- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.341
Hoşgeldin canımmmm a.s.
Sen de katıl sohbetimizeeee özledik valla kaydirigubbakcemile2
Hatta bana akıl ver, fikir ver Pınarcım kaydirigubbakcemile3
Canım benim çok teşekkür ederim güzel sözlerine..
Açıkcası evet gerçekten daha doğal bir lens düşünemiyorum melden..
Ama mavi lens istiyorum bebek. Hem mavi hem doğal :kedi: Biraz zor biliyorum ama zaten onu keşfettiğim zaman aslaaa bırakmayacağımmmm bayanssulusmile Ölene kadar zemuszemus Hihihiihihihi kaydirigubbakcemile3
Azul ve garphite vardı şekerdim, evet güzel renkler gerçekten. Ama tam olarak bu ton değil.. Bu ayrıca kafama takıldı.. Yani bu renk istiyorum anlamında değil ama cevabını bulamayınca insanın kafasına takılır ya, kızlara sorayım dedim aklinialirimsmile
Mel de gerçekten çoook doğal çok yumuşa bir renk.. Ama sanırım aradığımı bulunca onun da kaderi aynı olacakKullanılmayacak, üzülüyorum kendisine :kedi: Beni memnun etmek için, beni tatmin etmek için elinden geleni ardına koymamıştı halbuki delikafadulden
Kızlar lütfen birisi bana yardım etsin...
ben koyu esmer tenli koyu kahve gözlü koyu kahve saç ve simsiyah kaşları olan biriyim.
öyle güzel müzel alımlı bir bayan değilim orta halli bişey işte kendimi çok çaresiz hissediyorum çok kafaya taktım dış görüntümü dogumdan sonra aldıgım kilolar çatlaklar felan derken oooofff bunalıma girdim sanki..
bana hangi renk lens gider pandora denen bir arkadaşın gzlerindeki nc mel mesela çok çok koyu durmuştu şaşırmıştım ben öyle istemiyorum mesela quartzo bana gider mi gözlerim koyu renkiya böyle çart diye renk ortaya çıkıp sırıtır mı paranım boşa gitmesini istemiyorum..
freshlook kullanıyorum ben gri hareli gri olanını birde yeşil hareli olanını kullandım ama en çok gri güzel duruyordu bende tabi mkyajla makyajsız lens pek birşeye benzemiyor ayyy nolur birisi yardım etsin
mafoldumben
rotin sagol canım vetmann senne diyorsun bu konuda canım ya ama şunu göze almak gerek koyu bir tenim var solaryuma girmiş kadar koyu bildigin kara bişeyim :roflol:
saç başda siyah olunca mel çok koyu durur gibime geldi mesela pandorada çok koyu durmuştu aslında aklımda ilk o vardı ama benim gözler koyu kahve nede ola işte dedigim gibi freslook gri kullanıyorum ama balık gözü gibi oluyorum ondada güzl bir makyajla durumu kurtarıyorum yani
ama ben quatzotyuda böyle esmer olupta eli yüzü düzgün olana çok yakıştırıyorum
şimdi benim büyük bir burnum vat etli bir burun gözlerim de iri degil yani normal bu quartzonun gözüme büyük gelme ihtimali var mı çünkü freshlook tam oluyor bana az bişey sanki çok az bişey büyük geliyor gibide elimde patlasın istemiyorum biriktirdigim paralarla alacam
ya vetman canım alırsam zaten senden alıcam bir fikrini yazsan sana resimde gönderebilirim bacım istiyosan
ben koyu esmer tenli koyu kahve gözlü koyu kahve saç ve simsiyah kaşları olan biriyim.
öyle güzel müzel alımlı bir bayan değilim orta halli bişey işte kendimi çok çaresiz hissediyorum çok kafaya taktım dış görüntümü dogumdan sonra aldıgım kilolar çatlaklar felan derken oooofff bunalıma girdim sanki..
bana hangi renk lens gider pandora denen bir arkadaşın gzlerindeki nc mel mesela çok çok koyu durmuştu şaşırmıştım ben öyle istemiyorum mesela quartzo bana gider mi gözlerim koyu renkiya böyle çart diye renk ortaya çıkıp sırıtır mı paranım boşa gitmesini istemiyorum..
freshlook kullanıyorum ben gri hareli gri olanını birde yeşil hareli olanını kullandım ama en çok gri güzel duruyordu bende tabi mkyajla makyajsız lens pek birşeye benzemiyor ayyy nolur birisi yardım etsin
mafoldumben
ya öyle deme ben quartzo kullanıyorum çokda beyaz tenliyim ama en güzel quartzonun yakıştığını düşünüyorum albümlerimde var fotolarım ohaoldumsmile
mafoldumben
Çok teşekkür ediyorum canım ya size resim albüme ekliyim canım bi bak sen ona göre birşey söyle yada söyletyin işte hep birlikte bişeler
Canım sence charm graphite nasıl bir renk? Denedin mi sen hiç? Sanki az daha mavi gibi?? Olmazsa onu düşünücem riske atmamak için. Kahve göze graphite kullanan var mı?Canım benimmm, ice düşünüyorum ben de bilmiyorumkismile Başka alternatiflerin yanında...
İce'ı hem charm hem nc hem de cor serisinde bulabilirsin canım. Var yani 3 seride de..
Hayalet gibi yapmaz canım sanmıyorum.. Ama her göze olmuyor malesef, hangi renklerde oluyor onu çözemedim ama bazı insanlarda lila oluyor ice...İyice bir araştırmak lazım.
Ama ben çoook sevdim. Üstünde duruyorum yani... Ah bi de tam karar verebilsem..
canım çok teşekkür ediyorum ekledim bakıp söyleyebilirsiniz fikirlerinizi off offf bana hiçbir lens gitmiyor gibi kaydirigubbakcemile3
canım çok teşekkür ediyorum ekledim bakıp söyleyebilirsiniz fikirlerinizi off offf bana hiçbir lens gitmiyor gibi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?