Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Önce kendi göz rengim sonra da cristal umarım bu sefer yüklenmiştir arkadaşlar

cnm cok begendim renk haresi fln sahane olmus gule gule kullan. gunisiginda cekilmis foton var mi? bu eklediklerin flashli mi? haresine bayildim bu arada cok hos. bir de opaklik durumu ve doalligi nasil?olumunekankayizsmile

Ben gördüm resimleri.
Valla çok yakışmış canım. Ama resimler çok net değil. Pupile taktım ya ben, orayı pek iyi göremiyorum. Keskin bir ayırım mı var yoksa kaynaşıyor mu göz tabanınla?
Renk olarak acayip güzel ve kaşına gözüne yakışmış canım. Güle güle kullan.
Sen nasıl buldun memnun musun?

ewet şimdi gördüm bencede şahane gülegüle kullan ama ben hala kararsızım crsytalmi icemint mi???ikisinin arasındakı farkı anlasam ihya olcam...

ewet şimdi gördüm bencede şahane gülegüle kullan ama ben hala kararsızım crsytalmi icemint mi???ikisinin arasındakı farkı anlasam ihya olcam...

Canım ton farkı var en net.
Yani bana göre, ikisi de gri ama, icemint mavimsilik barındırıyor, crystal yeşilimsilik..
Ama süperstar tam aksini söylemişti misal.
Ben kendi fikrimi söyledim canım, niye bilmiyorum ama bana icemint mavi gri görünüyor. Crsytal de çok çok uçuk su yeşili gibi.

Onun dışında doku, pupil vs farkları yakından görmediğim için bilemiyorum canım. Ama o açılardan da biraz fark varmış sanırım..

Arkadaşlar merhaba, Ankarada oturanlar arasında bir lens deneme buluşması yapılsa hoş olmazmı, Soloticaları olanlar toplansa, çünkü resimde göründüğü gibi görünmüyor lensler, mesela benim lensli resimler aşırı doğal görünüyor ama gerçekte öyle değil, quartzo kullanıyorum şuan. Ice yada icemint almayı düşünüyorum ama kararsızım

tatlım sen kullandın mı bilmiyorum, öyleyse elbette doğrusu senin yorumundur. Ben sadece farklı farklı kullanıcıların deneyimlerini paylaştım. Çünkü ağırlıkla bu yorum yapılmıştı, ki alışveriş blogu olan bir kız da da Icemint'in yeşile dönük olduğu ifade etmişti. Dediğim gibi benimkiler sadece okuduğum yorumlardan edindiğim intiba. Yoksa deneyimim yok her iki renge dair. Kullandıysan sen daha iyi bilirsin tatlım. Ukalalık gibi anlamayın nolur :kedi:

Güle güle kullan! Renk olarak gerçekten güzel bir valör; fakat web'deki katalokta olduğu kadar açık değilmiş sanırımCADIARZU Bir de pupil boşluk 3'lü opak serininkiyle aynı mı acaba?

Yok canım ya ne ukalalığı.
Hem ben de kullanmadım Biraz ukalalık yapmış oldum sanırım kaydirigubbakcemile3
Yok ama ya kimse ukalalık anlamaz ki, çünkü yardımcı olmak için fikir soranlara fikir söylüyoruz. Yoksa bana ne deyip cevap yazmamak da var..

Canım seninki daha doğru olabilir çünkü icemint in isminde nane var gerçekten de.. Resimler yanıltıcı olabilse de ben resimlere bakarak yorum yaptım sadece..
Aslında kullananlar yorum yapsa daha doğru olur gerçekten de.
Didem almıştı bizden birtek. Ama o da hiç uğramıyor uzuuun zamandır :çok üzgünüm: Gelince o söyler en doğrusunu.

sevgili CEYDA gelmişsin ben de geldim burdayım :) müsaitsen koyabilir misin hemen 1 dk bakıcam :kedi::kedi:

Canımmm brownicim bunlar senin için :

Sonunda denk getirdik delikafadulden Rahatladım resmen
Muuuuujx opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Canımmm brownicim bunlar senin için

ceydacığım cnmm yaa çok çok teşekkür ederim öncelikle..bunlar harikalar yahuu yemyeşil durmuş sende çooook beğendimm herkesin dediği kadar varmış gerçekten de neden satıyorsunki tam gözünle bütünleşmiş çok da memnun olduğunu söylüyordun bence satma çok güzelllerr

Çok teşekkür ederim canımcım çok naziksin.
Ya evet çok doğal ve yeşil durdu gerçekten de. Boyaması yoğun çok güzel.
Ama benim saçlarım da sarı. Tenim de buğday. Sanki herşey birbirine yakın renkmiş gibi duruyor. Renk gelsin istiyorum yüzüme. Maviler çok çekici duruyor benim suratımda.. Tabi tam yüz resim koymadım ama görsen hak verirsin canım. Herkes mavi lensle çok daha çarpıcı olduğumu söylüyor, ben de mavi seviyorum açıkcası..
Tam kendi rengimi bulmak istiyorum canım. Soloticada denemeye karar verdiğim birçok renk var. Mavi ve gri tonları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…