- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.761
BERRY CIGIM SANIRIM KARISIKLIK OLMUS KAHGLSUZ OLAN RESIM BANA AIT DEGIL BENM KENDI GOZ RENGIM OLAN RESIM O RESIMLERIN ARASINDA YOK QUARTZOLU RESIMLER BANA AIT SADECE :dance::1rolleyes:
pinaxcım yakışmış quartzolar ama ocreleri göremedim albümündegörenler nasıl gördü banada söyleyin çabuk merkaktan çatlıycim kaydirigubbakcemile3
Evet Hazal Kayaya çok benzedi göz rengin cnm.Kesinlikle saçlarını koyultursan quartzolar daha hoş durur.
Bir keresinde siyah saçlı bir fotoğrafını koymuştun foruma gerçekden koyu saçı daha çok begendim sende bir de quartzolarla dahada güzel olur..
Canım takılmazlarmı 1000 tl gümrük ödediğim zamanlar var dünya kadar gümrük vergisi ödüyorum yani öyle kolay gelmiyor o lensler ..
Anında beklemeden lens bulabilmek için bütün renkleri getirtiyoruz ve kotayı aşınca tabiki gümrüğü var..Ama bazıları bu işleri çok kolay zannedip 112 tl ye benden n.c mel alamayınca bana düşman kesiliyorlar :)))112 tl ye değil Türkiyede Brezilyada bile n.c serisi bulamazlar ..
pinaxcım yeni ocre fotoları,
cok sagol tatlim )) sende resmen yesermis ocreler cnm ...bende kesinlikle daha koyu duruyor. Gerci ben yesil durmasini istemiyodum zaten, sari olur diye umud ediyodum. Bende ekliyorum kutuda bi resim... sanki benimkinin boyamasi turuncu gibi ya...bana mi öyle geliyo yoksa?
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
okypete meleğin fotolarındaki göz rengi benim ne diyosun guartzomu topazio mu vetman yüklemişya topiğe ordaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?