- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.661
buldum bilesempatiksalakcinni
değişim yapıldı.
quartzo, ocre yerine..:jeyyar:
. pinax iyiki koydun ya. sağol.
OKYPETECIGIM COK SEVINDIM DEMEK SENDE QUARTZOLANIYORSUN. MUTHIS DURACAGINDAN EMINIM. HAZAL KAYA GOZ RENGI GIBI OLACAK SENINDE. ACIK COK GUZEL BIR YESIL YANI. BENDE HIC GRILIK OLMADI SANIRIM SENDEDE OLMAZ. COK SEVINDIM GELIR GELMEZ RESIM BEKLIYORUM. BIDE FIKRINE IHTIYACIM VAR DAHA ONCEDE SORMUSTUM AMA SENCE TOPAZIOYU ALSAMMI TEKRAR YESILIMSI DURMA RISKINI GOZE ALIP?? DAHA MAVI DENIYOR AMA NAPSAM SENCE??? kafamçokkarıştı
iyiki bugün koymusum ozaman canim :) cok tsk ederim tatlim o senin güzelligin valla :1hug:
Simdi sen üclüyü tamamliyosun ozaman cnm, topazio-esmeralda-quartzo kaydirigubbakcemile3 simdiden hayirli olsun güzel günlerde takarsin insallah... Ya ben bu topazioyu napicam? Bi ara berry talip olmustu ama hala istiomu bilmiyorum.. Kullanmiycagim kesin.
canım çok teşekkür ederim. inşallah dediğin gibi durur bendede.
canım. yeni topaziolar mavileşmiş. ama yenileri ben kullanmadım. geçen haziranda aldığım su yeşili oldu bende. bu gördüklerim hep mavi.yeşillik yok.
ve ben beğeniyorum. al bence. ..
Pinaaaaaaaaaaaaaaax bayıldım bayıldım quartzolarına ya ben çok seviyorum bu rengi soloticaları ilk gördüğüm günden beri zemuszemus
Ocre de hoş olmuş cnm ama ben soloticada bir tek ocrenin ne renk olduğunu tam olarak anlamadım ısınamadım kahverengi sanki ama değil ne bileyim :uhm:
Neyse canım güle güle kullan gerçekten quartzo süper olmuş sende :hooray:
BIDE OKYCIGIM NACIZHANE BIR TAVSIYEDE BULUNMAK ISTIYORUM DIKKATE ALIRSAN QUARTZOLARI MURDUM RENK MAKYAJLA KULLANMAYI DENE GELDIGI ZAMAN MUTHIS GUZEL OLUYOR RENGINI IYICE CIKARTIYOR ORTAYA zemuszemus
canım nıcın kullanmıyacaksınkı oda cok guzel durmus ???
Okypete hiç quartzo düşündüğünü duymamıştım ama güzel bir karar oldu hakkaten azulu da senin gözlerinde hayal etmiş yakıştırmıştım ama onun yerine ocre deyince biraz kalakalmıştım değişmen iyi oldu...
tamam tatlım. mürdüm rengi farlarım var. geldiğinde yapıp koyarım resmini.
Ayılt canım bir sürü quartzo fotoları ekle zamanın olunca belki iyi gelir :) ben şimdi quartzo deneyene kadar nasıl sabredecem denemeden de korkuyorum opaklardanOcre de dursun cnm koleksiyonunda onu da rahatlıkla kullanırsın merak etme biraz tak bakalım o da gayet doğal hoş duruyor ama dediğin gibi gözünle aynı rengi solüsyonu dene bakalım istediğin rengi yakalarsın umarım...
Didemcim quartzo daha mı açık demişsin ya bence mintlerden daha açık değil daha canlı...
sevemedim canim ben topazio yu, bende hic dogal durmuo gercekten... Baskalarinda gördügümde begeniyorum ama kendim taktigimda korkuorum aynaya bakinca :)
MUTLKA BEKLIYORUM DORT GOZLEsırnaşık şey
BEN GOZ ALTIMA MURDUM KALEM CEKIYORUM USTE SIYAH BIDE YSL MURDUM RIMEL MUKEMMEL OLUYOR QUARTZOYLA DURUSU. TAVSIYE EDERIM. :1hug:
pinax sauflon all in one light açar canım.
bu solisyonu kullan.
optifree koyultur.
solo care tonu değiştirmez.aynı tutar.
dior elekktrik mavisi rimelden sonra,ysl mürdümde alacağım demekki.bayanssulusmile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?