Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

numarasız canım 0 çok şükür :) bi ordan kurtarıyorum zaten yoksa rengi kopkoyu ühühühü

yeni seri soloticalar daha opak canım kaldı ki soloticada bir çok renk koyu gözlerde de harika duruyor bence. senin gölzerini daha çok açar yeni seri alacağın için opuyorumnanaktan hem beklemiceksin de hihoyyyt

fotolar burda cikmamis üzerine tiklayinca oluo ama, hic özenemedim kizlar valla ellerim titredi gözüme iki boya sürcem diye.. simdilik böyle olsun insallah baskalarinida cekerim ))

didem ben mavi rengi seviyorumama guartzo çok hoşuma gitti sencede hafif mavilik yok mu ne dersin guartzoda

canım ben de bayılıyorum quartzo ya. ama quartzoda mavilik yok gri ve yeşil karışımı gayet açık bir renk. Belki ışıktan mavi gibi göründüğü olmuştur ama mavilik yok canım.

yaaaa pinax quartzo lar muhteşemmmmmmmmm bayıldım yaaa gerçekten çok yakışmışş ve dpğal görünüyor opuyorumnanaktan
ocrelerde çok güzel canım.
ya ben yarın gidip quartzo denicem. gerçekten dayanamıyorum

Pinax hayatımda gördüğüm en doğal quartzo duruşu. Hayatta anlaşılacağını sanmıyorum lens olduğunun güle güle kullan. İşte açık renk gözlerde opak seri daha doğal derken bunu kastediyordum. opuyorumnanaktan

sagol canim benim :) gercekten dene takilacak bi renk valla opuyorumnanaktan

pinaxcım birşey daha sormak istiyorum ya çok mu açık bir renk? yani soluk gösterecek kadar açıyor mu gözü? resimlerde hiç açık ya da soluk durmamış muhteşem görünüyor. sen ne düşünüyorsun? ve sadece rimelle kullanılabilecek bir renk mi?

pinax 2sinede bittim. ama quartzo
var ya muhteşemmmmm.

begenmene sevindim tatlim quartzo daha öce hic yoktu aklimda iiyiki göndermisler su yanlis siseyi opuyorumnanaktan ama bende bittim quartzo sadece flashli resimlerde abarti duruyor ama gün isinga müthis canim :)

ocreyi ekliyim cnm iki gözde unutmusum onu :hulya:

yeni seri soloticalar daha opak canım kaldı ki soloticada bir çok renk koyu gözlerde de harika duruyor bence. senin gölzerini daha çok açar yeni seri alacağın için opuyorumnanaktan hem beklemiceksin de hihoyyyt

inşallah canım bir an önce kavuşalım lenslerimize :)

PINAXXXXX harika olmuş quartzolar ama bence ocreler de muhteşem olmuş 2sine bayıldım sen de maşşalah pek güzelsin nazar değmesin..güle güle güzel günlerde kullan lenslerini inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…