Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

grafite düşüncene canım o zmn ben grafite yi çok merak ediyorum vala açıkçası ben de mavi gözü çok seviyorum ama bende doğal durmayacağını düşündüğüm için hiç yanaşmıyorum o yüzden mellere takıldım.. senin gözlerin orta kahve gibi grafite güzel durur bence dene onu

Onu düşündüm baya tatlım. Ama o kadar çok alternatif vardı ki bazılarını elemek zorunda kaldım.
En son ice-azul ve crystal (veya icemint) kaldı.. Bunları aliciiim sırayla kaydirigubbakcemile2 Topaziom da var..
Mavi koleksiyonu :içelim:

Bu arada benim ortadan daha koyu gözlerim canım ya. Yani bana öyle geliyor, tam bir muamma kaydirigubbakcemile3 Ama genel olarak orta kahve dedi hem burdaki bazı arkidişler hem de gerçek hayattakiler. Yani ondan resimden değil de gerçekten gördükleri için belki daha sağlıklı bir yorumdur. Bilemiyorum
Görürsün eğer buluşursak..
Orta ile koyu kahve arası diyelim.

ben bir şey soracagım lenslerınızı gg den mı alıyorsunuz yoksa buradan mı vetmanla kontak kuruyorsunuz..yenı oldugum ıcın ozelden mesaj atıpda soramıyorum..barı buradan sorayım..

ben hafif görünen kısmından yorum yaptım cnm vala orta kahve gibi geldi bana sen bnm gözlerimi görünce anlicaksın ne dmk istediğimi eheheh kesin orta kahveymiş bnmkiler diceksin :) ben yarın öğleden snra gideceğim cnm kısmet olursa gelirsen beklerim :)

ben bir şey soracagım lenslerınızı gg den mı alıyorsunuz yoksa buradan mı vetmanla kontak kuruyorsunuz..yenı oldugum ıcın ozelden mesaj atıpda soramıyorum..barı buradan sorayım..

SOLOTıCA RENKLı LENS
vetmanın bloğundan iletişim adreslerini bulabilirsiniz. bende vetmandan alıyorum. gge artık lens satılmıyor. sahibinden.comdanda alabilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım gg den alan da var yurtdışından sipariş edenler de var vetman den alanlar da var bir de istanbuldaysan eğer etiler de bir doktorun yerinde deneyip de alabiliiyorsun ayrı bir başlıkta anlatılmıştı lensleri nerden sipariş edebilirsnz diye galiba oraya bakarsan faydası olur sana..

ya bloga nasıl bakılıyor bılmıyorum henuz de son bırsey daha soracagım..genel olarak fıyatlar nedır? 100e falan satanlarda var nc mellerı... bende nc mel ıstıyorum gg de satısı yapıyor vetman ama gg kesıntı yaptıgından bıraz daha yuksek bır fıyat oluyor.. burada cogunluk vetmandan almıs galıba guvenılır bır satıcı bende ondan almay dusunuyorum ama bloga bakamıyorum..ayrıca browniicım cok sagol evet ıstanbuldayım ama sımdı zor olur gıdıpde o doktoru bulmk ayrıca artık bıldıgım kadarıyla lensler denetılmıyor:s o doktor denetıyormus mu?

canım evet vetman de güvenilir burdaki kişilerin çoğu ondan alıyor alanlar da hep çok memnun kendisi çok yakından ilgileniyor bizzat kendim de biliyorum her sorunu o daha güzel yanıtlar..bloguna da vetmanın kendi profilinin altından girebiliyorsun.. doktora gelince evet denetiyor bende yarın gideceğim deneyeceğim her lensi :) lensler doktorların kendi ofislerinde denetiliyor canım ben kadıköyde bi yerde de öyle denemiştim doktor orda olduktan snra oluyor galiba ben de tam bilmiyorum o prosedürü ama herkes denedi gidenler oraya..

o lensleri deneyen buradaki 2 arkadaşın gözleri mikrop kaptı. dikkatli olun derim giden arkadaşlara..

Keske su yakinlarda da deniyebilicegim solotica satan bi yer olsaydi ya, cor ice i denemeyi cok istiorum :hulya:

sevgili PİNAX senin gözlerinde cor ice lar harika olur bence kendi gözlerin çok açık çünkü hatta sen neden lens takıyorsun anlamıyorum kendi göz rengin müthiş..ama cor ice kesin süper durur bence sende. istanbula geldiğinde denersin artık :):dance:

Keske su yakinlarda da deniyebilicegim solotica satan bi yer olsaydi ya, cor ice i denemeyi cok istiorum :hulya:

pinaxcım sana bişey sorucam sende mel ve ocre ikiside var ya hangisi gözü daha çok açıyo nolur bişey de çok merak ediyorum charm mel denemiştim gözümde belli olmamıştı ocre daha çok açarmı sence senağlama

brownicim cok tsk ederim tatlim :) soloticalardan önce bende lense cok merakli degildim ama bunlar bi baska canim ya, arada sirada güzel bi degisiklik yaratiyo insanda. Bu arada yan komsum bana brownie getirdi demin, nickini okuyunca aklima geldi Gözünü sevdigim Türkiyemin komsulugu bile bir baska valla ya, Almanya da olsa, susuzluktan gebersen bi damla su bile vermezler Pppp

Son düzenleme:

burcu canim meller tabiki daha cok aciyo gözü, benim gözümde yemyesil duruyo...charm ocreler kendi göz rengimde zaten ama haresi gözü daha büyük gösteriyo..ocrelere benim gözümü cok acti diyemiycem ama hos bi hava verdigi bir gercek. Renk olarak dersen ocreler mellerden daha bi dogal geliyo bana, ocrenin nc serisini alsaydim kesin daha cok acardi gözümü diye düsünüyorum. Senin gözünü de charmdan cok nc ocre acar bence. Cok güzel bi renk..cok hosuma gidiyo benim.

Canım cor ice var ya, sana mükemmel yakışır.. Eminim buna.. Ben şahsen kendim için istiyorum ve çok beğeniyorum. Ama senin gözlerinden benden daha açık ve şahane duracağına hiç şüphem yok. Bu arada yurtdışında olduğunu biliyorum ama nerede yaşadığını bilmiyorum canım. İyice araştırdın mı? Yok mu oralarda hiç? Yani tatilden dönünce bakarsın diye dedim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…