Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Hahahaha ilahi Pinax sırnaşık şey haklısın valla git cnm mutfağına git pc başından kalkamıyoruz artık aman kim foto koymuş kim ne yorum yapmış diye yakında aldatma haberleri değil kk da fazla vakit geçirme nedeniyle boşanma davaları açılmasın...

nc mel düşünsen. pinax ve yakamozzda çok güzel durmuş.
rengi açıyor canım. benim bir lensimi çok açmıştı.

. uzatmasıda iyi. kesin bakacağım canım. merak ettim şimdi...

Canım nc en az opak olan seri değil miydi? Yanlış mı biliyorum? Benim gözlerim koyu kahverengi...

:enbuyukkk:

CANIM HEM UZATIYOR HEM DOLGUN VE TEK TEK AYRIMA MUTHIS YANI MUTLAKA EDINMELISIN. AMA CANIM SURERKEN DIGER ELINLE RIMELIN AGZINI KAPARSAN KURUMASINI ONLERSIN CUNKU O ZMAAN CABUK KURUYOR. ÖPÜYORUMM

eklerim canim ne demek kaydirigubbakcemile5 ama bugün yoruldum )))

Aksama da lens corbasi pisiricem bu gidisle... artik biraz mutfagimla ilgilenmeliyim yoksa adam beni bosiycak haha kaydirigubbakcemile3

ahahahahahahaah çok güldüm bunaa :):):):)

OKYPETE neden cor ice veya icemint düşünmüyorsun senin gözlerin açık çok güzel dururdu bence alanlar hiç pişman değiller

kızlar birde hergün lens takmayın arada dinlendirin gözlerinizi.sonuçta bunlar protez.gözün hava almasını engelliyor.

ay keske yapabilsek numarali gozler icin imkansiz gozluk de takamiorm. arada seffaf lens iste yapiorm ben

ayy dideem kiskaniorm ama ben burda gidemiorm. TR ye geliorm haziranda ilk isim gidip solotica denemek olcak heheheheh deliyim ya burdan daha onu dusunup planliorm sempatiksalakcinni ay cok heycanlandim simdi deneme sansimiz var ayy icim pir pir oldu valla heaueuah sempatiksalakcinni

cnm benm cok cok sevndm gule gule kullan zemuszemus ikisi de sahane quartzoya hayran kaldim. ocre dedigin gibi biraz kendi gozune benzior ama hare cok hos bi hava katmis ve gene de biraz deistirmis rengini. bosuna verdim die dusunme belirginlik vermis gozune ela-bal goz icin enhancer gibi olmus ben cok begendm. kimsecikler annamaz lens die. her ikisi cok yakismis cnm benm sahanesin! :asigim:
ay quartzo edinilmesi gereken bi lens oldu iice benm icin boshayallersmile

cor mel açık tabanlı gözlerde bence çok çiğ duruyor... Ama koyu renk gözde hiç görmedim. Keşke biri paylaşsa da görsek

ben de katiliorm ben cor cok sevidigim halde mellerde bence nc ve charm acik gozluler icin daha uygun. acik kahvelerde sarimsi yapio bence de. koyu kahve de ise cor mel ekstra guzel vetmanda cok hos durmus mesela. zemuszemus

eheheheh tam benm esimin verecegi bi cevap olmus sempatiksalakcinni pinax bence guzel olmus yani belirginlik katmis hare gozune kendi gozune benzior ama kullanirsin cnm gunluk lens olur kimse anlamaz lens die. azcik da olsa acmistir. solusyona da koyarsin az daha acilir. quartzolar bomba olmus ocreler de doal otesi cok begendm gule gule kullan olumunekankayizsmile

buldum bilesempatiksalakcinni
değişim yapıldı.
quartzo, ocre yerine..:jeyyar:
. pinax iyiki koydun ya. sağol.

ayy super bi secim olmus oky. harika duracak. bekliorz fotolarini kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

OKYPETE neden cor ice veya icemint düşünmüyorsun senin gözlerin açık çok güzel dururdu bence alanlar hiç pişman değiller

bence de cok cok yakisir oky e ama o haresiz pek tercih etmior yannis hatirliorsam

Son düzenleme:
Teşekkürler kızlarr=) Ama hala çok kararsızım şimdi o kadar para verip alacağım boşa gitsin istemiyorum bilmiyorumkismile
Quartzoya bayıldım pinax muhteşem durmuş kendi gözün açık kahveymiş sanırım.Bal rengi kadar açık mı? Quartzo düşünmeye karar verdim bakalım.

Kızlar bu nasıl güzel bir göz rengi ya lacivert-gri-ela Allahım neler yaratmış...

MimSzzzN canm benim erkek arkadaşımın göz rengi böle biliomusun harika bir renk yaa giydiği kıyafete göre göz renk değiştirio mavi,yeşil ,aqua ... bütün renkleri alıo gözü .çok kıskanıorum onu bi ara foto koyarım.

benm de bi arkin ayni ici ela disa dooru mavi ve gri kizin gozu sahane. hos burada herkesin gozu oole ya :umursamaz: kahve goz beyazlarda o kdr az var ki cok cok nadir.
onnar da kahve gozlere bayilior. boshayallersmile kahve sacli kahve gozlu beyaz biri olunca dikkat cekio hemen. ben de tam ozenti gibi hissediorm kendimi burda saclar boya gozler lens ahahah vazgecemiorm ne yapiyim

onayakın quartzoyı alıyorum canım. i
ayy super bi secim olmus oky. harika duracak. bekliorz fotolarini kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

bence de cok cok yakisir oky e ama o haresiz pek tercih etmior yannis hatirliorsam

evet tatlım haresiz kullanmıyorum.
sağol canım. karar değiştire değiştire bunda kaldım:)son kararım.

Ay Lildeniz çok şanslıymış o zaman bayıldım bu renge aman dikkat et erkek arkadaşına yahu nazar değmesin
Bambamcım ben senin yerinde olsam belki psikolojim bozulurdu o kadar çok seviyorum ki renkli gözü dediğin gibi kahve yok onlarda yahu...

bambam bende verde marine ne diyorsun

ben de sana yazicaktim cnm sen sordun. cnm gercekten gozunle guzel butunlesmis. ama gercek bir goz rengi olmadigi icin mi bilmiorm renk bana cok cok cazip gelmior sevemiorm cok affet beni gozune yakismis cok abes durmuo guzel kaynasmis ama renkle benm sorunum sanirim. sen de guzel ama ben kendim takamam sanirim. sen mel dusunuordun esmeraldan var neden verde marine dusunuorsun? ek olarak mi?

berrycim simdi tekrar baktim albumunde 6. fotoda cok hosmus cok begendm ama normalde nasi duruor cok mu turkuaz eer bu sekilde ise guzelmis

ay sorma ilk zmnlar bunalimlardaydim. bu kdr renkli goz delircektim. ay hayir bi de ben bu kdr uurasiorm lens fln boncuk boncuk bakio hepsi. insanlar bi de birbirine hic bakmio burda yolda ben gecen herkesin gozune bakiorm hayran hayran aheuauehue. nese alistim artik hatta mavi gozden fenalik bile geldi. yesil bile az ya inanirmisiniz. hep mavi ve gri. bi de uni.nin rengi de mavi hepsi de mavi giyinio. mavi otesi! sempatiksalakcinni
ay hayir bi de burasi boole ise ben hollanda fln merak ediorm kahve goz tavan yapar oralarda finlandaya da oole mesela. arkadasim gitmisti herkes gelip gozune bakip bakip gitmis hayran kalmislar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…