Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yok ceydacim Almanya da hic satis noktasi yok, arastirmistim daha önce :) olsun bizde Brezilyadan aliriz napalim ama deneyerek almak daha iyi olurdu tabi. Dünya sampiyonasinda da favorim Brezilyaydi ceydacim cok üzüldüm kaybettiklerine ( bu arada futbol hastasiyim biraz... dua edin nolur Almanya sampiyon olmasin!!!!! ( benimkide yüzsüzlük oluyo biraz, hem orda yasa hem tas at hehe ))) bana ne kazanmasinlar iste..yine alakasiz oldu konuyla ama neyse kaydirigubbakcemile3

Hehehehe canım ben İspanya diye tahmin ediyordum en başından beri. Bakalım ne olacak. Şuanda Hollanda maçı oynanıyor çok heyecanlı.

evet güzel bir değişiklik verdiği doğrudur hele senin gibi maşşalh fıstık olunca daha da gzl oluyor :)ehehe afiyet olsun brownie için de :)

cnm cok begendim renk haresi fln sahane olmus gule gule kullan. gunisiginda cekilmis foton var mi? bu eklediklerin flashli mi? haresine bayildim bu arada cok hos. bir de opaklik durumu ve doalligi nasil?olumunekankayizsmile

Teşekkürler cnm günışığında çekmedim henüz çekince eklerim bunlar flaşlı değil ama ışık altında çekildi en gerçek duruşu bu,flaşla renk olduğundan daha açık çıkıyor, sizi yanıltmamak bu fotoları yükledim.Bu benim soloticadan 6.lensim ve diyebilirim ki haresinin doğallığı,opaklığı,pupil boşluğu çok ideal.Sözün özü hepinize bu rengi tavsiye ederim.En kısa zamanda bir solotica albümü oluşturacağım bilgi veririm :)

Tşk.cnm,daha net resimlerden oluşan bir solotica albümü yapacağım ilk fırsatta size de referans olması için,her kahverengi gözde farklı duruyor çünkü.pupil kesinlikle doğal kaynaşıyor yani topazio,esmeralda serisinde olduğu gibi keskin bir geçiş yok emin olabilirsin,çok memnunum.

Güle güle kullan! Renk olarak gerçekten güzel bir valör; fakat web'deki katalokta olduğu kadar açık değilmiş sanırımCADIARZU Bir de pupil boşluk 3'lü opak serininkiyle aynı mı acaba?

Tşk.ederim,bu rengi çok sevdim:) flaşlı çekmedim resimleri en gerçek duruşu bu foto.lar,eğer flaşlı olsaydı katalogtaki gibi açık çıkardı renk ve sizi yanıltırdı.makyaja göre gri-mavi yada gri-yeşil olabilen bir renk,pupili ise 3'lü opak serininkiyle aynı cnm.

gg de solotica satışı yapılmıyor artık,lenslerin beklemeden hemen elinde olmasını istiyorsan güvenilir ve ilgili bir satıcı vetman,hatta beni soloticalarla tanıştırıp tiryakisi yapan şahsiyettir :))

okyepetem guartzoların geldiyse yakında şöyle kabından foto rica etsem ceydacım senden de topaziolarının kabından yakından.sen satmaktan vazmı geçtin topaziolarını ceydaa

herkesin fikrini alıyorum.ceyda ve okypete.guartzo mu topazio mu.tenim açık buğday gözlerim orta kahve saçım kumral.daha önce hep mavi lens kullandım.b&l mavi herkes yakıştığını söylüyordu damarları değil tabi renk olarak.tabi o zaman saçım röfleydi tabi.şimdi değil kumrala boyattım.doğallıkta önemli tabi benim için.ayrıca n.c grafitem var memnunum ama resimlerde ve uzaktan pek belli değil.

okyepetem guartzoların geldiyse yakında şöyle kabından foto rica etsem ceydacım senden de topaziolarının kabından yakından.sen satmaktan vazmı geçtin topaziolarını ceydaa

canım. halla numaramı arıyorlar. lensi bulamadılar.
yani daha yola bile çıkmadı(

yeni topziolar hakkında bir fikrim yok. ama daha maviymiş.bazıları bu maviliği çok beğeniyor bazılarıda beğenmiyor. o yüzden birşey diyemeyeceğim. ancak quartzoya bayıldım. çok güzel. bir elime geçse artık. şansıma lens üretim hatalı çıktı. bekle babam bekle. off

livecim benim topaziom yok ama yeni topazioları arkadaşım tubiş almıştı bende deneyip foto çekmiştim albüme az önce koydum quartzo fotolarımda var yeni koyduğum eminim fikir vericektir. Ama ben quartzonun üstüne lens tanımam artık

evet güzel bir değişiklik verdiği doğrudur hele senin gibi maşşalh fıstık olunca daha da gzl oluyor :)ehehe afiyet olsun brownie için de :)

sagol canim :)) sende nickin gibi tatlisin gercekten. Sen hangi rengi almistin soloticadan? Hatirlayamiyorum artik kimin ne aldigini kusura bakma )) yaslaniyorum galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…