Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

CADIARZU teşkkür ederim canım
Dr.a zaten gitcem ama lens uzmanının olduğunu bilmiyordum bu beni biraz cesaretlendirdi sanki kaydirigubbakcemile5
ricaederim canım. genelde hepsinin vardır.. lens takarken onlar yanında durup öğretiyorlar bir ayrı odada. alışıncada muhteşem olacak bak. şeffafmı alacaksın.
Kızlar bu nasıl güzel bir göz rengi ya lacivert-gri-ela Allahım neler yaratmış...

muhteşem bayıldım. gri ama içi ela. değişik.

Ya benim gördüğüm cor mel fotoları çok çiğ duruyor koyu gözde belki hoş durabilir ama açık gözde çok sarımsı mı oluyor yoksa tam tersi mi bilmiyorum...

Evet aynen yaa... Ben de cor meli beğenmedim genelde ama daha opak diye aklımın bir ucunda duruyor. Gerçekten çiğ grimsi bi yeşil durmuş çoğu insanda...

Sagol okycim :) aldim miniklerimi üstünede 22 Euro ödedim :)
en kisa zamanda resim ekliycem canim

Vetmancim evet ben alamanyadanim cnm :))

evet tatlım.şanslıyım...

Oky iyi yapmissin valla tatlim azula hic yatmamisti aklim benim:) hadi hayirli olsun
ama pineapplede simdiye kadar gördügüm azul resimlerinden cok cok daha. Iyi durmus.,.

Pinax hadi gözün aydın bence bu durumda bir gözüne ocre diğeri quartzo tak :) ilk resmin öyle olsun...

canımmm benim ya bu çok güzel bir haber. benim de icemint lerde 2015 yazıyor. yeni üretim demekki. çok sevindim paranalentesden gelmemesine canım yaa hihoyyyt
ayın 5 inden sonra gidicem ben hepsini deneyip öle alcam :lepi: zor tutuyorum kendimi aslında şeytana uyup cumartesi mi gitsem bilmiyorumkismile

pinax cım yorumlarını sölee ozaman özellikle quartz hakkında ne düşünüyorsun canım :)) güle güle kullannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…