- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.781
aslında seninkide turuncu. ama açık gibi.
turuncu canım evet.ya boyamaların değişik olması çok kötü ya.birinde beğeniyosun sana koyu yada daha açık geliyor. ne anladım ben o işten o zaman.
yaa bence bütün lenslerin lot nosuna göre boyama yoğunluğu farklı oluyor ya. 1 değil 2 değil çünkü çok örneğini gördüm forumlarda.
turuncu canım evet.ya boyamaların değişik olması çok kötü ya.birinde beğeniyosun sana koyu yada daha açık geliyor. ne anladım ben o işten o zaman.
vetman karar veremiyorumm maviye aşığım ama doğal dursun gözümdede istiyorum guartzo topazio esmeralda hangisii veya başka önerin var mı
kesinlikle turuncu gibi.
soloticanın bu boyamalarındaki farklılıklar gerçekten kötü. bazen bir renk bir renge uymuyor. şunu yapmasalar ya. artık.
pinax evet ben çok anlamıyorum ama boyama turuncu resmen... Ama hepsi çok yakışmış sana zemuszemus
pinaxcım seninki daha koyu gibi geldi banada.ışıktanmı acaba ya?
evet oky demekki yanilmamisim, sadece bana öyle geliyo saniyodum aa sizde turuncu diyince emin oldum.... ben ocreleri bi yerde görmüstüm bu sekilde ama boyama sariydi hic turunculuk yoktu lenste. Bide benimkinin renk tonu 37. Anlamadim ya, el yapimi degil ya bunlar makine yapmiyo mu bu isi? Neden ayni tonlari tutturamazlar anlamiyorum.
ya bu ocreler benim kendi gözümü daha koyu yaptilar aslinda...gün isiginda bakiyorum kizil kahve duruyo gözler... netcem ben simdi??
canım. rengi açman için o solüsyonu bulursan kullan. çok üzüldüm ya. .aslında ,resimlerde güzel duruyor..
amasenin içine sinmedi demek. rahatsızsan vardır birşey.
kullanicam onu cnm, insallah bulurum buralarda. Icime sindigi söylenemez :) en emin oldugum renkte buydu biliomusun ...
off çok üzüldüm şimdi ya.ben önermiştim bu rengi sana bide
kullanicam onu cnm, insallah bulurum buralarda. Icime sindigi söylenemez :) en emin oldugum renkte buydu biliomusun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?