- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.821
canım benimde takıntım mavide veya gride çok beğeniyorum ama işte bana olmuyor ne yazıkki o yüzden mel düşünüyorum doğal durduğunu söylüyor ve kullanan herkes memnun cor değil de nc ya da charm düşünüyorum krrsızım ama DİDEM ve bir kaç arkadaş daha toplanıp denemeye gideceğiz o zaman karar verebileceğim umarım sana da nacizane tavsiye edebilirim o zmn :) aslında cor grafiteyi çok merak ediyorum hiç koyu gözde kullanan görmedm ice morumsu olur diye hiç düşünmedim ama cor grafite koyu gözde gzl olabilir belki
pinaxcım yeni ocre fotoları,
silindi.albümde.
Hımmm anladım canım... Tabi mavi ve griyi bizim gözlerde doğal bir şekilde tutturmak daha da zorO yüzden o tonlara hiç heves etmiyorum... Aslına bakarsan ben cor meli hiç beğenmiyorum :)) Açık renk gözlerde çok çiğ ve donuk durduğunu düşünüyorum. Koyu gözde de tam karar veremiyorum :) Ben de harelileri daha hoş buluyorum. Charm meli tek geçerim. Ama gözlerim koyu olduğundan charm açmazsa diye korkuyorum... Gerçi yeni serisinin çok daha opak olduğunu söylüyor arkadaşlar...
Sen Quartzo düşünmedin mi hiç canım?
browni benimki cor grafitte kahve gözde
berry bende balık gibi durmadı yaa :))) ben seviyorum mint leri valla. o kişinin bloğuna baktım. ilk eklediği icemint resimlerinin biraz garip durmasının nedeni göz çapı küçük ve icemint biraz taşma yapmış. gözün beyaz kısmına denk gelmiş icemint ve pupil geniş durmuş farkında mısın? halbuki icemintin pupili baya küçük. benim gözümün kahve kısmı neredeyse hiç görünmüyor. sadece flashta ya da güneşe yönelip baktığımda göz bebeğim çok küçüldüğü için hafif görünüyor. bence renkte hiç bir problem yok. ben sevdim :)
benimki daha açık sanki dimi ?
tskler liv :) icemint düsün bence
cnm didemde gordumden belli aklımdan cıkmıyor zaten
kızlar peki kastane saç rengi artı beyaz tene(baya açık) ,icemint gider mi ?
gitmemi süper olur bence zemuszemus
Çok güzel olur kanımca zemuszemus
gitmemi süper olur bence zemuszemus
sagolun canlar ben bu icemint ısmarlayacagım galiba ...umarım numaralıları vardır
Haklısın bambamcım sen neredesin Amerikadamı yaşıyorsun ?Buradaki herkez renkli gözlü falan yazmışsın ben tam anlayamadım ama sanırım yurtdışındasın:))
evet cnm görünüo :) bugün taktim hatta
Ben de icemint düşünüyorum. Ama aynı zamanda mel.. Crystali de çözemedim...
Peh !
Hangisi en doğal ki acep?
Ben de icemint düşünüyorum. Ama aynı zamanda mel.. Crystali de çözemedim...
Peh !
Hangisi en doğal ki acep?
canım charm serisinin sadece dışında çerçevesi var ve kalın tek farkı o iç boyaması aynı cor la o yüzden nc den daha çok açar diye düşünüyorum çnkü nc serisinin içinde koyu noktacıklar var arkadaşlar 3ünü de koymuştu yanyana resimlerini ama hangi sayfada kaldı hiç bilemiyorum biraz araştırırsan bulabilirsn o yüzden ben charm düşünüyordum ama deneyince görücem artk :) quartzo nun rengini çok beğeniyorum ama bnm gözler koyu ve onun da pupil boşluğu küçük o yüzden alık alık bakarım diye korkuyorum ama rengi harika.. :) ama o 3renkten herhangi birini düşünmüyorum cnm topazi esmeralda ya da quartzo.. en azından başlarken az risklilerden başlayayım diyorum :)
aynen bende Crystali hiç çözemedim bilmiyorumkismile
icemint pupıli dar olduguna gore en dogalı o dur bence
http://nessecret.blogspot.com/2010/04/solotica-natural-colors-icemint-renkli.html
gecenlerde bu kızın blogunda gördüm icemint için şey demiş ; "Kocamın da en güzel ve doğal bulduğu (hidrocharm ocre den sonra) 2.lensim:) (Normalde renkli lensten nefret ediyor :))) "
dideminde erkek arkadası icemintleri begenmişti ...kızlar bir erkek lensleri begeniyorsa haribiden güzeldir bence ...çünkü normalde lense çok karşılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?