerde mavi tonu durdu eklediğim fotolar gün ışığı ve içerde flaşlı beğenenler albümümde bakabiir.çok bulunan doğal bir renk degil ama cor serisi gözle müthiş kaynaşıyor.temmuzda istenbuldayım cor mel ve cor verdeyi mutlaka denicem

bende charm ocre ısmarladım :lepi:

verde marine ne güzel renk ya berrycim kafamı karıstırdın vallaha charm verde marine düsünüyorum ama cor da çok güzelmiş

coru bu kadar mı doğal olur albümde büyük halleri var bulunan bir renk değil ama harika kaynaşıyor ben de charme verdeyi beğendim

bende sanırım koyularamı gitmeye başladım ne. ocre ,mel.. tanımıyorum artık kendimi.
radikal değişiklik seven ben,değiştim. garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…