- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.681
nc mel düşünsen. pinax ve yakamozzda çok güzel durmuş.Ya aslında benim charm mel ile ilgili tek endişem koyu durması. Ben yeşilin yapay olmadan belirgin durmasını istiyorum. Acaba charm mel ile bu solisyonu alıp rengini açarak mı kullansam... ? Nasıl olur acep...? :sm_confused:
OKYCIM EMIN OL PISMAN OLMAYACAKSIN KULLANDIGIM BUGUNE KADARKI RIMELLER ARASINDA EN MUKEMMELI DIYEBIRIM BENDE MOR VE MURDUM RENGI VAR KIRPIKLERIMI HERKEZ TAKMA SANIYOR. SUPER BISI YANI . YSL FAUS CILX MOR RIMELDE TOPAZIOLARI TAKTIGIMDA COK GUZEL RENGINI GOSTERIYORDU.. AYYY MAKYAJ TOPIGINE CEVIRDIM BURAYI
nc mel düşünsen. pinax ve yakamozzda çok güzel durmuş.
rengi açıyor canım. benim bir lensimi çok açmıştı.
. uzatmasıda iyi. kesin bakacağım canım. merak ettim şimdi...
Canım nc en az opak olan seri değil miydi? Yanlış mı biliyorum? Benim gözlerim koyu kahverengi...
nc esmeralda,quartzo ve topazio en opak .
diğerleri onlar kadar opak değil...
:enbuyukkk:nc mel düşünsen. pinax ve yakamozzda çok güzel durmuş.
rengi açıyor canım. benim bir lensimi çok açmıştı.
. uzatmasıda iyi. kesin bakacağım canım. merak ettim şimdi...
eklerim canim ne demek kaydirigubbakcemile5 ama bugün yoruldum )))
Aksama da lens corbasi pisiricem bu gidisle... artik biraz mutfagimla ilgilenmeliyim yoksa adam beni bosiycak haha kaydirigubbakcemile3
kızlar birde hergün lens takmayın arada dinlendirin gözlerinizi.sonuçta bunlar protez.gözün hava almasını engelliyor.
canımmm benim ya bu çok güzel bir haber. benim de icemint lerde 2015 yazıyor. yeni üretim demekki. çok sevindim paranalentesden gelmemesine canım yaa hihoyyyt
ayın 5 inden sonra gidicem ben hepsini deneyip öle alcam :lepi: zor tutuyorum kendimi aslında şeytana uyup cumartesi mi gitsem bilmiyorumkismile
denedim sekerler :)
kizlar ocre benim kendi göz rengim yahu, hic bi fark olmadi valla... ama cok dogal gercektn....
Quartzoyu zaten biliodum ama iki gözede taktim kesinlikle topaziodan daha cok yakistirdim kendime, dogallik acisindan daha dogal geldi bana bide siz bakin bakalim :)
seve seve tatlım :)) cor mel açık renl gözlerde hafif sarımsı dururken, siyah gözlerde çok güzel bir yeşil duruyor bence cnm :) youtube da çok koyu gözleri olan birinde görmüştüm cor meli bayılmıştım
cor mel açık tabanlı gözlerde bence çok çiğ duruyor... Ama koyu renk gözde hiç görmedim. Keşke biri paylaşsa da görsek
icinden geliomu canim charm ocreyi almak??? Bende ki durusu gercekten hosuna gittiyse al cnm ama kafanda soru isareti varsa parana yazik olmasin. Ocreyi taktim dolandim biraz esimin etrafinda, hic bisey anlamadi... ben söyledim gözümde lens oldugunu oda catlaksin sen ayni kendi göz rengin bu..ne isine yariycak dedi
buldum bilesempatiksalakcinni
değişim yapıldı.
quartzo, ocre yerine..:jeyyar:
. pinax iyiki koydun ya. sağol.
ahahahahahahaah çok güldüm bunaa :):):):)
OKYPETE neden cor ice veya icemint düşünmüyorsun senin gözlerin açık çok güzel dururdu bence alanlar hiç pişman değiller
didem verde marine kimse yorum yapmadı yorum bekliyorum ona göre alıcam kızlarrrrrrrbilmiyorumkismile
Kızlar bu nasıl güzel bir göz rengi ya lacivert-gri-ela Allahım neler yaratmış...
onayakın quartzoyı alıyorum canım. iahahahahahahaah çok güldüm bunaa :):):):)
OKYPETE neden cor ice veya icemint düşünmüyorsun senin gözlerin açık çok güzel dururdu bence alanlar hiç pişman değiller
ayy super bi secim olmus oky. harika duracak. bekliorz fotolarini kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
bence de cok cok yakisir oky e ama o haresiz pek tercih etmior yannis hatirliorsam
bambam bende verde marine ne diyorsun
Ay Lildeniz çok şanslıymış o zaman bayıldım bu renge aman dikkat et erkek arkadaşına yahu nazar değmesin
Bambamcım ben senin yerinde olsam belki psikolojim bozulurdu o kadar çok seviyorum ki renkli gözü dediğin gibi kahve yok onlarda yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?