Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

BERRY CIGIM SANIRIM KARISIKLIK OLMUS KAHGLSUZ OLAN RESIM BANA AIT DEGIL BENM KENDI GOZ RENGIM OLAN RESIM O RESIMLERIN ARASINDA YOK QUARTZOLU RESIMLER BANA AIT SADECE :dance::1rolleyes:

Ay melekcim kopmuş durumdayım valla:gülemkten :çok pardon kızlar:)Bende diyorumki meleğin gözleri açık kahverengi bu göz neden koyu çözünürlükden dolayı bulanık çıkmışya ondan koyu sanıyordum dur o doğal göz rengini sileyim ben:)Hakikaten o kimindi acaba hatlar karışıyor yoğunlukdan bazen kusura bakmayın kızlar-tatlicadiarzu-

Bery senin gözüne yakındı benden açıktı verdeli arkadaşın gözleri

DıDEMCıM SENDEN BıRŞEY RıCA ETSEM LÜTFEN MıNTı GÜN IŞIĞINDA MAKRO ÇEKıP EKLERMıSıN,BLOGDA BıRıNDE GÖRDÜM MıNT ÇOK KÖTÜ ÖLÜ BALIK RENGı OLMUŞ,ONDAN SOĞUDUM KORKTUM,SENDE HARıKA DURUYOR

Beni kırmazsan çok sevinirim.:gitme:
Başka forumlardada bulamadım mint resmi lütfeeeenakannehir

öyle yapicam zaten :) Benimkiler de takildi vetmancim, alman gümrügüne gittim üzerine 22 euro vergisini ödedim. 112 ytl ye ancak kullanilmis lens alirlar cnm kaydirigubbakcemile3

pinaxcım yeni ocre fotoları,

cok sagol tatlim )) sende resmen yesermis ocreler cnm ...bende kesinlikle daha koyu duruyor. Gerci ben yesil durmasini istemiyodum zaten, sari olur diye umud ediyodum. Bende ekliyorum kutuda bi resim... sanki benimkinin boyamasi turuncu gibi ya...bana mi öyle geliyo yoksa?

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Son düzenleme:
açıklıyorum kızlarr o doğal göz rengi bana ait meleğe değil görünce çok şaşırdımmm çok güldümm ama alıntı yapmazsanız sevinirim

kesinlikle turuncu gibi.
soloticanın bu boyamalarındaki farklılıklar gerçekten kötü. bazen bir renk bir renge uymuyor. şunu yapmasalar ya. artık.

vetman karar veremiyorumm maviye aşığım ama doğal dursun gözümdede istiyorum guartzo topazio esmeralda hangisii veya başka önerin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…