Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Oy canım benimmm, yine yazmış güzel güzel yorumlar...Şeniz
Teşekkür ederim birtanem, o senin kendi güzelliğin opuyorumnanaktan
İvit yaa benim gönlüm en çok cor ice dan yana galiba.. Ama bu sefer çok düşünüp öyle adım aticiiiiim. Düşünmeden alınca 12'den vuramadım hedefi :2:

Ben de meraktayım bebek, acep sen hangisine karar kıldın? Charm mı nc mi cor mu? Şeniz Hepsi de yakışıyor ya sana, hangisini de alsan seviniciiim valla çünkü güle güle kullanacaksın adım gibi eminim..
:teytey:

Ceyda peki mavi olarak charm graphite denedin mi? Charm her zaman daha koyu duruyor umudum var ondan. Hem Bambamda yazmış daha maviymiş..

foundacim ben de ceyda ile cor unu denedim. cor ice a gore daha mavi ama azul gibi de deil tabiki daha cok fume gibi bi rengi var. ice dan koyu bir gri canim. ice kadar goz rengini acip deistirmior ama tatli bi renk bence doal duruordu cor da begenmistim. hic begenecegimi dusunmedigim bir renkti deneyince guzelmis dedim ama charme in tonu hakkinda ben de bise diyemem bilmiorm cunkum :hulya:

ayyy tatlisim cnm benm dusun bolca oole al. icemint de denersin belki. acele etme derim ben de. ama hangisini alirsan al cok yakisir. ben ice a bayildim sen de onu biliorsun cnm, mellerine de bayiliorm :kedi: ay bugun bi ara sanirim corunu alcam moduna girdim. hare hafifce kendinden daha koyu bi yesil durmustu ben de sanki oole hatirliorm dimi canimcm. tabi belirgin bi hare olmuor ama alltan kendi gozumun haresi cikior ya melde de koyu yesil ince bi hare gibi cikmisti sanki. tabi nc gibi belirgin deil. ya sorma hala cok kararsizim. sanirim hem cor hem de nc istiorm ben eyvahedigeldismile off

Tatlışım benim, aslında evet ben de tam olarak böyle düşünüyordum ama belki ifade edemem diye söylememiştim. Fotolarda fark ettim ama ben. Yani ordayken anlamamışım. Fotolarda hangisi daha güzel diye incelerken dikkatimi çekti.. Belli belirsiz bir hare oluyor ama yine de nc gibi değil minik kuşum. Sen hareli istiyorsan nc al, birazcık daha yeşil dursun diyorsan cor al. İkisi de muhteşem yakıştığı için artık tercihini hareli mi haresiz mi istiyorum diye yap fıstıkım...opuyorumnanaktana.s.

cnm sanirim yannisim yok ise vetman demisti icemint ice ile mel in karisimi die :) guzel bir renktir bence icemint didem de cok hos durmustu. hos ben gri tonlu herseye bayiliorm. crystali de begeniorm sempatiksalakcinni

Lensaholic'te bir yorumda okumuştum; ama adını anımsayamayacağım. Biraz isim özürlüyümdür, hele ki nickse durum daha vahim

Bu da yeni bir Icemint görseli. Fena diil sanki sengözlerimebaksanab

Lensaholic'te bir yorumda okumuştum; ama adını anımsayamayacağım. Biraz isim özürlüyümdür, hele ki nickse durum daha vahim

Bu da yeni bir Icemint görseli. Fena diil sanki sengözlerimebaksanab

valla bence cok hos bi renk ben seviorm icemint de crystal de. bunnara ayiracak fazladan param olsa alirim hepsini sempatiksalakcinni
bu arada kiza azcik buyuk gelmis lensler. ya neden benm gozlerimde de buyuk olmuo nc nin hareleri ben de charme oldu resmen ay neseeee bi de buna uzulmiyim simdi oole duruo artik ne yapiyim :ecrin_bebek: tesekkurler cnm fotolar icin :1hug:

evt beyb ama sorun su ki hem hareli hem de haresiz istiorm sempatiksalakcinni ac gozlu bi bunyeyim ben ya sanirim abimde hep dalga gecerdi banu biseyi begendi mi her rengini alicak illa die mafoldumben

evt beyb ama sorun su ki hem hareli hem de haresiz istiorm sempatiksalakcinni ac gozlu bi bunyeyim ben ya sanirim abimde hep dalga gecerdi banu biseyi begendi mi her rengini alicak illa die mafoldumben

sevgili BAMBAM neye karar verdin nc mel ve charm mel fotolarına tekrar baktım harikalar gerçekten de ama saçlarını koyultmalısın o zmn daha belirgin olacaktır bence ice lar kdr kendini belli etmemiş tam yüz fotonda sanki belki de bana mı öyle geldi ne ama tam gözün çekiminde harika bütünleşmiş ya tam istediğim sonuçlar ühüh

CEYDAAAA ben geldimm çatlayacağım meraktan herkes gördü snn mellerini bi ben göremedim senin gözlerinde koyuydu diye çok merak ediyorum inş bu gece girersin ama bu saatten snra zor gibi senağlama

canımm çok sağol koymuşsun fotoları ama tatildeyim diye msj da atmıştım sabah erkenden gittim kaçırdım yine ama çok çok sağol uğraştın yine ya :))

aaa brownicim cok tesekkurler begenmene cok sevindim. ay hala kararsizim cnm ya. zaten suan evde deilim. siparis vermeme zmn var daha. eve donus 2 hafta sonra. ondan sonra da tasiniorz biraz o. adresim kesinlesince siparis vericem boole gocebe iken veremem sempatiksalakcinni bu sirada da karar veririm diorm iste ama cor ile nc arasindayim cok fena. ikisini de cok sevdim ikisi de farkli birbirinden
ay bu arada sacimi ben de bikac ton koyultmak istiorm ama platinler artik uzadikca kesilerek gidicek orta sari bi ton istiorm. ay suan mutsuzum azcik TR de gidip diplerini koyu boyattim suan mutsuzum diplerim kumral oldu koyu gelio bana acicam sanirim tekrar biraz aksin die bekliorm 3 gun fln olmadi daha koyultali bohuuuuu

Aaaa niye göremedin şeker?
Kaldırdım mı ki ben onları? Yoooo
Alla alla, unutmuş olabilir miyim acep? Ay vallahi hatırlamadım, kaldırmadım yani ben öyle biliyorum. Bir bakayım merak ettim . Hay Allah.
Gerçi ben kaldırmışsam bile alıntı yapılmıştı şekercim, ordan bakabilirsin. Duruyor yani her halukarda.

Canım ben gördüm saçlarını, gayet de hoş olmuştu. Ama sen bilirsin tabi alışamadıysan aç yine, sana hepsi yakışıyor bayanssulusmile:içelim:

cnm bnm nacizane fikrim biraz daha koyu saçlarla açık renk gözler çok çekici duruyor senin kaşın gözün yüzün de maşşalh fıstık gibisin harika olur vala açma bence kumral çok gzl bir renk hem doğal hem de çekici eheh :) cor mel de çok gzl durmuş ama renk olarak ikisi de çok gzl ama artık cor mu nc mi o senin zevkine kaldı bence :)

ayyyyyy ceydacığım baktım ama bulamadım yahu önceki sayfalarda yoktu alıntılarda da göremedim hiç

ay ben kumralim aslinda da kumral yaparsam hepsini sarisin gorunce kiskanirim sempatiksalakcinni ondan gecemiorm ne manyagim iste bari daha doal bi sariya gecis yapiyim dedim. dipleri de koyultiyim dedim ama cok koyulttu kuafor aksin die bakiorm alismadim cok koyu gelio. tuafim dimi sempatiksalakcinni cnm cok tesekkur ederim evt bencede guzel oluor koyu sacla acik renkler ama sari ile de seviorm acik renkleri :kedi: sanirim mel alinca daha bi ii olucak. gri ile cok acik gorunuorm ama seviorm oole donuk olsun hersey :hulya: cok tesekkur ederim cnm guzel yorumlarin icin fikirlerin icin. alisamadim henuz belki de ondan

Son düzenleme:
Kızlaaar benim çok uykum geliyor, dayanamayacağım, yatacağım sanırım.
Brownicim sana özelden mesaj attım, görürsün sen fotoları o yüzden çıkmamda sakınca yok diye düşündüm kendi kendime.. Ama yorumlarını yaz canım merak ederim

Bambamım canımın içi benim, seni de çok çok çok çoooook öpüyorum tatlışım benimmmmmmm Şenizolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
İyi geceler kızlar.

oy bebisss ii geceler tatli ruyalar sana opuldun cok kocaman guzellik! olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…