- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.441
Çok teşekkür ederim canımcım çok naziksin.
Ya evet çok doğal ve yeşil durdu gerçekten de. Boyaması yoğun çok güzel.
Ama benim saçlarım da sarı. Tenim de buğday. Sanki herşey birbirine yakın renkmiş gibi duruyor. Renk gelsin istiyorum yüzüme. Maviler çok çekici duruyor benim suratımda.. Tabi tam yüz resim koymadım ama görsen hak verirsin canım. Herkes mavi lensle çok daha çarpıcı olduğumu söylüyor, ben de mavi seviyorum açıkcası..
Tam kendi rengimi bulmak istiyorum canım. Soloticada denemeye karar verdiğim birçok renk var. Mavi ve gri tonları..
grafite düşüncene canım o zmn ben grafite yi çok merak ediyorum vala açıkçası ben de mavi gözü çok seviyorum ama bende doğal durmayacağını düşündüğüm için hiç yanaşmıyorum o yüzden mellere takıldım.. senin gözlerin orta kahve gibi grafite güzel durur bence dene onu
grafite düşüncene canım o zmn ben grafite yi çok merak ediyorum vala açıkçası ben de mavi gözü çok seviyorum ama bende doğal durmayacağını düşündüğüm için hiç yanaşmıyorum o yüzden mellere takıldım.. senin gözlerin orta kahve gibi grafite güzel durur bence dene onu
Bu arada benim ortadan daha koyu gözlerim canım ya. Yani bana öyle geliyor, tam bir muamma kaydirigubbakcemile3 Ama genel olarak orta kahve dedi hem burdaki bazı arkidişler hem de gerçek hayattakiler. Yani ondan resimden değil de gerçekten gördükleri için belki daha sağlıklı bir yorumdur. Bilemiyorum
Görürsün eğer buluşursak..
Orta ile koyu kahve arası diyelim.
ben bir şey soracagım lenslerınızı gg den mı alıyorsunuz yoksa buradan mı vetmanla kontak kuruyorsunuz..yenı oldugum ıcın ozelden mesaj atıpda soramıyorum..barı buradan sorayım..
ben bir şey soracagım lenslerınızı gg den mı alıyorsunuz yoksa buradan mı vetmanla kontak kuruyorsunuz..yenı oldugum ıcın ozelden mesaj atıpda soramıyorum..barı buradan sorayım..
benim grafitimde var quartzomda.
quartzo
Çok güsel:asigim: Çok yakışmışlar canım. Nazarım değmesinolumunekankayizsmile
teşekkürler canım..
ya bloga nasıl bakılıyor bılmıyorum henuz de son bırsey daha soracagım..genel olarak fıyatlar nedır? 100e falan satanlarda var nc mellerı... bende nc mel ıstıyorum gg de satısı yapıyor vetman ama gg kesıntı yaptıgından bıraz daha yuksek bır fıyat oluyor.. burada cogunluk vetmandan almıs galıba guvenılır bır satıcı bende ondan almay dusunuyorum ama bloga bakamıyorum..ayrıca browniicım cok sagol evet ıstanbuldayım ama sımdı zor olur gıdıpde o doktoru bulmk ayrıca artık bıldıgım kadarıyla lensler denetılmıyor:s o doktor denetıyormus mu?
Keske su yakinlarda da deniyebilicegim solotica satan bi yer olsaydi ya, cor ice i denemeyi cok istiorum :hulya:
Keske su yakinlarda da deniyebilicegim solotica satan bi yer olsaydi ya, cor ice i denemeyi cok istiorum :hulya:
sevgili PıNAX senin gözlerinde cor ice lar harika olur bence kendi gözlerin çok açık çünkü hatta sen neden lens takıyorsun anlamıyorum kendi göz rengin müthiş..ama cor ice kesin süper durur bence sende. istanbula geldiğinde denersin artık :):dance:
pinaxcım sana bişey sorucam sende mel ve ocre ikiside var ya hangisi gözü daha çok açıyo nolur bişey de çok merak ediyorum charm mel denemiştim gözümde belli olmamıştı ocre daha çok açarmı sence senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?