Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

nc mel düşünüyorum evet.cor seriside çok güzel kaynaşıyor mint düşünüyordum cristali görünce kafam karıştı sorularıma yanıt bulamadın bir türlü.
Verde marine rengi doğal değil.COR VERDE FOTOSU OLAN VARMI
Cristal mint karşılaştırması istiyorumm.
Cor verde görmek istiyorum.:sinifsinif:

ya bence mint sahane bi renk onu da dusunmeye devam et bence berrycim sana cok gidicek gibi gelio bana. sanki cristale gore daha ii mint cift tarafli hem cok buyuk bi renk farki yok sanki aralarinda ama mint daha yesilli gibi. ben de icemint ve nc mel alicam. cok begeniorm 2sini de.
bu arada verde marine baska bi kac foto paylasilmisti topikte onnara da baktim sarisin bi kizda tum yuz vardi fena deilmis aslinda ben pek tercih etmedigimden bu renkleri alici gozu ile bakmamisim hic sanrim cok griciyim. gercekten guzel butunlesmis. tum yuz var mi senin foton?

canım bunu duyduğum iyi oldu şeffaf lenslerime dönüyorum ahahah şaka tabi lülülülülülü

MimSzzzN canm zaten ben bigün nazar edicem başkasına gerek kalmıcak :asigim:.oda hep mavi yeşil giyip beni deli ediyo napalım bizimde lenslerimiz var dimi ama :asigim:

canım bunu duyduğum iyi oldu şeffaf lenslerime dönüyorum ahahah şaka tabi lülülülülülü

hahaha ben de ilk zmnlar hep seffaf taktim cekindim nedense onnarin yaninda renkli takmaya bilmiyorumkismile ama simdi solotica alinca guveniorm hihihih. hergun takiorm valla bi de soole bisi var herkes renkli gozlu die dikkat etmiorlar da pek direk kendi gozudur muamelesi yapiorlar sanirim sempatiksalakcinni

oki anladım bencede koyu saçlarımla olur gibi değilmi?

neden olmasin ki bence olur berrycim ya benm fikrim ama mel alicaksan benzer olmasinlar birbirlerine ya aslinda ben pek bilmiorm bu renkleri pek incelemedim iice. zaten topu topu 1 tane soloticam var hiihi. sen daha ii bilirsin. ben begendim rengi guzelmis sana da yakisir sacinla tenine.

quartzo cok güzel olmus ama sanki koyu olmus gibi
normalde de böyle mi cnm ?
ocre cok güzel görünüyor ama dediğin gibi kendi göz rengine cok yakın oldugu için
sen fazla heycan yapamadın ocre için kaydirigubbakcemile3

Lildeniz şimdi albümüne baktım da çok hoş bir hatunsun hele ki topazio larınla çok çekicisin ben vazgeçtim dikkat et de sana nazar değmesin Erkeklere bişey olmaz naniknanik

Berry ben 2.fotoyu çooook beğendim onu nerden bulduysan kendi göz rengini incele bence...Bir de senin esmeraldaların var neden verde düşünüyorsun illa ki yeşil mi olsun istiyorsun bence de bambamın dediği gibi farklı birşey olsun...

pinaxim müsait olduğun bir zamanda dışarda falan çekilmiş quartzo resimleri bekliyorum senden zahmet olmazsa :kedi:

aman canim Allah korusun :))) kimse bosanmasin kaydirigubbakcemile3

ahahahahahahaah çok güldüm bunaa :):):):)

kaydirigubbakcemile3

evet canim solüsyonla acmayi deniycem bi :))

Quartzoya bayıldım pinax muhteşem durmuş kendi gözün açık kahveymiş sanırım.Bal rengi kadar açık mı? Quartzo düşünmeye karar verdim bakalım.

sagol canim )) evet bal rengi kadar acik.... düsün cnm güzel bi renk

evet tatlim öyle cok acik zombi bi renk degilki zaten, aynen böyle duruyor :)))

Kızlar ne çok ilerlemişsiniz hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla quartzolarda ocrelerde muhteşem pinaxcım güle güle kullan.Sanırım ocre senin doğal göz rengine çok yakın olduğu için pek beklentini karşılamadı.Ocre bizim gibi koyu renk gözlerde sonuç veriyor göz rengimizi hem doğal görünerek bir kaç ton açıp değistiriyor ama sizin gözler zaten açık pek bir şey farketmiyor...
okypetecim işlem tamam:))

Son düzenleme:
Canım fotoğraflardakilerin hepsi melek kahküllü kahkülsüz hepsi meleğin fotoğrafları doğal göz rengi açık kahverengi ama p.c ye cep telefonundan aktardığım için bulanık çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…