Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Hımmm anladım canım... Tabi mavi ve griyi bizim gözlerde doğal bir şekilde tutturmak daha da zor O yüzden o tonlara hiç heves etmiyorum... Aslına bakarsan ben cor meli hiç beğenmiyorum :)) Açık renk gözlerde çok çiğ ve donuk durduğunu düşünüyorum. Koyu gözde de tam karar veremiyorum :) Ben de harelileri daha hoş buluyorum. Charm meli tek geçerim. Ama gözlerim koyu olduğundan charm açmazsa diye korkuyorum... Gerçi yeni serisinin çok daha opak olduğunu söylüyor arkadaşlar...

Sen Quartzo düşünmedin mi hiç canım?

canım charm serisinin sadece dışında çerçevesi var ve kalın tek farkı o iç boyaması aynı cor la o yüzden nc den daha çok açar diye düşünüyorum çnkü nc serisinin içinde koyu noktacıklar var arkadaşlar 3ünü de koymuştu yanyana resimlerini ama hangi sayfada kaldı hiç bilemiyorum biraz araştırırsan bulabilirsn o yüzden ben charm düşünüyordum ama deneyince görücem artk :) quartzo nun rengini çok beğeniyorum ama bnm gözler koyu ve onun da pupil boşluğu küçük o yüzden alık alık bakarım diye korkuyorum ama rengi harika.. :) ama o 3renkten herhangi birini düşünmüyorum cnm topazi esmeralda ya da quartzo.. en azından başlarken az risklilerden başlayayım diyorum :)

Tatlımm ya ben de bişi rica etsem senden?
Işığı filan fark etmez ama yandan bir foto çeksen olmaz mı? Hem sen de görmüş olursan yandan durşunu (((=
Hem de benim için en önemli konu o, bu aralar. Yandan bakınca doğal durup durmadığı...

Haklısın bambamcım sen neredesin Amerikadamı yaşıyorsun ?Buradaki herkez renkli gözlü falan yazmışsın ben tam anlayamadım ama sanırım yurtdışındasın:))

vetmancim cnm evt ben abddeyim pardon ancak girip okuyabildim topigi kizlar gene cosmus

evet cnm görünüo :) bugün taktim hatta

cok guzel gozlerin pinaxcim ya masalla hem sekli hem kirpikler fln.

Ben de icemint düşünüyorum. Ama aynı zamanda mel.. Crystali de çözemedim...
Peh !
Hangisi en doğal ki acep?

cnm bence icemint cok guzel ben de alicam dusunuorm. ama hangisi daha doal bilemiorm cristal topikte kimsede yok malesef

Ben de icemint düşünüyorum. Ama aynı zamanda mel.. Crystali de çözemedim...
Peh !
Hangisi en doğal ki acep?

aynen bende Crystali hiç çözemedim bilmiyorumkismile

icemint pupıli dar olduguna gore en dogalı o dur bence

http://nessecret.blogspot.com/2010/04/solotica-natural-colors-icemint-renkli.html

gecenlerde bu kızın blogunda gördüm icemint için şey demiş ; "Kocamın da en güzel ve doğal bulduğu (hidrocharm ocre den sonra) 2.lensim:) (Normalde renkli lensten nefret ediyor :))) "
dideminde erkek arkadası icemintleri begenmişti ...kızlar bir erkek lensleri begeniyorsa haribiden güzeldir bence ...çünkü normalde lense çok karşılar

Canım denedikten sonra mutlaka burada paylaş olur mu çok merak ediyorum... bilmiyorumkismile Doğru söylüyorsun, o 3lü riskli gibi görünüyor. Ben de esmeraldadan caydım o yüzden. Aynı sebepten, alık alık bakmaktan korkuyorum ben de :))

Heheheheheheheehehkaydirigubbakcemile3:roflol: Evet kızlar benim de önceki erkek arkadaşlarım sevmiyordu lens ama şuan nişanlım bayılıyor zemuszemus Biraz da göz yapısıyla alakalı bence farklı markaların gözde doğal durup durmaması, yani lens oturursa
doğal duruyor ve dolayısıyla karşındakini de rahatsız etmiyor...
Süs-makyaj-lens, vs. çok seven bir kız olarak, bazılarının taktığı lensten ben bile rahatsız oluyorum.. Öyle çok göz göze bakası gelmiyor insanın, eğer ölü balık gibi duruyorsa, ya da "pört" ((= Çok sevdim ben bu kelimeyi.. İlk defa burda duydum, çok güldüm ama iyi ifade ediyor durumu (= Pört...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…