- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.521
Oky neden değiştirdin kii bence azul güzeldi sana da yakışır diye tahmin etmiştim. Gerçi ocre de çok güzel ama tekrar güle güle kullan ozaman :)) bu arada çok şaşırdım, senin lenslerin shipped olmamışmı? nasıl değiştirebildin. Çok şanslısın valla. Ben değişim yapamamıştım.
bende lens kullanmayı düşünüyorum ama bilmiyorum bunu yapabilirmiyimeyvahedigeldismile
Temmuzda düğünüm var gözlüklü bir gelin olmak istemiyorumguclubacismile
nasıl kullanıcam ben yaa başkasına kalem bile sürdüremem gözüme lensi nasıl takcam nasıl bir lens alcam höffff:1no2: benim gibi olupta kullananlar varsa bilgi versin lütfen
sence yapay bir renk mi?ay aslında kaynaşması harika bende charme dan korkuyorum ama verdeyi çok beğendim.bidon mavisi nden korkuyorum ya:sinifsinif:
CADIARZU teşkkür ederim canımbir doktora git.
ve oradaki lens uzmanı sana lensi nasıl takıp nasıl çıkaracağını gösterecektir.bende onlardan öğrendim kullanmayı.
evet albümdeki verde marine ben cor serisini tuttum istanbula gidince verde ve mel denicem cor serisi onu yazdım.verde marine pek doğal değil ama sevdim sanırım.denemeden almak zor tabi aslında cor melle ilgili aşırı opklaştı sarardı yorumları olmasa alıcam da mel de çok hoş cor serisi....
pineappledan bol bol büyük charme verde fotosu bekliyorum
pineapple gözlerin çok güzellll ve çoook yakışmış sence bende nasıl durur
canım koydum sen görmedinmi.2. fotoyuda koymuştum
ekliyim tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?