- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.301
saol canım cwp için arastırmaya dewamm:hulya:
Morrisoncum canım çok teşekkürler bilgi için.
Hemen baktım ve gerçekten de beğendim.
İki renk birbirine çok yakın, aynı değil ama yakın yani, ikisini birden almış olması ilginç
İce ı daha çok beğendim ben burda...Zati graphite yi elemiştim.
Ama cor beğeniyorum hala.. Kafayı taktım cor a, 1 aydır cor alacağım diyorum, şimdi son anda fikir değiştirirsem yine içime sinmez kaydirigubbakcemile3
Öpüyorum seni lens kardeşim opuyorumnanaktan
Rica ederim güzelim bende seni öpüyorum a.s. Ben de ice'ı çok beğendim sana cor ice çok güzel gidebilir diye düşünüyorum gözlerin çok koyu değil çünkü. Ben de grafite alıcam herhalde charm olanından. Sonra bir de ice olabilir ve tabiki quartzo :lepi:
kızlar bugün quartzonun tersini takıp çıkıyorum dışarı biliyorum yanlış ama inşallah bişey olmaz tersi tam gri yeşil duruyo sempatiksalakcinni
bence alıcaklar sıralamana tersten başla quartzo allll sempatiksalakcinni
Canım umarım batma, yanma yapmaz gözünde...
Keşke ters takmasaydın bence...
Neyse, yanında kabın ve solusyonun olduktan sonra dert değil gerçi, batarsa çıkarırsın.
şu quartzom gelse artık. çok sevdim rengini...
inşallah biran evvel ulaşır eline okycim sendede ayrı bi güzel durucağından şüphem yok opuyorumnanaktan
canım az bişey rahatsız ettide ben kendi yeşil olan tarafında karar kılarakdan bi mağzada kıyafet denerken diğer tarafını taktım. Solüsyon falan ayırmam zaten yanımdan kaydirigubbakcemile3
kızlar nc ın charm farkı nedir sadece haresinin ve boyamasının farklı olması mı ? nc pupil boslugu charmda daha mı dar ? nc ler cok mu opak ?
2 seriyide kullananlar cvplarsa cok sevirim olumunekankayizsmile
Yaaaa kızlar ben kıyamıyorum topazioma yaaa,kaydirigubbakcemile2 takamadım ama rengi muhteşem..sengözlerimebaksanab Vaz mı geçsem? Ne yapsam? :bbo: Ama cor ice-cor azul veya crystal de alacağım. Zaten sophitsticler filan da duruyor.. Takamam hepsini yani..
Hatta ben bir tanesine karar verdim mi her gün onu takarım diğerlerinin yüzüne bakmam, huyum bu yani..bilmiyorumkismile
Opffff, hayatım boyunca hep kararsız oldum. Başıma ne geldiyse bundan geldi zaten...
Acep topaziomu satmasam da melleri mi satsam? Yerine de (tabi üstüne ekleyerek) cor ice ve cor azul ikilisini mi alsam? Bu sefer de birsürü mavi lensim olacak. Popfff
Önerisi olan yazsın kaydirigubbakcemile3 Kafam karışık, sizin fikirlerinize ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3
Hımmm ben ikisini de kullandım ama nc m en opaklardan olduğu için ona göre cevaplamıyorum. Şöyle de zaten en opak üç rengin pupil boşlukları en en dar olanlar...
Diğer nc ler ve charmları karşılaştırmak gerekirse, charmların pupil boşlukları bana daha geniş gibi geliyor. Haresi de, senin dediğin gibi daha kalın. Boyama açısından ise charmlar nclerden daha yoğun yani daha opak.
canım sen charm mellerini beğenerek aldın ve çok doğallar bence onlar kalmalı sen topazio'yu hiç kullanamadın anladığım kadarıyla ben sat derim sana sonra sırayla cor ice ve cor azul al.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?