- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.701
nc mel düşünüyorum evet.cor seriside çok güzel kaynaşıyor mint düşünüyordum cristali görünce kafam karıştı sorularıma yanıt bulamadın bir türlü.
Verde marine rengi doğal değil.COR VERDE FOTOSU OLAN VARMI
Cristal mint karşılaştırması istiyorumm.
Cor verde görmek istiyorum.:sinifsinif:
benm de bi arkin ayni ici ela disa dooru mavi ve gri kizin gozu sahane. hos burada herkesin gozu oole ya :umursamaz: kahve goz beyazlarda o kdr az var ki cok cok nadir.
onnar da kahve gozlere bayilior. boshayallersmile kahve sacli kahve gozlu beyaz biri olunca dikkat cekio hemen. ben de tam ozenti gibi hissediorm kendimi burda saclar boya gozler lens ahahah vazgecemiorm ne yapiyim
Ay Lildeniz çok şanslıymış o zaman bayıldım bu renge aman dikkat et erkek arkadaşına yahu nazar değmesin
Bambamcım ben senin yerinde olsam belki psikolojim bozulurdu o kadar çok seviyorum ki renkli gözü dediğin gibi kahve yok onlarda yahu...
canım bunu duyduğum iyi oldu şeffaf lenslerime dönüyorumahahah şaka tabi lülülülülülü
Eki Görüntüle 45777
Eki Görüntüle 45778
Eki Görüntüle 45779
Böyle durur mu cor verde bende:asigim::kedi:
oki anladım bencede koyu saçlarımla olur gibi değilmi?
denedim sekerler :)
kizlar ocre benim kendi göz rengim yahu, hic bi fark olmadi valla... ama cok dogal gercektn....
Quartzoyu zaten biliodum ama iki gözede taktim kesinlikle topaziodan daha cok yakistirdim kendime, dogallik acisindan daha dogal geldi bana bide siz bakin bakalim :)[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Hahahaha ilahi Pinax sırnaşık şey haklısın valla git cnm mutfağına git pc başından kalkamıyoruz artık aman kim foto koymuş kim ne yorum yapmış diye yakında aldatma haberleri değil kk da fazla vakit geçirme nedeniyle boşanma davaları açılmasın...
ahahahahahahaah çok güldüm bunaa :):):):)
cnm benm cok cok sevndm gule gule kullan zemuszemus ikisi de sahane quartzoya hayran kaldim. ocre dedigin gibi biraz kendi gozune benzior ama hare cok hos bi hava katmis ve gene de biraz deistirmis rengini. bosuna verdim die dusunme belirginlik vermis gozune ela-bal goz icin enhancer gibi olmus ben cok begendm. kimsecikler annamaz lens die. her ikisi cok yakismis cnm benm sahanesin! :asigim:
ay quartzo edinilmesi gereken bi lens oldu iice benm icin boshayallersmile
COk tsk ederim bambisim :1hug:
eheheheh tam benm esimin verecegi bi cevap olmus sempatiksalakcinni pinax bence guzel olmus yani belirginlik katmis hare gozune kendi gozune benzior ama kullanirsin cnm gunluk lens olur kimse anlamaz lens die. azcik da olsa acmistir. solusyona da koyarsin az daha acilir. quartzolar bomba olmus ocreler de doal otesi cok begendm gule gule kullan olumunekankayizsmile
Quartzoya bayıldım pinax muhteşem durmuş kendi gözün açık kahveymiş sanırım.Bal rengi kadar açık mı? Quartzo düşünmeye karar verdim bakalım.
quartzo cok güzel olmus ama sanki koyu olmus gibi
normalde de böyle mi cnm ?
ocre cok güzel görünüyor ama dediğin gibi kendi göz rengine cok yakın oldugu için
sen fazla heycan yapamadın ocre için kaydirigubbakcemile3
pinaxim müsait olduğun bir zamanda dışarda falan çekilmiş quartzo resimleri bekliyorum senden zahmet olmazsa :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?