- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.281
beni topazioda ,quartzoda tatmin etti. hele quartzonun üstüne tanımam. başka renkleri ısmarlamama gelince,onlarıda merak etmem ve beğenmem. sebebi sadece bu...
Benim için renk açıklığı kadar pupil boşluğu da önemli canım. Kendi göz rengimi seviyorum ve kimi zaman saydam lens kullanıyorum; ama renkli taktığımda tam bir kamuflaj istiyorum. Bu açıdan Solotika'nın bu opaklar dışındaki ürünlerinde o pupila holü çok geniş. Renk oluşturuken gözün kendi taban rengi de kullanılıyor. Bense dar pupil boşluğu seviyorum. Yoksa Ice ve Mel renklerini 2 yıl önce görüp beğenmiştim ama işte o koca delik ve altından kendi rengimin çıkması fikri pek bana hitap etmiyo.
Ben genelde hangi griyi kullandıysam -sadece durasoft shadow grey dışında- hemen hepsi uçuk mavi durmuştur. O sebeple yine sophistic lovely grey siparişi verdim. Çok hafif damarları var; ama taban rengim açık olduğu için B&L'un ki bile çok yaklaşılmadıkça belli olmazken, Sophistic'inkiler de neredeyse hiç belli olmuyor. Yıllar önce de kullanmıştım sophistic'i, aklımda almak yoktu; ama gözde yarattığı konforu hesaba katıp onu sipariş ettik. Varla yok arası çünkü. Yalnız ben mi yanlış anımsıyorum bilemiyorum; ama sanki mavi yeşile göre daha açıktı. Hatta ben bir defa ikisini de aynı anda takmıştım Van Kedisi olma fikriyle :) ve yeşil sanki mavi ve griye kıyasla daha koyu gibi kalmıştı aklımda. Yine de sen kendi gözlemlerince Solotica Sophistic'e nazaran daha açık diyosun sanırım. Galiba bu yanıt hoşuma gitti opuyorumnanaktan
(custom lensi diğer topic'te yanıtliyim, konu bütünlüğü açısından)
1128. sayfada Ceyda'dan alıntı yapmışsın şimdi gördüm, senin yorumun zannetmiştim. Çok pardon. Peki sen de Ceyda'ya katılır mısın Sophisticlerin Solotica'nın opaklarına nazaran daha koyu kaldığı noktasında? Yani sence de Topazio ve Quartzo daha mı açık?
eski seri topaziomun açıklığı sophistik griye yakın bir açıklık. topazio bende su yeşili durdu çünkü. ama doğallık ve göze verdiği anlam dersen solotica derim. sophistik yeşil en koyu lensti o markada. ve bu soloticanın 3 rengindende koyuydu bende. mavisi sophistiğin ne çok koyu ne çok açık durmuştu bende. orta tonda bir açıklık ..
quartzo için de,esmeralda ve topaziodan daha koyu diyebilirim..
bende doğal dursun istiyorum ee bırazda çarpıcı olsun sizce nc ice mı charme ice mı icemınt mı crystal mi daha doğal ve güzel???
wetman icemintle crsytalın farkı nedir açıklayabilir misin???
rotin78 cor grafite resimleri dediğim gibi çok net çıkmamış yine..
yeni resimleri bekliyorum ,cor garfite içimde uhde kaldı ,göresim varopuyorumnanaktan
mrb bettybluees özelden msj atamıyorum kusura bakma o yuzden burdan cevplayim
Benim ıcemintlerı bir gunolsun kullanmadım yaaa bir gün bile :SGozlerimi çok acıtıyo yaa neden acaba ayrıca rengi çok soluk geldi bana ve sanırım benimkinin boyamasında sorun var. bana gore ıcemint o kadar çok dogal deill malesef aldıgıma pişman oldum:S
Doğallık ve güzel duruş tamamiyle kullanıcının taban rengiyle alakalı Bettybluees, biliyorsundur. 3 gündür inceliyorum Crystal ile Icemint arasınta en temel fark tonunda. Crystal nötr bir gri ve daha çok mavi yansıması olabilecek bir lens. Icemint de adından da anlaşılacağı üzere naneye atıfta bulunarak hafif yeşile dönük bir gri.
Hımmmbilmiyorumkismile Genel olarak hep tersi söylendi ama..
Yani şimdiye kadar crystalin yeşil-gri, icemintin ise mavi-gri olduğu söylendi..
Ben hala inatla tam olarak çözemedim farkı..
Yani farklı olduklarını algılayabiliyorum ama farkın ne olduğunu algılayamıyorum..
Dokuda da ufak farklılıklar olabilir bence, hatta pupilde bile..
süper star sence hangısı daha doğal durur saydıklarımdan kızlar sizde söyleyin lütfenguclubacismileewet kanon resım ekleyebılırmısın ?
süper star sence hangısı daha doğal durur saydıklarımdan kızlar sizde söyleyin lütfenguclubacismileewet kanon resım ekleyebılırmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?