- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.461
yok ceydacim Almanya da hic satis noktasi yok, arastirmistim daha önce :) olsun bizde Brezilyadan aliriz napalim ama deneyerek almak daha iyi olurdu tabi. Dünya sampiyonasinda da favorim Brezilyaydi ceydacim cok üzüldüm kaybettiklerine( bu arada futbol hastasiyim biraz... dua edin nolur Almanya sampiyon olmasin!!!!! ( benimkide yüzsüzlük oluyo biraz, hem orda yasa hem tas at hehe ))) bana ne kazanmasinlar iste..yine alakasiz oldu konuyla ama neyse kaydirigubbakcemile3
Rica ederim burcucum :)
Ceydacim bakiyorum su an, Insallah senin tahmin ettigin gibi olur sonuc zemuszemus:lepi:
brownicim cok tsk ederim tatlim :) soloticalardan önce bende lense cok merakli degildim ama bunlar bi baska canim ya, arada sirada güzel bi degisiklik yaratiyo insanda. Bu arada yan komsum bana brownie getirdi demin, nickini okuyunca aklima geldiGözünü sevdigim Türkiyemin komsulugu bile bir baska valla ya, Almanya da olsa, susuzluktan gebersen bi damla su bile vermezler Pppp
cnm cok begendim renk haresi fln sahane olmus gule gule kullan. gunisiginda cekilmis foton var mi? bu eklediklerin flashli mi? haresine bayildim bu arada cok hos. bir de opaklik durumu ve doalligi nasil?olumunekankayizsmile
Ben gördüm resimleri.
Valla çok yakışmış canım. Ama resimler çok net değil. Pupile taktım ya ben, orayı pek iyi göremiyorum. Keskin bir ayırım mı var yoksa kaynaşıyor mu göz tabanınla?
Renk olarak acayip güzel ve kaşına gözüne yakışmış canım. Güle güle kullan.
Sen nasıl buldun memnun musun?
Güle güle kullan! Renk olarak gerçekten güzel bir valör; fakat web'deki katalokta olduğu kadar açık değilmiş sanırımCADIARZU Bir de pupil boşluk 3'lü opak serininkiyle aynı mı acaba?
Arkhencim malesef resimleri göremedik yine TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting bu linkten yükleyebilirsin canım okypetecim vermişti banada:))
Arkhen cok yakismis lenslerin cnm hayirli olsun yerimseniben güle güle kullan...
ya bloga nasıl bakılıyor bılmıyorum henuz de son bırsey daha soracagım..genel olarak fıyatlar nedır? 100e falan satanlarda var nc mellerı... bende nc mel ıstıyorum gg de satısı yapıyor vetman ama gg kesıntı yaptıgından bıraz daha yuksek bır fıyat oluyor.. burada cogunluk vetmandan almıs galıba guvenılır bır satıcı bende ondan almay dusunuyorum ama bloga bakamıyorum..ayrıca browniicım cok sagol evet ıstanbuldayım ama sımdı zor olur gıdıpde o doktoru bulmk ayrıca artık bıldıgım kadarıyla lensler denetılmıyor:s o doktor denetıyormus mu?
okyepetem guartzoların geldiyse yakında şöyle kabından foto rica etsem ceydacım senden de topaziolarının kabından yakından.sen satmaktan vazmı geçtin topaziolarını ceydaa
herkesin fikrini alıyorum.ceyda ve okypete.guartzo mu topazio mu.tenim açık buğday gözlerim orta kahve saçım kumral.daha önce hep mavi lens kullandım.b&l mavi herkes yakıştığını söylüyordu damarları değil tabi renk olarak.tabi o zaman saçım röfleydi tabi.şimdi değil kumrala boyattım.doğallıkta önemli tabi benim için.ayrıca n.c grafitem var memnunum ama resimlerde ve uzaktan pek belli değil.
herkesin fikrini alıyorum.ceyda ve okypete.guartzo mu topazio mu.tenim açık buğday gözlerim orta kahve saçım kumral.daha önce hep mavi lens kullandım.b&l mavi herkes yakıştığını söylüyordu damarları değil tabi renk olarak.tabi o zaman saçım röfleydi tabi.şimdi değil kumrala boyattım.doğallıkta önemli tabi benim için.ayrıca n.c grafitem var memnunum ama resimlerde ve uzaktan pek belli değil.
evet güzel bir değişiklik verdiği doğrudur hele senin gibi maşşalh fıstık olunca daha da gzl oluyor :)ehehe afiyet olsun brownie için de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?