Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm benimmmm sana maviler yakışıyorsa onlara yönel grafite ice gibi 2 sinden birisini mutlaka begeneceksindir örnegin grafite alıpta memnun olmayan birisini görmedim memnun kalmayanlarda gözü fazla açmadıgını için begenmediklerini soyluyorlardı ama önemli olan açık ya da koyu olması degil bence yakışması

topaziolarında dogallıgından şikayetciysen aksam vakti kullanırsın

Aslında bu çok mantıklı, özzel günlerde ve gecelerde takmak için harika bir lens.. Günlük takmam ama arada bir muhakkak takarım yani çünkü çok çarpıcı bir rengi var...
Harika bir renk katıyor yüzüne insanın.. Ah bu rengi neden pupili yumuşak geçişli biraz daha az opak şekilde yapmazlar ki..

Ama fikrin aklıma çok yattı canım çok teşekkür ederim öneri için..
O ziman melleri satayım ben... Çooook çoook doğal olabilirler ama mavi değiller senağlama Yani gözümde yok gibi duruyorlar, resmen kendi gözüm gibi duruyorlar ama genel olarak yüzüme bakıldığında renk vermedikleri için bir güzellik katmıyorlar.. Yani tabi bunlar tamamen benim fikrim.. Ama buğrday tenliyim (ne koyu,esmer ne de süt beyaz, doğuştan sarı bronz bir tenim var), saçlarım da sarı (platin değil koyu sarı diye geçiyor) ben bu renklere ve genel olarak kendi yüzüme maviyi inanılmaz yakıştırıyorum...

Yalnız egoist bir insan olarak, "onu da vermem, bunu da vermem, takmam ama bana ne, masada dursun" moduna girdim. Heehehee ikisine de kıyamıyorum. Yenileri alıp onları da masada muhafaza ederek mutlu oliciiim galiba.
Yok yok topazioma kıyamıyorum açıkcası. Ama charm meller bana biraz koyu gelmişti. Ama olağanüstü doğallar ya, adeta kendi gözüm. Onları bir düşüneyim taşınayım, tutsam mı versem mi diye karar vereyim.

Ya zaten birini 175, diğerini de 170 TL ye almışım, faturalarında yazıyor. Versem 100 TL ye vereceğim. Gereksiz bir zarar değil mi? Ama aynı zamanda takmadan muhafaza etmek de zarar.. Püpf. Bazı insanlar ne kadar net, ne kadar kararlı oluyorlar. Onlara hep hayran oldum, her zaman da olacağım..Ben ne istediğime bir türlü karar veremiyorum. alsanaalsanasmile Kararsızlık ne kötü birşey. bilmiyorumkismile

Kızlar sizce Angelina Jolie'nin gözleri ne renk?
Yani özellikle de soloticada hangi renk bu renge yakın bir renk verir?
Aslında bu aralar, herkesin gözlerine bakıp içimden bu soruya cevap veriyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
"Aaaaa çocuğun gözleri verde marine, hımmm bu kızın da azul, yok hya bu teyzeninki ocre" filan diye kaydirigubbakcemile3
Kestiremediklerim aklıma takılıyor kaydirigubbakcemile Tıpkı Jolie'ninkiler gibi.

Ekte birkaç Angelina Jolie resmi koyuyorum bakınız kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $an.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $an2.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $an3.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $an4.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $an5.webp
    5 KB · Görüntüleme: 34
Teşekkür ederim canım cevap için..Haklısın son resimde benzemiş.
Ama o resimde biraz farklı sanırım. Genel olarak çok daha mavi diğer resimlerde.. Gerçi resimler küçücük çıktı nedenini anlamadım, normal boyutları baya büyük resimlerin.
Ama popüler resimler yani her yerde bulabilirsiniz.
Bana da graphite gibi geldi yer yer.. Ama tam olarak değil. Graphite ile azul karışımı. Çözemedim bilmiyorumkismile
Yalnız bu renk çok hoşmuş. Keşke tam olarak bu tonda bir lens olsa.

Ceyda canım üzüldüm melleri satmayı düşünmene. Doğal ötesi lensler ve sana çok yakışıyorlar. Bugün bir arkadaşım gözlerime yakından baktı baktı "Gerçekten yeşil gözlüymüşsün gibi görünüyor asla anlaşılmıyor lens olduğu" dedi inanılmaz mutlu oldum. Topaziolarımı hiç beğenmezdi kendisi Ama gel gelelim zamanında ben de kıyamamıştım topaziolarıma çünkü çok tatlı bir renkleri var. ıkisi de kıyılacak gibi değil aslında kaydirigubbakcemile3 ama sen bilirsin canım satmaya karar verirsen de hayırlısı olsun. Başka renkler denersin eminim sana hepsi çok yakışır, topiğimiz de şenlenir fotoğraflarla. Gözlerimiz de aynı renk olduğu için ben de senin fotoğraflarına göre karar veririm.

Ceydacım banada grafite ve ıce karışımı gibi geldi.Bu arada senin lens denediğin yerde azul yada grafite yokmuydu belki senin istediğin doğal mavi renkleri bunlar karşılayabilir.Melleride satma bence çok güzel hani yakışmaza tamam ama tam senin istediğin doğallıkta belki renk olarak seni tatmin etmiyor olabilir ama bence herkezin meli olmalı.Tabi bunlar benim nacizane fikirlerim son söz yine senin.

kaydirigubbakcemile3 Canım yaaaa çok teşekkür ederim.
Evet kıyamıyorum resmen.. Ama daha çok renk diye de çıldırmak işten değil.
Valla bilemedim ben debilmiyorumkismile
Ama daha çok renk, daha çok foto fikri hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım benim çok teşekkür ederim güzel sözlerine..
Açıkcası evet gerçekten daha doğal bir lens düşünemiyorum melden..
Ama mavi lens istiyorum bebek. Hem mavi hem doğal :kedi: Biraz zor biliyorum ama zaten onu keşfettiğim zaman aslaaa bırakmayacağımmmm bayanssulusmile Ölene kadar zemuszemus Hihihiihihihi kaydirigubbakcemile3
Azul ve garphite vardı şekerdim, evet güzel renkler gerçekten. Ama tam olarak bu ton değil.. Bu ayrıca kafama takıldı.. Yani bu renk istiyorum anlamında değil ama cevabını bulamayınca insanın kafasına takılır ya, kızlara sorayım dedim aklinialirimsmile
Mel de gerçekten çoook doğal çok yumuşa bir renk.. Ama sanırım aradığımı bulunca onun da kaderi aynı olacak Kullanılmayacak, üzülüyorum kendisine :kedi: Beni memnun etmek için, beni tatmin etmek için elinden geleni ardına koymamıştı halbuki delikafadulden

liv benmi göremiyorum anlamadım. şimdi gözümde mel var pencereyi açtım yapıştırdım aynayı göremedim bir şey.. noktacıkları göremedim yani.

okypete konuyla pek alakalı değil ama sana bişey sormam lazım çok acil mesaj gönderemiorm da:sm_confused:
şimdi:şu waicon trikolor die bi marka varya onla amazon aynı mı???bi de bnm daha önce b&l kullanmıştım 8.7 bc ile,gözümün ortasından kahverengi hiç görünmedi ama dışarı çok taştı lens ve kayma yaptı rengi koyu olduğu için taşması pek göze batmadı ama.. neyse sonuç olarak ben amazon colors almayı düşünüyorum ve bcsi beni endişelendiriyo bcsi 8.6ymış sence nasl olur gözüme???daha önce freshlook d kullndım onun bcsini bilmiorm ama ortasındaki kahverengi çok belliydi ve güzel değildi

cevap verirsen çok ama çoook sevincem tekrar k.bakmayın konuyla ilgili değil ama özel mesaj gönderemiorm yeni üye olduğum iin ve en çok bakılan topic de busırnaşık şey SADECE SEN DEĞİL KONUYLA BİLGİSİ OLAN HERHANGİ BİRİ DE CEVAP VERSE OLUR:)ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Waicon ile Sophistic ya da onun aylık versiyonu olan Amazon aynı lens diil. Bilhassa Sophistic ile benzeşiyorlar; ama farklı lensler. Sophistic ve Amazon'un üreticisi VSY. Base Curve eğrilik değeri, ölçümü de sadece doktor yapar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…