- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.361
canım çok teşekkür ediyorum ekledim bakıp söyleyebilirsiniz fikirlerinizi off offf bana hiçbir lens gitmiyor gibi kaydirigubbakcemile3
bişey sorcam kızlar quartzo alıyorum ama benim gözlerim ela-koyu yeşil arası bişey mavi mi durur yoksa okydeki gibi yeşil gibi mi?
Canım benim quartzom yok ama buradaki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla cevap vereyim, yeni seri quartzoların rengi yeşile çalıyor. Yani mavi duracağını hiç sanmıyorum. Zaten yeşil de durmaz tam olarak. Gri ama yeşile çalan bir gri diyeyim.
ayy bi karar veremedim öldüm ya... bazılarında masmavi durmuş napıcamı şaşırdım. offffffffffffffffffff alamadım gitti mavi istiyorm ben(
Canım benim mavi istiyorsan topazio almalısın. Quartzoyla esmeraldayla maviş olamazsın kiiiiiiiiohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3 Yani masmavi tabi topaziolar da.. Eğer ki daha az mavi olsun diyorsan verde marine yi de önerebilirim.
valla canım hiç mavi lens kullanamadım hiç doğal durmadı soloticaya güveniyorum.. zaten sadece topazioyla kalmicam gibi görünüyor tamam bakalım önce topaizo olsun umarım bi daha karar değiştirmem :)) sonra quartzo marine azul mel hepsini denicem valla kimse tutamaz beni sempatiksalakcinni
Canım benim zaten hepimize aynısı oldu kaydirigubbakcemile3 Bir bulaşan bir daha kopamıyor soloticadan. :hulya: Bağımlılık vari
Topazionun rengi muhteşem canım. Ama sen en opak 3 renkten birini düşünüyordun zaten diye ben topazio mavi dedim ve önerdim.. Amma ve lakin doğallıksa aradığın zaten mel ve benzeri renkler çok doğal. Topazio, mellerle aynı doğallıkta dersem seni yanıltmış olurum. Değil açıkcası...
Korktm şimdi, eğer aldıktan sonra beğenmezsen çok üzülürüm, sebebi ben olmayayım.
Sen yine iyice araştır canımcımmmmm öpüyorum opuyorumnanaktan
bişey sorcam kızlar quartzo alıyorum ama benim gözlerim ela-koyu yeşil arası bişey mavi mi durur yoksa okydeki gibi yeşil gibi mi?
Beyaz karanfilcim bu kadar karamsar olma hakikaten bende daha tam resmini göremedim ama görmeden önerbilirim quartzonun yakışmadığı esmer birisini görmedim daha ama resmini görmek istiyorum bu kadar haksızlık yaptınya kendine özelden sanamail adresimi gönderiyorum resim görebilmek iiçin:))Kızlar lütfen birisi bana yardım etsin...
ben koyu esmer tenli koyu kahve gözlü koyu kahve saç ve simsiyah kaşları olan biriyim.
öyle güzel müzel alımlı bir bayan değilim orta halli bişey işte kendimi çok çaresiz hissediyorum çok kafaya taktım dış görüntümü dogumdan sonra aldıgım kilolar çatlaklar felan derken oooofff bunalıma girdim sanki..
bana hangi renk lens gider pandora denen bir arkadaşın gzlerindeki nc mel mesela çok çok koyu durmuştu şaşırmıştım ben öyle istemiyorum mesela quartzo bana gider mi gözlerim koyu renkiya böyle çart diye renk ortaya çıkıp sırıtır mı paranım boşa gitmesini istemiyorum..
freshlook kullanıyorum ben gri hareli gri olanını birde yeşil hareli olanını kullandım ama en çok gri güzel duruyordu bende tabi mkyajla makyajsız lens pek birşeye benzemiyor ayyy nolur birisi yardım etsin
mafoldumben
oky'nin ki graphite değilmiydi?? Bende graphite mavi diye biliyorum.
Teşekkürler Oky..Sende ikiside süper durmuş.
Ama şimdi bu graphite mavi mi gri mi oluyor. Çok soru soruyorum sanırım,
beni atçaklar forumdan kaydirigubbakcemile2
Hımm o zaman bende de mavi durucak, böyle olmasına sevindim.rica ederim canım. sorarak aradığımız lense ulaşacağız. hepimiz böyle yaptık. grafite grimavi bir renk. bende ne tam mavi ne tam gri durdu. grimsi mavi durdu...göz rengide önemli tabii. mesela vetmanda koyu kahve olduğu için gözleri,charrm grafite daha bir mavi durmuş. yada grafiteyi dahada maviye döndürdüler. onun ki daha yeni benden çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?