Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım sen de benim gibi charme seviyorsun. quartzo onlara göre çok mu lens olduğunu belli ediyor sence?

canım quartzodaki sorun bombeli bi görünüm veriyor gözlere.diğer charm serilerini taktığımda bu olmuyor.çok opak diyemi bilmiyorum.ama şunu söylüyebilirim lens olduğunu yanına yaklaşan anlar.ama makyajla çok hoş görünüyor.makyajsız kullanılmaz bence.

Ben ocreyi önerebilirm sana filiz benim gözlerimde çok koyu kahverengi profilimde koyu kahverengi gözümde bol miktarda solotica resmi var resimlere bakabilirsin..

OKYPETE ce VETMAN tesekkür ederim.

Ben sunlari begendim:

charm ocre (kalin hareli, gri-bal tonu)
cor mel (haresiz, yesil-ela tonu)
nc mel (ince hareli, yesil-ela tonu

en iyi markada solotica sanirim?

hare ne demek?

OKYPETE ce VETMAN tesekkür ederim.

Ben sunlari begendim:

charm ocre (kalin hareli, gri-bal tonu)
cor mel (haresiz, yesil-ela tonu)
nc mel (ince hareli, yesil-ela tonu

en iyi markada solotica sanirim?

hare ne demek?

ricaederim canım. seçimin güzel. hare göz irisinin etrafındaki halka. bazı gözlerde vardır ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay daha ben yazalı 12 saat olmadı yine dolmuş buralar :)) sevgili PASCAR verdiğin habere ben de DİDEM gbi çok sevindim :) cor lar gelir gelmez gidelim hemencik :) PASCAR senin gözlerin ne renk ?? ben de nc mel düşünüyorum ondan sordum nasıl durdu acaba direk beğenip aldığına göre seni tatmin etti baya demekki darısı başıma :)

sevgili BERRY senin gözlerindeki cor verde marine se bence doğal bir renk olmamasına rağmen çok güzel olmuş gerçekten güzel kaynaşmış OKYPETE nin de dediği gibi tam aqua olmuş sıcak bir renk olmuş..

brownicim meli takıpda beğenmeyen yoktur bence ya da çok azdır. :) paschar dener denemez almış, hiç şaşırmadım :) bu arada sen numaralı mı kullanıyorsun numarasızmı?

denedim sekerler :)

kizlar ocre benim kendi göz rengim yahu, hic bi fark olmadi valla... ama cok dogal gercektn....

Quartzoyu zaten biliodum ama iki gözede taktim kesinlikle topaziodan daha cok yakistirdim kendime, dogallik acisindan daha dogal geldi bana bide siz bakin bakalim :)
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…