- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.321
cnm benimmmm sana maviler yakışıyorsa onlara yönel grafite ice gibi 2 sinden birisini mutlaka begeneceksindir örnegin grafite alıpta memnun olmayan birisini görmedim memnun kalmayanlarda gözü fazla açmadıgını için begenmediklerini soyluyorlardı ama önemli olan açık ya da koyu olması degil bence yakışması
topaziolarında dogallıgından şikayetciysen aksam vakti kullanırsın
Ceyda canım üzüldüm melleri satmayı düşünmene. Doğal ötesi lensler ve sana çok yakışıyorlar. Bugün bir arkadaşım gözlerime yakından baktı baktı "Gerçekten yeşil gözlüymüşsün gibi görünüyor asla anlaşılmıyor lens olduğu" dedi inanılmaz mutlu oldum. Topaziolarımı hiç beğenmezdi kendisiAma gel gelelim zamanında ben de kıyamamıştım topaziolarıma çünkü çok tatlı bir renkleri var. İkisi de kıyılacak gibi değil aslında kaydirigubbakcemile3 ama sen bilirsin canım satmaya karar verirsen de hayırlısı olsun. Başka renkler denersin eminim sana hepsi çok yakışır, topiğimiz de şenlenir fotoğraflarla. Gözlerimiz de aynı renk olduğu için ben de senin fotoğraflarına göre karar veririm.
KIzlar geldimmmm nihayet türkiyedeyim hihoyyyt
Iki gündür giremiyodum buraya, catladim :)
Ceydacım banada grafite ve ıce karışımı gibi geldi.Bu arada senin lens denediğin yerde azul yada grafite yokmuydu belki senin istediğin doğal mavi renkleri bunlar karşılayabilir.Melleride satma bence çok güzel hani yakışmaza tamam ama tam senin istediğin doğallıkta belki renk olarak seni tatmin etmiyor olabilir ama bence herkezin meli olmalı.Tabi bunlar benim nacizane fikirlerim son söz yine senin.
liv benmi göremiyorum anlamadım. şimdi gözümde mel var pencereyi açtım yapıştırdım aynayı göremedim bir şey.. noktacıkları göremedim yani.
okypete konuyla pek alakalı değil ama sana bişey sormam lazım çok acil mesaj gönderemiorm da:sm_confused:
şimdi:şu waicon trikolor die bi marka varya onla amazon aynı mı???bi de bnm daha önce b&l kullanmıştım 8.7 bc ile,gözümün ortasından kahverengi hiç görünmedi ama dışarı çok taştı lens ve kayma yaptı rengi koyu olduğu için taşması pek göze batmadı ama.. neyse sonuç olarak ben amazon colors almayı düşünüyorum ve bcsi beni endişelendiriyo bcsi 8.6ymış sence nasl olur gözüme???daha önce freshlook d kullndım onun bcsini bilmiorm ama ortasındaki kahverengi çok belliydi ve güzel değildi
cevap verirsen çok ama çoook sevincem tekrar k.bakmayın konuyla ilgili değil amaözel mesaj gönderemiorm yeni üye olduğum iin ve en çok bakılan topic de bu sırnaşık şey SADECE SEN DEĞİL KONUYLA BİLGİSİ OLAN HERHANGİ BİRİ DE CEVAP VERSE OLUR:)ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?