Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

beni topazioda ,quartzoda tatmin etti. hele quartzonun üstüne tanımam. başka renkleri ısmarlamama gelince,onlarıda merak etmem ve beğenmem. sebebi sadece bu...

1128. sayfada Ceyda'dan alıntı yapmışsın şimdi gördüm, senin yorumun zannetmiştim. Çok pardon. Peki sen de Ceyda'ya katılır mısın Sophisticlerin Solotica'nın opaklarına nazaran daha koyu kaldığı noktasında? Yani sence de Topazio ve Quartzo daha mı açık?

Valla canım benim fikrim tabii, belki başkası başka düşünür.. Ama bana göre sophistic yeşillerim apaçık bir yeşil, hatta yer yer fotolarda açık gri duruyor aynı quartzo gibi.. Hatta ilk foruma üye olduğumda kızlara sormuştum benim sophistic yeşil rengimi soloticada hangisi verir diye. O zaman, başkaları tarafından da baya açık ve güzel bulunmuştu greenlerim. Maviye gelince, bence mavi değil lacivert direk o renk.. Ama daha önceki dönemlerden şimdiki döneme renk farkı olmuş mudur bilemem.. Sophistic greenlerim 6 yıldır filan var, sürekli yeniliyorum, ama blue ları bu sene aldım, duruyorlar, rengini pek beğenmedim açıkcası, koyu geldi bana..Hele topazioyla karşılaştırırsak kesinlikle koyu, hem de çok daha koyu...
Ama yanlış yönlendirmek de istemem, senin fikrin farklı olabilir...
Yardımcı olmak için kendi fikirlerimi ve tecrübelerimi yazıyorum canım..
Kişiden kişiye de duruşu farklıdır zaten.
Bu arada diğer topic hangisi? Anlayamadım canım?

ben de aynı b&l gri gibi gözü açan bi lens istiorum
süperstar dedğin gibi kaliteyi o kadar düşürdüler ki yıllık lensini en fazla 3-4 ay kullanabiliorm
acayip batma yanma yapıo we lensin üzernde tortu oluşuo
green ocean istemiştim 3 ay önce o da hatalı üretim çıktı geri değiştiler

ben de topazio düşünüorum gözü o kadar açar mı açmaz mı çelişkideyim
bnm gözlerm de bal rensi

Ceyda'cım sabit topic var ya, 'lens kullananların soru ve öneriler' orası sanırım daha uygundu, onu oraya yazdım, burası solotica platformu olduğu için canım.

Tuğçe sanırım hem göz rengimiz aynı hem de beklentilerimiz. B&L'un ömrü çok kısaldı. Bundan beş yıl öncesine kadar ben bir lensi 3 yıldan fazla kullanırdım, abartmıyorum. Fiyatı da bu kadar ucuz değildi. Hiç unutmam 1999'da haresiz optima color'u eski parayla 80 milyona alırdım, o da arayıp bulduğum en makul fiyattı. Bir de şimdi ki fiyatlara bak.

Sürekli üretim defosu yapıyorlar. Yılbaşında lenssaati diye bir sitede çok uzuca bulunca hadi bir deniyeyim dedim. Ürün hatalı çıktı, iade almadılar, mırın kırın ettiler, 3 ay beklettiler. Sonunda sigortalarım attı tüketici mahkemesiyle tehdit edince ertesi gün yenisini yollamak zorunda kaldılar. O da yüzeyinde partiküllü çıktı, onu da takamadım. Artık onlarla da muhatap olmadım, çok gerildim çünkü. Geçen hafta da henüz 2 aylık olmasına rağmen yıllık green ocean'ım çok rahatsız etmeye başlayınca iyice nefret ewttim Bausch & Lomb'dan. Köklü bir yenilik olmazsa artık hayatta B&L almam. Bakalım şimdilik umudum Solotica'nın opaklarında.

eski seri topaziomun açıklığı sophistik griye yakın bir açıklık. topazio bende su yeşili durdu çünkü. ama doğallık ve göze verdiği anlam dersen solotica derim. sophistik yeşil en koyu lensti o markada. ve bu soloticanın 3 rengindende koyuydu bende. mavisi sophistiğin ne çok koyu ne çok açık durmuştu bende. orta tonda bir açıklık ..
quartzo için de,esmeralda ve topaziodan daha koyu diyebilirim..

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen ben de senin gibi düşünüorum canım
ben de almıcam artık
abarttılar artık çünkü bu işi
gözüme takar takmaz gözümün içinde bişe olduğunu hissediorum sürekli gözlerim yaşarıo
umarım daha başarılı bi lens buluruz
yerimseniben

Anladığım kadarıyla açıklık değeri bakımından Sophisticlerin en açık rengi olan Lovely Grey ile aynı ayarda olan Solotica rengi Topazio ve Solotika'nın üç opak rengi içinde en açık olan da yine Topzaio.CADIARZU

Halbuki quartzo çok hoşuma gitmişti, boz bir tonu vardı; ama madem topazio'ya kıyasla koyu onu eledim şu durumda.:gitme:

bende doğal dursun istiyorum ee bırazda çarpıcı olsun sizce nc ice mı charme ice mı icemınt mı crystal mi daha doğal ve güzel???
wetman icemintle crsytalın farkı nedir açıklayabilir misin???

bende doğal dursun istiyorum ee bırazda çarpıcı olsun sizce nc ice mı charme ice mı icemınt mı crystal mi daha doğal ve güzel???
wetman icemintle crsytalın farkı nedir açıklayabilir misin???

Doğallık ve güzel duruş tamamiyle kullanıcının taban rengiyle alakalı Bettybluees, biliyorsundur. 3 gündür inceliyorum Crystal ile Icemint arasınta en temel fark tonunda. Crystal nötr bir gri ve daha çok mavi yansıması olabilecek bir lens. Icemint de adından da anlaşılacağı üzere naneye atıfta bulunarak hafif yeşile dönük bir gri.

mrb bettybluees özelden msj atamıyorum kusura bakma o yuzden burdan cevplayim

Benim ıcemintlerı bir gunolsun kullanmadım yaaa bir gün bile :SGozlerimi çok acıtıyo yaa neden acaba ayrıca rengi çok soluk geldi bana ve sanırım benimkinin boyamasında sorun var. bana gore ıcemint o kadar çok dogal deill malesef aldıgıma pişman oldum:S

rotin78 cor grafite resimleri dediğim gibi çok net çıkmamış yine..
yeni resimleri bekliyorum ,cor garfite içimde uhde kaldı ,göresim varopuyorumnanaktan

Canım valla fotoğraflar net olsun diye uğraştım ama bir türlü beceremedim daha sonra fotoğraf makinasıyla çekip tekrar koyarım.Bu arada yakın zamanlarda BETTYBLUESS da cor grafite almıştı onun albümünde de var bak istersen fikir olur canım.

Yaaa gerçekten mi? :1no2: Buna çoook üzüldüm çünkü ben de şiddetle düşünüyorum o rengi.. ıcemint değil gerçi crystal düşnüyorum ama.. Neden sorun olduğunu düşünüyorsun boyamasında canım? Boyamasında sorun olsa gözle anlaşılır.. Seninkinin sorunu başka olmasın.
Solüsyon mesela? Veya toz filan? :çok üzgünüm: Umarım sorunu en kısa zamanda çözersin de güle güle kullanabilirsin mintlerini canım...
Bu arada resim eklersen ayrıca sevinirim..Özellikle doğallık açısından çook merak ediyorum çünkü.

Hımmmbilmiyorumkismile Genel olarak hep tersi söylendi ama..
Yani şimdiye kadar crystalin yeşil-gri, icemintin ise mavi-gri olduğu söylendi..
Ben hala inatla tam olarak çözemedim farkı..
Yani farklı olduklarını algılayabiliyorum ama farkın ne olduğunu algılayamıyorum..
Dokuda da ufak farklılıklar olabilir bence, hatta pupilde bile..

süper star sence hangısı daha doğal durur saydıklarımdan kızlar sizde söyleyin lütfenguclubacismileewet kanon resım ekleyebılırmısın ?

100 msj hakkı olması lazım benım daha 50 bile deil ki yoksa eklerdim:S

ya bide bu solotıcalar neden benım gözümü agrıtıyor:S

Evet pupil boşluklarında da fark var; ama temel olarak yanısmadaki ikincil renk farkı söz konusu, ben önce Crystali NC serisi içinde çıktığında Esmeralda-Quartzo-Topazio üçlüsüne ek olarak ve onların yapısında opak ve hatta küçük pupil hollü zannetmiştim ve açık renkli bir gri, aradığımı buldum diye peşine düşmüştüm; ama değilmiş ve lensaholicste okuduğum bir yorumda mavimsi yansımaları olduğu belirtilmişti. Keza aynı forumda incelediğim Icemint'ler hafif yeşilimsi hatta hakiye dönük gibi. Kendim için o rengi düşünmediğimden alıcı gözüyle bakmadım; ama zaten adında da nane ifadesi var.

Son düzenleme:
Tama canm çekılır eklerim albumume ama her zaman nete giremediğim için ne zaman ekleyebilitim onu bilmiyorum ama enkısa zamanda eklerim

süper star sence hangısı daha doğal durur saydıklarımdan kızlar sizde söyleyin lütfenguclubacismileewet kanon resım ekleyebılırmısın ?

Valla canım bir bilebilsem ben de söyleyeceğim ama.. Aynı sorunun cevabının peşine düştüm boshayallersmile
Ama yine de izlenimlerimi aktarayım: Bence icemint ve crystal daha opak. Dolayısıyla corlar daha doğal..
Tamamen bence yani..

Betty şimdi baktım göz rengin benimkinden sadece birazcık koyu görünüyor; ama o fotoğraftaki renk değerleri tam gerçeği yansıtıyor mu bilemiyorum, çünkü tenin de çok beyaz çıkmış, sanırım ışık fazlası da var gibi. Eğer normalde de görüntüdeki gibiyse bahsettiğin gri türevleri sende iyi durabilir. Şahsen ben Icemint'i pek tutmadım. Yansıması bir tuhaf geldi. Onun dışında Crystal'in ve Ice'ın tonları gerçekten güzel. H'Charm fazla vurgulu geldi bana. Tabii bu biraz tercih meselesi. Belirgin bir halkası var ve ne kadar naturel tartışılır. NC'ların halkası daha silik ve daha tabii sanki. Şahsen içlerinden birini seçmem gerekseydi sanırım opak olduğu için Crystal derdim a.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…