Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Oky neden değiştirdin kii bence azul güzeldi sana da yakışır diye tahmin etmiştim. Gerçi ocre de çok güzel ama tekrar güle güle kullan ozaman :)) bu arada çok şaşırdım, senin lenslerin shipped olmamışmı? nasıl değiştirebildin. Çok şanslısın valla. Ben değişim yapamamıştım.

ben kedi gibiyim. hep dört ayak üstüne düşerim:jeyyar:

berry canım ya ben corları pek beğenmiyorum ya. hare sevdalısıyım ondan belkide...illaki hare istiyorum.
başkalarında güzel duruyor belki.
ama ben haresiz lense alışmadım hiç..

sence yapay bir renk mi?ay aslında kaynaşması harika bende charme dan korkuyorum ama verdeyi çok beğendim.bidon mavisi nden korkuyorum ya:sinifsinif:

bende lens kullanmayı düşünüyorum ama bilmiyorum bunu yapabilirmiyimeyvahedigeldismile
Temmuzda düğünüm var gözlüklü bir gelin olmak istemiyorumguclubacismile
nasıl kullanıcam ben yaa başkasına kalem bile sürdüremem gözüme lensi nasıl takcam nasıl bir lens alcam höffff:1no2: benim gibi olupta kullananlar varsa bilgi versin lütfen

bir doktora git.
ve oradaki lens uzmanı sana lensi nasıl takıp nasıl çıkaracağını gösterecektir.bende onlardan öğrendim kullanmayı.

bir doktora git.
ve oradaki lens uzmanı sana lensi nasıl takıp nasıl çıkaracağını gösterecektir.bende onlardan öğrendim kullanmayı.
CADIARZU teşkkür ederim canım
Dr.a zaten gitcem ama lens uzmanının olduğunu bilmiyordum bu beni biraz cesaretlendirdi sanki kaydirigubbakcemile5

Berry albümüne baktım bu denediğin verde marine değil mi albüme öyle yazmışsın ama fotolarda verde diyorsun verdeyi çok beğendim diyorsun kafam karıştı...Ama her neyse ben beğendim çok doğal olmasa bile ben aqua rengi seviyorum ama sen sevmiyordun o yüzden etkilemek istemem deneyen sensin beğendiysen al cnm...

Kızlar bu nasıl güzel bir göz rengi ya lacivert-gri-ela Allahım neler yaratmış...

Eklentiler

• $29967_1462895457125_1375646880_1229872_3839904_n.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 26
evet albümdeki verde marine ben cor serisini tuttum istanbula gidince verde ve mel denicem cor serisi onu yazdım.verde marine pek doğal değil ama sevdim sanırım.denemeden almak zor tabi aslında cor melle ilgili aşırı opklaştı sarardı yorumları olmasa alıcam da mel de çok hoş cor serisi....

pineappledan bol bol büyük charme verde fotosu bekliyorum

canım koydum sen görmedinmi.2. fotoyuda koymuştum
ekliyim tekrar.

Son düzenleme:
Ya benim gördüğüm cor mel fotoları çok çiğ duruyor koyu gözde belki hoş durabilir ama açık gözde çok sarımsı mı oluyor yoksa tam tersi mi bilmiyorum...

berry ben de beğendim güzel kaynaşmış ama dediğin gibi renk olarak çok çok doğal değil ama çok güzel bir renk.
evet oky gerçekten 4 ayak üstüne düşmüşsün :)) ben çok kısa süre sonra değişmesini istediğimde bile değişmedi. ama senin bu kadar uzun süre sonra değiştirebilmen büyük şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…