Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım çok teşekkür ediyorum ekledim bakıp söyleyebilirsiniz fikirlerinizi off offf bana hiçbir lens gitmiyor gibi kaydirigubbakcemile3

Canım şimdi baktım resimlerine, ben hala quartzodansa esmeralda diyorum bayanssulusmile
Sen solotica renklerini iyice inceledin mi canım? Bir bak istersen. Önce kendin birkaç renk seç, biz de onların arasından fikir belirtelim. Çünkü çok fazla renk var ve bunların birçoğu sana çok yakışır eminim. a.s.

Arkidişler karar verdim Hidrocharm MEL leri vereceğim. Bilenler biliyor zati.

Bilmeyenler için:
Elimdeki 10.06.2010 tarihinde 170 TL’ye aldığım, faturalı (hem aldığım tarih hem de aldığım fiyat üzerinde yazıyor), yeni seri Solotica Hidrocharm MELlerim var, 100 TL’ye veriyorum. İlgilenen arkidişler özelden mesaj atabilirler. Özelden mesaj atma hakkı olmayanlar için mail adresim ct_mimarlik@hotmail.com

bişey sorcam kızlar quartzo alıyorum ama benim gözlerim ela-koyu yeşil arası bişey mavi mi durur yoksa okydeki gibi yeşil gibi mi?

Canım benim quartzom yok ama buradaki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla cevap vereyim, yeni seri quartzoların rengi yeşile çalıyor. Yani mavi duracağını hiç sanmıyorum. Zaten yeşil de durmaz tam olarak. Gri ama yeşile çalan bir gri diyeyim.

ayy bi karar veremedim öldüm ya... bazılarında masmavi durmuş napıcamı şaşırdım. offffffffffffffffffff alamadım gitti mavi istiyorm ben (

ayy bi karar veremedim öldüm ya... bazılarında masmavi durmuş napıcamı şaşırdım. offffffffffffffffffff alamadım gitti mavi istiyorm ben (

Canım benim mavi istiyorsan topazio almalısın. Quartzoyla esmeraldayla maviş olamazsın kiiiiiiiiohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3 Yani masmavi tabi topaziolar da.. Eğer ki daha az mavi olsun diyorsan verde marine yi de önerebilirim.

valla canım hiç mavi lens kullanamadım hiç doğal durmadı soloticaya güveniyorum.. zaten sadece topazioyla kalmicam gibi görünüyor tamam bakalım önce topaizo olsun umarım bi daha karar değiştirmem :)) sonra quartzo marine azul mel hepsini denicem valla kimse tutamaz beni sempatiksalakcinni

Canım benim zaten hepimize aynısı oldu kaydirigubbakcemile3 Bir bulaşan bir daha kopamıyor soloticadan. :hulya: Bağımlılık vari
Topazionun rengi muhteşem canım. Ama sen en opak 3 renkten birini düşünüyordun zaten diye ben topazio mavi dedim ve önerdim.. Amma ve lakin doğallıksa aradığın zaten mel ve benzeri renkler çok doğal. Topazio, mellerle aynı doğallıkta dersem seni yanıltmış olurum. Değil açıkcası...
Korktm şimdi, eğer aldıktan sonra beğenmezsen çok üzülürüm, sebebi ben olmayayım.
Sen yine iyice araştır canımcımmmmm öpüyorum opuyorumnanaktan

yok canım neden sebep olasın ben zaten topazio şimdi almasam sonra kesin alcam yani bişey değişmicek a.s açıkcası mavi olsun belli olsn istiyorm canlı bişeyler yani.. çünkü benim gözlerim makyajla mele yakın durabiliyor biraz daha koyusu gibi.. yeşil-ela tonları kendi gözüm oluyo zaten ben mavi istiyorm o yüzden özellikle. içini rahat tut burda yorumlar çok yardımcı oluyor teşekkür ettim vereliniortak topazio son karar sanırsam bilmiyorumkismile bende öptüm canımm opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar foruma bir kaç gündür giremedim son sayfayı okuyabildim sadece son yazılanlara acilen cevap vereyim:))
Foundacım soloticanın en mavi rengi topaziodur çünkü en opak üç seriden birisidir :)En koyu gözleri bile masmavi yapabiliyor topaziolar.Soloticanın bu üçlü serisi dışında 23 çeşit rengi daha var ve bu renkler de maviler var tabiki graphite gibi yarı opak serilerden bu üçlü kadar opak değiller yarı opak seriler tabiki grafitede azulda marinede mavi ama hiçbirisi topazio kadar mavi değil çünkü topazio kadar opak değil.Bu opaklık ne işe yarıyor diyeceksiniz şimdi doğal göz rengini en çok örten göz rengini en çok değiştiren seriye soloticada opak seri diyoruz.Yani soloticanın en opak mavisi topaziodur.
Diğer renklerde mavidir ama topazio kadar belirgin değil daha değişik tonlarda mavilerdir:)
Soloticanın en yeni rengi crystalll bronz tende:))

Beyaz karanfilcim bu kadar karamsar olma hakikaten bende daha tam resmini göremedim ama görmeden önerbilirim quartzonun yakışmadığı esmer birisini görmedim daha ama resmini görmek istiyorum bu kadar haksızlık yaptınya kendine özelden sanamail adresimi gönderiyorum resim görebilmek iiçin:))

Arzu teşekkür ederim yardımın için ama nedense topazio bana çok yapay geliyor nedenini anlamış değilim.
Peki GRaphite nasıl bir renk? Mavi mi? Ice ile aralarındaki fark nedir ki??

Teşekkürler Oky..Sende ikiside süper durmuş.
Ama şimdi bu graphite mavi mi gri mi oluyor. Çok soru soruyorum sanırım,
beni atçaklar forumdan kaydirigubbakcemile2

Teşekkürler Oky..Sende ikiside süper durmuş.
Ama şimdi bu graphite mavi mi gri mi oluyor. Çok soru soruyorum sanırım,
beni atçaklar forumdan kaydirigubbakcemile2

rica ederim canım. sorarak aradığımız lense ulaşacağız. hepimiz böyle yaptık. grafite grimavi bir renk. bende ne tam mavi ne tam gri durdu. grimsi mavi durdu...göz rengide önemli tabii. mesela vetmanda koyu kahve olduğu için gözleri,charrm grafite daha bir mavi durmuş. yada grafiteyi dahada maviye döndürdüler. onun ki daha yeni benden çünkü..

Hımm o zaman bende de mavi durucak, böyle olmasına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…