Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

berry bende balık gibi durmadı yaa :))) ben seviyorum mint leri valla. o kişinin bloğuna baktım. ilk eklediği icemint resimlerinin biraz garip durmasının nedeni göz çapı küçük ve icemint biraz taşma yapmış. gözün beyaz kısmına denk gelmiş icemint ve pupil geniş durmuş farkında mısın? halbuki icemintin pupili baya küçük. benim gözümün kahve kısmı neredeyse hiç görünmüyor. sadece flashta ya da güneşe yönelip baktığımda göz bebeğim çok küçüldüğü için hafif görünüyor. bence renkte hiç bir problem yok. ben sevdim :)

turuncu canım evet.ya boyamaların değişik olması çok kötü ya.birinde beğeniyosun sana koyu yada daha açık geliyor. ne anladım ben o işten o zaman.

yaa bence bütün lenslerin lot nosuna göre boyama yoğunluğu farklı oluyor ya. 1 değil 2 değil çünkü çok örneğini gördüm forumlarda.

yaa bence bütün lenslerin lot nosuna göre boyama yoğunluğu farklı oluyor ya. 1 değil 2 değil çünkü çok örneğini gördüm forumlarda.

bir de bendeki verdeler mesela takmadan biri koyu biri açık görünüyordu.biri eski biri yeni seri hatta yandım dedim.ama sonra bi taktım.çok çok az fark var.

vetman karar veremiyorumm maviye aşığım ama doğal dursun gözümdede istiyorum guartzo topazio esmeralda hangisii veya başka önerin var mı

Canım ya evet senin göz rengini yüklemişim yanlışlıkla kusura bakma:)Ama fikir vermesi açısından ii oldu ..Melekde livesde doğal göz renklerini cep telefonuma gönderdiler birde melek quartzolu resimlerini göndermişti ikiside cep telefonunda olunca karıştımışım cep telefonundan p.c ye attım resimleri..
Ben quartzo diycem canım ama daha mavi dursun dersen topazio:)

Olsun vetmancım Önemlı deĞıl ıyıoldu dedıĞın gıbı.okypete gÖz rengıme gÖre gerÇek gÖz rengıme gÖre sende hangısı daha ıyı gıder

pınax kabında guartzo resmı beklıyorum

kesinlikle turuncu gibi.
soloticanın bu boyamalarındaki farklılıklar gerçekten kötü. bazen bir renk bir renge uymuyor. şunu yapmasalar ya. artık.

evet oky demekki yanilmamisim, sadece bana öyle geliyo saniyodum aa sizde turuncu diyince emin oldum.... ben ocreleri bi yerde görmüstüm bu sekilde ama boyama sariydi hic turunculuk yoktu lenste. Bide benimkinin renk tonu 37. Anlamadim ya, el yapimi degil ya bunlar makine yapmiyo mu bu isi? Neden ayni tonlari tutturamazlar anlamiyorum.

aynen.
bak esmeraldalardada bunu gözlemledim. kiminde koyu yeşil kiminde elayeşil,kiminde açık yeşil. farklı farklı tonlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bu ocreler benim kendi gözümü daha koyu yaptilar aslinda...gün isiginda bakiyorum kizil kahve duruyo gözler... netcem ben simdi??

ya bu ocreler benim kendi gözümü daha koyu yaptilar aslinda...gün isiginda bakiyorum kizil kahve duruyo gözler... netcem ben simdi??

canım. rengi açman için o solüsyonu bulursan kullan. çok üzüldüm ya. .aslında ,resimlerde güzel duruyor..
amasenin içine sinmedi demek. rahatsızsan vardır birşey.

canım. rengi açman için o solüsyonu bulursan kullan. çok üzüldüm ya. .aslında ,resimlerde güzel duruyor..
amasenin içine sinmedi demek. rahatsızsan vardır birşey.

kullanicam onu cnm, insallah bulurum buralarda. Icime sindigi söylenemez :) en emin oldugum renkte buydu biliomusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…