Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

en üsteki kızla kahküllü kızın aynı kişi olduğunu asla anlayamazdım birde sağ taraftaki fotolar çıkmamış.
Arzucum eklediğim cor verdeli kız senin arkadaşınmıydı

hazal kaya ile aynı olmuş göz rengin harika pinax:)

cok güzel bu kizin gözleri masallah :) sagol cnm benzemis mi gercekten zemuszemus

saclarimi da koyultucam cnm quartzoyla daha iyi durur.

ha bi de seyi sorcaktim sana vetmancim, sen bi kac lens birden getirtiyosun ya seninkiler gümrüge takilmiolar mi?

pinaxcım yakışmış quartzolar ama ocreleri göremedim albümünde görenler nasıl gördü banada söyleyin çabuk merkaktan çatlıycim kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba,
bir haftadır bütün lens forumunu hatmettim sanırım :) bir ara rainbow'un dark green'ini kullanmıştım, inanılmaz doğaldı. bu kez daha açık renk ama yine doğal bir lens almak istiyorum. solotica ice cor'lar bu açıdan baya doğal göründü bana. çünkü opak lensleri yandan görünce genelde lens olduğu bombe yaptığı için belli oluyor. ama sanırım hidrocor serisinde yandan bakınca bile gözün kendi dokusuyla kaynaşıyor lens. forumda arattım ama bulamadım, hidrocor ice fotoğrafı var mı acaba?

Evet Hazal Kayaya çok benzedi göz rengin cnm.Kesinlikle saçlarını koyultursan quartzolar daha hoş durur.
Bir keresinde siyah saçlı bir fotoğrafını koymuştun foruma gerçekden koyu saçı daha çok begendim sende bir de quartzolarla dahada güzel olur..
Canım takılmazlarmı 1000 tl gümrük ödediğim zamanlar var dünya kadar gümrük vergisi ödüyorum yani öyle kolay gelmiyor o lensler ..
Anında beklemeden lens bulabilmek için bütün renkleri getirtiyoruz ve kotayı aşınca tabiki gümrüğü var..Ama bazıları bu işleri çok kolay zannedip 112 tl ye benden n.c mel alamayınca bana düşman kesiliyorlar :)))112 tl ye değil Türkiyede Brezilyada bile n.c serisi bulamazlar ..

Son düzenleme:

cnm ben cor ice kullaniorm albumumde resimler var bir de topikte burcu84 kullanior. baska kimde vardi topikte hatirlayamiorm ama en son alan burcu ile ben varim sanirim. ikimizde de birbirine yakin durdu rengi. benm album ozel talep gonderirsen kabul ederim bakabilirsin fikir olur sana kaydirigubbakcemile5

112 tl mi akannehir ay kendisi siparis edince bile o kdra gelmez ki :sm_confused: ben cor icei 102$ almistim. :bbo: 2 dolarini da unutmamisim yanniz hauehuaheu oole bise tutmustu neyse..

en üsteki kızla kahküllü kızın aynı kişi olduğunu asla anlayamazdım birde sağ taraftaki fotolar çıkmamış.
Arzucum eklediğim cor verdeli kız senin arkadaşınmıydı
canım melek öyle çekmiş yanda fotoğraf yok aslında resim o kadar ama o beyazlık nerden oluştu anlamadım:))

Evet berycim geçen yaz görüşüyorduk kendisiyle ve resimlerini satış listelerimde kullanmama izin vermişti ve zaten cor verdelerini benden almıştı kendisi..

112 tl mi akannehir ay kendisi siparis edince bile o kdra gelmez ki :sm_confused: ben cor icei 102$ almistim. :bbo: 2 dolarini da unutmamisim yanniz hauehuaheu oole bise tutmustu neyse..
Evet Bambamcım ama paranalenstesde bir 112 duyorlarya bütün modelleri o fiyat zannediyorlar.1 ay bekleyip kırık ,dökük,hatalı gelicek lensleri benim lenslerimle bir tutuyorlar.
Pinaxcım sen Almanyadasın değilmi yani dün Almanya gümrüğüne gittin?

Son düzenleme:
sağol canım.
quartzoyamı döndün canım.hani charm ice diyodun ?

evet. vetmanlada konuştum
pinaxı gördükten ve vetmanında charm grafiteyile charm ice'ın çok yakın olduğunu ve quartzoyu önermesinden sonra ona karar verdim.

akannehir:sm_confused: bosver vetmancim senin guvenirligini bir tek su topige bakip bile anlayabilir cnm olumunekankayizsmile bir de NC serisi en pahali seri sanirim. benm aldigim cor ice en ucuz lenslerinden biri soloticanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…