Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

saol canım cwp için arastırmaya dewamm:hulya:

Ice bu hatunda fena durmamış H'charme

http: //img22.imageshack.us/img22/254/contactsst.jpg

http: //i669.photobucket.com/albums/vv58/irisunderworld/hidrocharme%20ice%201/DSCN6448.jpg

Bu da Icemint, görüldüğü gibi hafif hakimsi ve görece biraz daha koyu sanırım.

http: //img714.imageshack.us/i/dsc05442500x375.jpg/

(100 msj kotasına takıldığımdan linkleri böyle yolluyorum, siz aradaki boşluğu silerek adres satırına ekleyin)a.s.

Rica ederim güzelim bende seni öpüyorum a.s. Ben de ice'ı çok beğendim sana cor ice çok güzel gidebilir diye düşünüyorum gözlerin çok koyu değil çünkü. Ben de grafite alıcam herhalde charm olanından. Sonra bir de ice olabilir ve tabiki quartzo :lepi:

bence alıcaklar sıralamana tersten başla quartzo allll sempatiksalakcinni

kızlar bugün quartzonun tersini takıp çıkıyorum dışarı biliyorum yanlış ama inşallah bişey olmaz tersi tam gri yeşil duruyo sempatiksalakcinni

kızlar bugün quartzonun tersini takıp çıkıyorum dışarı biliyorum yanlış ama inşallah bişey olmaz tersi tam gri yeşil duruyo sempatiksalakcinni

Canım umarım batma, yanma yapmaz gözünde...
Keşke ters takmasaydın bence...
Neyse, yanında kabın ve solusyonun olduktan sonra dert değil gerçi, batarsa çıkarırsın.

bence alıcaklar sıralamana tersten başla quartzo allll sempatiksalakcinni

Olabilir aslında çünkü topaziolarımın süresi bitti opak lensim kalmadı tatilden sonra quartzolanabilirim kaydirigubbakcemile3 Ama yeni seri quartzolar biraz fazla yeşil geldi bana eski seri olanlarından temin edebilsek keşke...

Canım umarım batma, yanma yapmaz gözünde...
Keşke ters takmasaydın bence...
Neyse, yanında kabın ve solusyonun olduktan sonra dert değil gerçi, batarsa çıkarırsın.

canım az bişey rahatsız ettide ben kendi yeşil olan tarafında karar kılarakdan bi mağzada kıyafet denerken diğer tarafını taktım. Solüsyon falan ayırmam zaten yanımdan kaydirigubbakcemile3

kızlar nc ın charm farkı nedir sadece haresinin ve boyamasının farklı olması mı ? nc pupil boslugu charmda daha mı dar ? nc ler cok mu opak ?

2 seriyide kullananlar cvplarsa cok sevirim olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
canım az bişey rahatsız ettide ben kendi yeşil olan tarafında karar kılarakdan bi mağzada kıyafet denerken diğer tarafını taktım. Solüsyon falan ayırmam zaten yanımdan kaydirigubbakcemile3

Sevindim canımcım ya, aman güzel gözlerine bir zarar gelmesin de yeşili az olsun kaydirigubbakcemile3

kızlar nc ın charm farkı nedir sadece haresinin ve boyamasının farklı olması mı ? nc pupil boslugu charmda daha mı dar ? nc ler cok mu opak ?

2 seriyide kullananlar cvplarsa cok sevirim olumunekankayizsmile

Hımmm ben ikisini de kullandım ama nc m en opaklardan olduğu için ona göre cevaplamıyorum. Şöyle de zaten en opak üç rengin pupil boşlukları en en dar olanlar...

Diğer nc ler ve charmları karşılaştırmak gerekirse, charmların pupil boşlukları bana daha geniş gibi geliyor. Haresi de, senin dediğin gibi daha kalın. Boyama açısından ise charmlar nclerden daha yoğun yani daha opak.

Yaaaa kızlar ben kıyamıyorum topazioma yaaa,kaydirigubbakcemile2 takamadım ama rengi muhteşem..sengözlerimebaksanab Vaz mı geçsem? Ne yapsam? :bbo: Ama cor ice-cor azul veya crystal de alacağım. Zaten sophitsticler filan da duruyor.. Takamam hepsini yani..
Hatta ben bir tanesine karar verdim mi her gün onu takarım diğerlerinin yüzüne bakmam, huyum bu yani..bilmiyorumkismile
Opffff, hayatım boyunca hep kararsız oldum. Başıma ne geldiyse bundan geldi zaten...
Acep topaziomu satmasam da melleri mi satsam? Yerine de (tabi üstüne ekleyerek) cor ice ve cor azul ikilisini mi alsam? Bu sefer de birsürü mavi lensim olacak. Popfff
Önerisi olan yazsın kaydirigubbakcemile3 Kafam karışık, sizin fikirlerinize ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3

canım sen charm mellerini beğenerek aldın ve çok doğallar bence onlar kalmalı sen topazio'yu hiç kullanamadın anladığım kadarıyla ben sat derim sana sonra sırayla cor ice ve cor azul al.a.s.

benimde merak ettigim diger nc lerdi
örnegin charm grafite ile nc grafite arasındakı fark gibi

sende 2 renk arasında kararsız kalmışsın galiba hangisi sana daha dogal geliyorsa hangisini daha çok kendine yakıştıyorsan onu elinde tut digerini sat derim

Livcim evet canım kararsız kaldım. Çünkü tam olarak benlik rengi bulamadım. Charm mellerim kesinlikle daha doğal. Hatta doğal ötesi.
Ama topazio renk olarak çok tatlı. Yani bana mavi yakışıyor canım.
Oyüzden zaten bu tatminsizlik. Püpf

canım sen charm mellerini beğenerek aldın ve çok doğallar bence onlar kalmalı sen topazio'yu hiç kullanamadın anladığım kadarıyla ben sat derim sana sonra sırayla cor ice ve cor azul al.a.s.

İvit canım hakikaten tam olarak böyle. İyi özetlemişsin.
Charm melleri beğenerek aldım. Çünkü gerçekten daha doğal bir lens düşünemiyorum. Aynen kendi gözüm gibi.
Topazioyu da kullanamadım hiç. Çünkü onun opaklığını sevmedim.
Ama topazionun rengi de muhteşem. Yani öyle mavi birşey istiyorum. Ama charm mel gibi doğal olsun istiyorum. Belki onun doğallığında rengin de etkisi vardır ama en azından yapı-doku olarak öyle doğal olsun yeter.

Çok şey mi istiyorum?

Bu arada charm mellerin faturasını aradım, duruyor mu diye. Atmamışım. Haziranın 10 unda almışım. Yani henüz 1 ay olmamış. 23 gün olmuş. Ama kullandım severek. Yani son 3 gün filan hariç kullandım. Ama işte mavi sevdam var ya..

Zaten ben gittiğimde mavi istiyorum demiştim kaydirigubbakcemile3 Ama ısrar kıyamet mel aldırmışlardı. kaydirigubbakcemile3 Gerçi doğallığına aşık oldum yani beğenmesem almazdım ama bir elim cor ice a uzanırken hep ı-ı tü kaka dediler kaydirigubbakcemile3 Hırs yaptım bak hala aklım onda kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…