- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.801
olsun cnm saglik olsun :) nolcakki alti üstü bi lens iste bende takmayiveririm en kötü ihtimal kendi gözümle dolasirim kaydirigubbakcemile3
canım tak ya.en azından daha iri görünmüyormu ?
süper süperr ! kirpiklerinde harika maşşallah
ay ben anlamadım hangisi melek kahküllü mü üsteki sağ sol karıştıkafamçokkarıştı
Lildeniz şimdi albümüne baktım da çok hoş bir hatunsun hele ki topazio larınla çok çekicisin ben vazgeçtim dikkat et de sana nazar değmesinErkeklere bişey olmaz naniknanik
Ağlamak istiyorum keşke bende de böyle dursaaa :gitme:
pinax gerçekten muhteşem durmuş yaa...
cok tsk ederim cnimmmm opuyorumnanaktan ocre mi alcaksin yoksa?
evet cnm görünüo :) bugün taktim hatta
Koyu gözlerde daha cok belli ediomus bu Lens kendini, vetmanda öyle söylemisti ve onada cok yakismisti canim
Koyu gözlerde daha cok belli ediomus bu Lens kendini, vetmanda öyle söylemisti ve onada cok yakismisti canim
Yok canım, bende hayatta böyle durmaz. Benim gözüm koyu kahve. Ben hala düşünüyor, araştırıyorum :)
sevgili LFBRLS bnm de gözlerim koyu kahve ve hiç bir lens gözümü doğal renkte açmıyorsen solotica kullandın mı hangilerini düşünüyorsun acaba??
Canım daha evvel Solotica kullanmadım. Charm Mel, Esmeralda ara sıra da Cor Mel arasında gidip geliyorum. Çok kararsızım çoook... Sen hangi ton düşünüyorsun? Benim takıntım yeşile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?