Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Pinaaaaaaaaaaaaaaax bayıldım bayıldım quartzolarına ya ben çok seviyorum bu rengi soloticaları ilk gördüğüm günden beri zemuszemus
Ocre de hoş olmuş cnm ama ben soloticada bir tek ocrenin ne renk olduğunu tam olarak anlamadım ısınamadım kahverengi sanki ama değil ne bileyim :uhm:
Neyse canım güle güle kullan gerçekten quartzo süper olmuş sende :hooray:

buldum bilesempatiksalakcinni
değişim yapıldı.
quartzo, ocre yerine..:jeyyar:
. pinax iyiki koydun ya. sağol.

BIDE OKYCIGIM NACIZHANE BIR TAVSIYEDE BULUNMAK ISTIYORUM DIKKATE ALIRSAN QUARTZOLARI MURDUM RENK MAKYAJLA KULLANMAYI DENE GELDIGI ZAMAN MUTHIS GUZEL OLUYOR RENGINI IYICE CIKARTIYOR ORTAYA zemuszemus

canım çok teşekkür ederim. inşallah dediğin gibi durur bendede.
canım. yeni topaziolar mavileşmiş. ama yenileri ben kullanmadım. geçen haziranda aldığım su yeşili oldu bende. bu gördüklerim hep mavi.yeşillik yok.
ve ben beğeniyorum. al bence. ..

canım nıcın kullanmıyacaksınkı oda cok guzel durmus ???

CEVABIN ICIN COK TESEKKUR EDIYORUM CANIMCIM. SANIRIM ALACAGIM TOPAZIOYU. MAVISI UMARIM BAYAGI YOGUNDUR. zemuszemus

Okypete hiç quartzo düşündüğünü duymamıştım ama güzel bir karar oldu hakkaten azulu da senin gözlerinde hayal etmiş yakıştırmıştım ama onun yerine ocre deyince biraz kalakalmıştım değişmen iyi oldu...

Mimsznn ayiltim mi canim olumunekankayizsmile? :) cok sagol cnm quartzolar gercekten güzelmis bende sevdim. Ama du bakalim bu ocrenin rengini belki acabilirim solüsyonla

pinax sauflon all in one light açar canım.
bu solisyonu kullan.

optifree koyultur.
solo care tonu değiştirmez.aynı tutar.

Ayılt canım bir sürü quartzo fotoları ekle zamanın olunca belki iyi gelir :) ben şimdi quartzo deneyene kadar nasıl sabredecem denemeden de korkuyorum opaklardan Ocre de dursun cnm koleksiyonunda onu da rahatlıkla kullanırsın merak etme biraz tak bakalım o da gayet doğal hoş duruyor ama dediğin gibi gözünle aynı rengi solüsyonu dene bakalım istediğin rengi yakalarsın umarım...
Didemcim quartzo daha mı açık demişsin ya bence mintlerden daha açık değil daha canlı...

sağol canım. hiç aklımda yoktu pinaxta muhteşem durmuş. arzuylada konuştum demin oda quartzo düşünsene dedi. tamam o zaman dedim.

eklerim canim ne demek kaydirigubbakcemile5 ama bugün yoruldum )))

Aksama da lens corbasi pisiricem bu gidisle... artik biraz mutfagimla ilgilenmeliyim yoksa adam beni bosiycak haha kaydirigubbakcemile3

sevemedim canim ben topazio yu, bende hic dogal durmuo gercekten... Baskalarinda gördügümde begeniyorum ama kendim taktigimda korkuorum aynaya bakinca :)

albumunu ıncelemıstım. ınanılmaz guzel duruyor aslında ama tabı senın begenmen ıcıne sınmesı onemlı olan. Sen yenı serıden yanı daha mavı olan serıden almıstın demı canımcım topazıoyu

pinax sauflon all in one light açar canım.
bu solisyonu kullan.

optifree koyultur.
solo care tonu değiştirmez.aynı tutar.

Ya aslında benim charm mel ile ilgili tek endişem koyu durması. Ben yeşilin yapay olmadan belirgin durmasını istiyorum. Acaba charm mel ile bu solisyonu alıp rengini açarak mı kullansam... ? Nasıl olur acep...? :sm_confused:

dior elekktrik mavisi rimelden sonra,ysl mürdümde alacağım demekki.bayanssulusmile..

OKYCIM EMIN OL PISMAN OLMAYACAKSIN KULLANDIGIM BUGUNE KADARKI RIMELLER ARASINDA EN MUKEMMELI DIYEBIRIM BENDE MOR VE MURDUM RENGI VAR KIRPIKLERIMI HERKEZ TAKMA SANIYOR. SUPER BISI YANI . YSL FAUS CILX MOR RIMELDE TOPAZIOLARI TAKTIGIMDA COK GUZEL RENGINI GOSTERIYORDU.. AYYY MAKYAJ TOPIGINE CEVIRDIM BURAYI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…