- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.481
okyepetem guartzoların geldiyse yakında şöyle kabından foto rica etsem ceydacım senden de topaziolarının kabından yakından.sen satmaktan vazmı geçtin topaziolarını ceydaa
herkesin fikrini alıyorum.ceyda ve okypete.guartzo mu topazio mu.tenim açık buğday gözlerim orta kahve saçım kumral.daha önce hep mavi lens kullandım.b&l mavi herkes yakıştığını söylüyordu damarları değil tabi renk olarak.tabi o zaman saçım röfleydi tabi.şimdi değil kumrala boyattım.doğallıkta önemli tabi benim için.ayrıca n.c grafitem var memnunum ama resimlerde ve uzaktan pek belli değil.
aa rotin o ne güzel bi renk öylee .. bayıldımm .. buda quartzonun yeni serisi galiba değilmi kızlar ??
eski seriyi beğenmiyorum ben çok soluk geliyordu bana ..
esmeralda ve topazio ya bayılıyordum ..
şimdi bide bu halini görünce quartzoda çok hoşmuşşşş..
canımm ceydacım teşekkür ederimm ..
ama benim hepsinden yana memnunum diyebilirim aslında ..
problemim farklı =)=)
benim sözlümm askerde .. daha gelmesine 11 ay var ..
lenslerimin o gelene kadar süresi doluyor ..
11 ay boyunca takmicam ..
ona söz verdim o gelene kadar süslenmiycem diye =)
sözümü tutuyorum diyebiliriz yani =)
geldiğinde tekrar alırım muhtemelen ..
ama şuanda yazıkki boşuna bekliyorlar ..
satabilirsem iyi olacak .. en azından beklemiş olmaz elimde boşu boşuna =)
sevgili betyblues yakından ıcemint resmi istemişti onun için güneşde macro çekim ıcemint
n.c tarafı.
cor tarafı:)
Bu fotoğraflar ıcemşntlerin pupil boşluğunun opak seriden farklı olduğunu gösteriyor.Flashsız gün ışığında çekildiler çok yakın macro çekim resimlerdir..
ayyy rotin çok saoğl arkadaşım bayan dayanışması işte çook teşekkür derim canım yüklenmiş yaa rotin sende guartzolar maviye yakın durmuş çoook yakışmış güle güle kullan arkadaşım.bende böyle durcanı bilsem alırım hemen senin kendi gözlerin orta kahvemiydi canım
aa rotin o ne güzel bi renk öylee .. bayıldımm .. buda quartzonun yeni serisi galiba değilmi kızlar ??
eski seriyi beğenmiyorum ben çok soluk geliyordu bana ..
esmeralda ve topazio ya bayılıyordum ..
şimdi bide bu halini görünce quartzoda çok hoşmuşşşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?