- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.381
Arzu teşekkür ederim yardımın için ama nedense topazio bana çok yapay geliyor nedenini anlamış değilim.
Peki GRaphite nasıl bir renk? Mavi mi? Ice ile aralarındaki fark nedir ki??
okypte canım çok çok yakışmış sana yeşili sende çok güzel durmuş keşke bende de öyle dursa off off :)
vetman benim resimler var albümde bakıp fikrini diyebilirsin zaten senden alıcam
Ceydacim ne diyosun??? Nasil satarsin güzelim mellerini? Bir sorun mu cikti lensinde? akannehir
canım çok teşekkür ediyorum ekledim bakıp söyleyebilirsiniz fikirlerinizi off offf bana hiçbir lens gitmiyor gibi kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar foruma bir kaç gündür giremedim son sayfayı okuyabildim sadece son yazılanlara acilen cevap vereyim:))
Foundacım soloticanın en mavi rengi topaziodur çünkü en opak üç seriden birisidir :)En koyu gözleri bile masmavi yapabiliyor topaziolar.Soloticanın bu üçlü serisi dışında 23 çeşit rengi daha var ve bu renkler de maviler var tabiki graphite gibi yarı opak serilerden bu üçlü kadar opak değiller yarı opak seriler tabiki grafitede azulda marinede mavi ama hiçbirisi topazio kadar mavi değil çünkü topazio kadar opak değil.Bu opaklık ne işe yarıyor diyeceksiniz şimdi doğal göz rengini en çok örten göz rengini en çok değiştiren seriye soloticada opak seri diyoruz.Yani soloticanın en opak mavisi topaziodur.
Diğer renklerde mavidir ama topazio kadar belirgin değil daha değişik tonlarda mavilerdir:)
Soloticanın en yeni rengi crystalll bronz tende:))
Vetman bu çoooookkkk çekici :)
wetman icemint fotosu koyarmısın crystalle farkı?? bide sizce ice mı daha doğal icemınt mi??
benim grafitimde var quartzomda.
quartzo
Çok güsel:asigim: Çok yakışmışlar canım. Nazarım değmesinolumunekankayizsmile
Evet tatlım cidden çekici. Ama çekicilik katan gözlerin kısık olması ve takma kirpikler kaydirigubbakcemile3
Renk olarak da baya yeşil çıkmış. Rengi de çok beğendim aslında.. Yani gri-yeşil boz bir renk sevdim..Ama pupili beni düşündürüyor. Pupili çözemedim. Diğer nc ler kadar geçişli değil sanki.. Sizce kızlar?
kızlar nc ın charm farkı nedir sadece haresinin ve boyamasının farklı olması mı ? nc pupil boslugu charmda daha mı dar ? nc ler cok mu opak ?
2 seriyide kullananlar cvplarsa cok sevirim olumunekankayizsmile
Yaaaa kızlar ben kıyamıyorum topazioma yaaa,kaydirigubbakcemile2 takamadım ama rengi muhteşem..sengözlerimebaksanab Vaz mı geçsem? Ne yapsam? :bbo: Ama cor ice-cor azul veya crystal de alacağım. Zaten sophitsticler filan da duruyor.. Takamam hepsini yani..
Hatta ben bir tanesine karar verdim mi her gün onu takarım diğerlerinin yüzüne bakmam, huyum bu yani..bilmiyorumkismile
Opffff, hayatım boyunca hep kararsız oldum. Başıma ne geldiyse bundan geldi zaten...
Acep topaziomu satmasam da melleri mi satsam? Yerine de (tabi üstüne ekleyerek) cor ice ve cor azul ikilisini mi alsam? Bu sefer de birsürü mavi lensim olacak. Popfff
Önerisi olan yazsın kaydirigubbakcemile3 Kafam karışık, sizin fikirlerinize ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3
KIzlar geldimmmm nihayet türkiyedeyim hihoyyyt
Iki gündür giremiyodum buraya, catladim :)
canım çok teşekkür ediyorum ekledim bakıp söyleyebilirsiniz fikirlerinizi off offf bana hiçbir lens gitmiyor gibi kaydirigubbakcemile3
Arzu teşekkür ederim yardımın için ama nedense topazio bana çok yapay geliyor nedenini anlamış değilim.
Peki GRaphite nasıl bir renk? Mavi mi? Ice ile aralarındaki fark nedir ki??
Betty ben hangisi daha doğal çok karar veremedim. Yapısal ufak farklılıklar dışında renk farkı var hafif. Ice kimi gözlerde mavimsi kimilerinde de yeşile dönük duruyor; ama Icemint istisnasız yeşilimsi yansıma yapıyormuş. Bir kullanıcı hem çok beyazımsı açık gri hem de mel renklerindeki noktalardan oluştuğunu paylaşmıştı bir başka forumda.
Oy canım benim korkma opuyorumnanaktan
Sorun filan yok da, ben hala renk renk gönül gezdiriyorum kaydirigubbakcemile3 Ondan da bundan da şundan da istiyorum..
Ama şuna kesin karar verdim bana mavi ve mavimsi griler yakışıyor...
Mellerime de bayıldım resmen, çünkü kendi gözümden kimse ayırt edemiyor.. Ama mavi renk benim rengim. Zaten onu da alırken ben mavi renklere yöneldim ama "aa uu wuuuu bu süper ya bu var ya kimse anlamaz lens olduğunu" diye diye mel aldırdılar.. Fena da olmadı yani gerçekten çok çok tatlı masum bir renk.. Ama ben aradığımı yani bende hem doğal hem de belirgin duran bir maviyi bulduktan sonra hiç ama hiç takmam eminim. Ben her gün aynı lensi takarak, hem çevresi tarafından öyle kabul gören, renkle özdeşleştirilen, hatta bir süre sonra kendi kendini bile o renk gözlü zannedenlerdenim kaydirigubbakcemile3 Bundan önce misal, 6-7 çift lensim olmasına rağmen her Allah'ın günü aynı lensimi taktım, durmadan yeniledim, hep onu hep onu taktım. Şimdi de soloticadaki rengimi bulup hergün onu takmak istiyorum bebek. Tek sebep bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?