Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu teşekkür ederim yardımın için ama nedense topazio bana çok yapay geliyor nedenini anlamış değilim.
Peki GRaphite nasıl bir renk? Mavi mi? Ice ile aralarındaki fark nedir ki??

Sen soloticanın diğer renkleriyle kıyasladığın için sana öyle geliyordur Fundacım:)Piyasadakilerin içinde opak olupda daha doğalı yok soloticanın tek rakibi yine solotica :))biz sadece soloticanın içerisindeki kendi gözümüzle ayrılamayacak kadar doğal renklerle opak seriyi kıyaslıyoruz.Custom lensler bile yapay duruyor yakından bakınca .
Grafite ile ıce rengi soloticanın topaziları gibi çok opak olmayan yarı opak serilerindendir haliyle doğal gözle daha fazla kaynaşmaktadır .Tabiki çok topaziolar kadar belirgin mavi değildir.Çok radikal değişiklik istemeyenler için ideal mavilerdendir.
Ice ile grafite birbirine benziyorlar ıcelar fotoğraflardaki kadar açık korkulacak bir renk değildir zaten:)ıce daha gri tonda grafite daha mavi ağırlıkdadır tek fark bu :)
Ben koyu renk gözlere grafiteyi daha çok öneriyorum daha mavimsi daha hoş duruyor ıcedan ziyade

okypte canım çok çok yakışmış sana yeşili sende çok güzel durmuş keşke bende de öyle dursa off off :)

vetman benim resimler var albümde bakıp fikrini diyebilirsin zaten senden alıcam

okypte canım çok çok yakışmış sana yeşili sende çok güzel durmuş keşke bende de öyle dursa off off :)

vetman benim resimler var albümde bakıp fikrini diyebilirsin zaten senden alıcam

teşekkürler canım. ama quartzo gerçekten çok güzel bir renk. sanada yakışacağını düşünüyorum ben. öyle çiğ,ben burdayım diyen bir ton değil. çok doğal bir lens..

Ceydacim ne diyosun??? Nasil satarsin güzelim mellerini? Bir sorun mu cikti lensinde? akannehir

Oy canım benim korkma opuyorumnanaktan
Sorun filan yok da, ben hala renk renk gönül gezdiriyorum kaydirigubbakcemile3 Ondan da bundan da şundan da istiyorum..
Ama şuna kesin karar verdim bana mavi ve mavimsi griler yakışıyor...
Mellerime de bayıldım resmen, çünkü kendi gözümden kimse ayırt edemiyor.. Ama mavi renk benim rengim. Zaten onu da alırken ben mavi renklere yöneldim ama "aa uu wuuuu bu süper ya bu var ya kimse anlamaz lens olduğunu" diye diye mel aldırdılar.. Fena da olmadı yani gerçekten çok çok tatlı masum bir renk.. Ama ben aradığımı yani bende hem doğal hem de belirgin duran bir maviyi bulduktan sonra hiç ama hiç takmam eminim. Ben her gün aynı lensi takarak, hem çevresi tarafından öyle kabul gören, renkle özdeşleştirilen, hatta bir süre sonra kendi kendini bile o renk gözlü zannedenlerdenim kaydirigubbakcemile3 Bundan önce misal, 6-7 çift lensim olmasına rağmen her Allah'ın günü aynı lensimi taktım, durmadan yeniledim, hep onu hep onu taktım. Şimdi de soloticadaki rengimi bulup hergün onu takmak istiyorum bebek. Tek sebep bu...

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ediyorum ekledim bakıp söyleyebilirsiniz fikirlerinizi off offf bana hiçbir lens gitmiyor gibi kaydirigubbakcemile3

Yani albümünüze de yorum yaptım, fakat burdan da söylemek isterim. Ben karşımda bir hilkat garibesi bulacağımı zannettim. Ama hiç de alakası yok. Kendinize çok büyük haksızlık yapıyorsunuz. Gayet de iyi görünüyorsunuz. Tekrarlıyorum; bir kadını asıl alımlı, cazibeli yapan kendine güveni ve zekasıdır. Lütfen bunu unutmayın... Ben de renk olarak Quartzonun kesin yakışacağını düşünüyorum. Esmerlerde 1 numara...

Vetman bu çoooookkkk çekici :)

Vetman bu çoooookkkk çekici :)

Evet tatlım cidden çekici. Ama çekicilik katan gözlerin kısık olması ve takma kirpikler kaydirigubbakcemile3
Renk olarak da baya yeşil çıkmış. Rengi de çok beğendim aslında.. Yani gri-yeşil boz bir renk sevdim..Ama pupili beni düşündürüyor. Pupili çözemedim. Diğer nc ler kadar geçişli değil sanki.. Sizce kızlar?

quartzoyla aynı geldı bana pupılı sadece çemberi açık renk yapmışlar bayağı icemıntın rengı daha hoş bence wetmanda rengı çok guzeldi.
nc ice fotosu olan warsa koysun nolurr bulamıyorum foto icemintte olur??

wetman icemint fotosu koyarmısın crystalle farkı?? bide sizce ice mı daha doğal icemınt mi??

Betty ben hangisi daha doğal çok karar veremedim. Yapısal ufak farklılıklar dışında renk farkı var hafif. Ice kimi gözlerde mavimsi kimilerinde de yeşile dönük duruyor; ama Icemint istisnasız yeşilimsi yansıma yapıyormuş. Bir kullanıcı hem çok beyazımsı açık gri hem de mel renklerindeki noktalardan oluştuğunu paylaşmıştı bir başka forumda.

Sanki ne 3'lü opak serisi kadar dar ne de diğerleri kadar geniş geldi bana da. Ama gözlerin kısık ve şuh bir bakışa sahip olduğunu düşünürsek çok da net göremiyoruz pupilayı bu yüzden. Keşke şu Ice'da 3'lü opakların teknolojisiyle üretilseydimafoldumben

Ayyyy evet Ceydacım haklısın galibaaa kaydirigubbakcemile3i

kızlar nc ın charm farkı nedir sadece haresinin ve boyamasının farklı olması mı ? nc pupil boslugu charmda daha mı dar ? nc ler cok mu opak ?

2 seriyide kullananlar cvplarsa cok sevirim olumunekankayizsmile

cnm cevap verilmis ama ben de yaziyim dedim. deneme yaparken hem nc hem de charme denedim. nc ler charme dan kesinlikle daha saydam yani charme lar (ve corlar) daha opak. taban rengi daha net deistiriorlar nc ye gore ama bu cok cok buyuk bi fark deil opak seri dedigimiz o 3 renk gibi deil yani. sonra hare olayi belirgin farkli nclerin kesik kesik ve daha ince bir haresi var charmelarin ise kalin siyah belirgin bir haresi (benm fotolarda nc ile charme nerdeyse ayni duruor bu benm kendi gozumdeki hareden kaynakli malesef.) pupil boslugu ise nc nin bence daha acik duruor cunku nc de ortaya dooru siyah noktaciklar eklenmis daha guzel kaynasior ama daha acik duruordu yannis hatirlamiorsam. kullanananlar tabi daha ii bilir daha net yanitlamislardir seni ama bunanr da benm nacizane fikirlerim olumunekankayizsmile

ay cnm benm ya satmasan keske mellerini cok yakisior sana. ama sen bilirsin cnmin ici guzel yuzune hepsi yakisir. cor icelara sen de hayran kaldim ben super otesi duruor. cor ice edin derim beybolumunekankayizsmile:asigim: tam gri durdu ve ortasi da cok doal oldu. bayanssulusmile

KIzlar geldimmmm nihayet türkiyedeyim hihoyyyt

Iki gündür giremiyodum buraya, catladim :)

ay tam ben TR den ayrildim sen gittin desene. Oh keyfini cikar pinaxcim ben 2 hafta kalabildim firtina gibi gecti malesef :1rolleyes:

canım çok teşekkür ediyorum ekledim bakıp söyleyebilirsiniz fikirlerinizi off offf bana hiçbir lens gitmiyor gibi kaydirigubbakcemile3

ay cnm ya neden oole seyler yazdin kendine sen gayet hos tatli bir bayansin cok hos guluorsun gozlerin parlior. kendine guven cnm benm cok da guzelsin. senin gibi kaslara saclara cilt rengine sahip olmak isteyen bir suru insan var olumunekankayizsmile
ben fotona yorum da yazdim ama buradan da yaziyim ben yesil tonlari sana yakistirdim daha cok. ama gri de mavi de guzel olacaktir neden olmasin ki :lepi:

Arzu teşekkür ederim yardımın için ama nedense topazio bana çok yapay geliyor nedenini anlamış değilim.
Peki GRaphite nasıl bir renk? Mavi mi? Ice ile aralarındaki fark nedir ki??

cnm ben graphite i corlarda denedim ve benm de cor ice im var. graphite guzel bir renk begendim ice dan daha koyu . fume diyebilecegim bir ton. daha mavimsi icelardan.

cnm sanirim yannisim yok ise vetman demisti icemint ice ile mel in karisimi die :) guzel bir renktir bence icemint didem de cok hos durmustu. hos ben gri tonlu herseye bayiliorm. crystali de begeniorm sempatiksalakcinni

Ceyda peki mavi olarak charm graphite denedin mi? Charm her zaman daha koyu duruyor umudum var ondan. Hem Bambamda yazmış daha maviymiş..

Canım charm graphite denemedim çünkü charm değil de cor düşünüyorum, zaten yoktu charm graphite yani deneme şansım da yoktu..
Ama ben çok koyu istemiyorum canımmmmm
Açık ve belirgin olsun istiyorummmm..aklinialirimsmile
Sen ne yaptın karar verebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…