Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet cnm görünüo :) bugün taktim hatta

PINAXXXX çok güzel olmuşlar yaa bayıldım ben de süperr süperr süperr.. kirpiklerinde maşşallah harika yahu bende toplam senin bi tane alt kirpiğin kdr var ühühü.. ocreler gerçekten de çok gzl keşke bende de böyle açık olsa ama olmaz kopkoyu gözler :)
sen kendi gözüm gibi oldu dedin peki bu lenslerin rengini açan solüsyona koysan olmaz mı ama onlar da lensi soldurmuyor mu orjinalliği gitmez mi o zmn bunu da merak ediyorum arkadaşlar..

sevgili LFBRLS bnm de gözlerim koyu kahve ve hiç bir lens gözümü doğal renkte açmıyor sen solotica kullandın mı hangilerini düşünüyorsun acaba??

Canım daha evvel Solotica kullanmadım. Charm Mel, Esmeralda ara sıra da Cor Mel arasında gidip geliyorum. Çok kararsızım çoook... Sen hangi ton düşünüyorsun? Benim takıntım yeşile...

Canım daha evvel Solotica kullanmadım. Charm Mel, Esmeralda ara sıra da Cor Mel arasında gidip geliyorum. Çok kararsızım çoook... Sen hangi ton düşünüyorsun? Benim takıntım yeşile...

canım benimde takıntım mavide veya gride çok beğeniyorum ama işte bana olmuyor ne yazıkki o yüzden mel düşünüyorum doğal durduğunu söylüyor ve kullanan herkes memnun cor değil de nc ya da charm düşünüyorum krrsızım ama DİDEM ve bir kaç arkadaş daha toplanıp denemeye gideceğiz o zaman karar verebileceğim umarım sana da nacizane tavsiye edebilirim o zmn :) aslında cor grafiteyi çok merak ediyorum hiç koyu gözde kullanan görmedm ice morumsu olur diye hiç düşünmedim ama cor grafite koyu gözde gzl olabilir belki

cor mel düşünüyorsan youtube da çok videosu var ordan biraz bakın canım ben biraz hareli sevdiğim için cor mel i düşünmedim ama deneyince fikrim değişebilir tabi çok kararsız bir insanım çnkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…