- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.541
ricaederim canım. genelde hepsinin vardır.. lens takarken onlar yanında durup öğretiyorlar bir ayrı odada. alışıncada muhteşem olacak bak. şeffafmı alacaksın.CADIARZU teşkkür ederim canım
Dr.a zaten gitcem ama lens uzmanının olduğunu bilmiyordum bu beni biraz cesaretlendirdi sanki kaydirigubbakcemile5
Kızlar bu nasıl güzel bir göz rengi ya lacivert-gri-ela Allahım neler yaratmış...
Ya benim gördüğüm cor mel fotoları çok çiğ duruyor koyu gözde belki hoş durabilir ama açık gözde çok sarımsı mı oluyor yoksa tam tersi mi bilmiyorum...
çok saol canım.verde koyu bir renk canım.yakışır bence sana.ama koyu renk istermisin sen?
evet tatlım.şanslıyım...berry ben de beğendim güzel kaynaşmış ama dediğin gibi renk olarak çok çok doğal değil ama çok güzel bir renk.
evet oky gerçekten 4 ayak üstüne düşmüşsün :)) ben çok kısa süre sonra değişmesini istediğimde bile değişmedi. ama senin bu kadar uzun süre sonra değiştirebilmen büyük şans.
bende çokda koyu olmaz sanırım gözlerrim çok koyu değil orta kahve etrafı sarımsı ortası daha koyu kahve tek derdim cor mu charme mı?charme büyük gelmesin gözüme ne dersin
Oky iyi yapmissin valla tatlim azula hic yatmamisti aklim benim:) hadi hayirli olsun
ama pineapplede simdiye kadar gördügüm azul resimlerinden cok cok daha. Iyi durmus.,.
didoşum walla 2 gundur nete girmiyodum şimdi gördüm mesajını dun akşam gittim ben cnm oraya tuhh ya bilseydim beraber giderdik nc mel aldım lensler yeni uretim 2015 yazıyodu şişesinde esmeraldalrımda 2014 yazıodu artı paralantesten almıyolarmış sordum soloticadan alıoruz dediler zaten sahibi göz doktoru oarsı adamın aynı zamanda muaynehanesi bi dunya hastası vardı bi girdimm bi sürrü yaşlı insanlar cocuklar falan diorum içimden allahım bnlar lens mi almaaya geldiler meger adam göz doktoruymuş=DDDD nese doktor gözlerimi muayne etti falan nc mel denedim walla dayanamadım o kadar naturel duruyolardıki hemen aldım zaten orda hemen taktım yok kaydı battı gbi bişi oldugunda anında degiştiriolar veee fatura kesiolar buda önemli bnce kızlar denk getirebilirsek beraberde gideriz ama cnmm=)))
Oky iyi yapmissin valla tatlim azula hic yatmamisti aklim benim:) hadi hayirli olsun
ama pineapplede simdiye kadar gördügüm azul resimlerinden cok cok daha. Iyi durmus.,.
Vauuvvv charme verde çok iyiii...
pinax cım yorumlarını sölee ozaman özellikle quartz hakkında ne düşünüyorsun canım :)) güle güle kullannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?