Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ayy buradaada yani makyajım dağılmış ama akşam dı hatta sanırım geceydi o fotolar çekildiğinde kusura bakmayın lütfeennnnn..........................

okyepetem guartzoların geldiyse yakında şöyle kabından foto rica etsem ceydacım senden de topaziolarının kabından yakından.sen satmaktan vazmı geçtin topaziolarını ceydaa

Merhaba canım, bugün hep dışardaydım yeni geldim eve, mesajına biraz geç cevap yazıyorum kusura bakma tatlım.
Hemen çekeceğim senin için kabından ve yakından foto.
Evet kuşum satmaktan vazgeçtim çünkü melleri satayım dedim. Ama yine de verebilirim eğer sen düşünüyorsan, çünkü çok yakın zamanda (1-2 güne kadar) yeni soloticalar alıyorum. Yani bunlar öyle duracak. Özel gecelerde takarım diye dursun demiştim ama eminim senin çok daha fazla işine yarar. Melleri daha çok ama topazioları gerçekten 2 kere taktım yani o da arkdaşlara göstermek için hiç bir gün boyunca bile gözümde kalmadı. O açıdan önerebilirim yani gönül rahatlığıyla.
Neyse resim çekiyorum yakından dokusunu görürsün bebek.. Diğer arkidişler de merak ediyorlarsa bakarlar.

Son düzenleme:

Canım topazio kabından yakın foto istemiştin. ıki adet çok yakın çektim.

Şimdi canım sana çok samimi fikrimi söyleyeyim ben. Ama yanlış anlaşılmaktan çekiniyorum.. Yani bunu sen sordun diye değil, ya da ben topaziomu vermeye karar vermiştim diye de değil, ilk aldığım günden beri kim sorsa aynısını söyledim.
Açıkcası ben topazionun rengini çok çok çok beğeniyorum. Hatta kendim de kıyamayıp satmamış olmamın tek sebebi budur. Özellikle mavi lens sevenlere biçilmiş kaftan. Garphitem var diyorsun ama evet birçok mavi uzaktan belli olmuyor, çok yakınlaşınca bir renk katıyor insana. Topazio uzaktan da çok bellli olan bir lens. Damarlı filan da değil kesinlikle.
Ama opak olduğu için (ki bu kadar açık ve güzel bir rengi olmasının sebebi aslında opaklığıdır) ve ortadaki pupilden dolayı doğal olmadığını düşünüyorum ben. Tek etkenler bu saydıklarım. Ama quartzo, esmeralda ve topazio üçlüsünün bu pupil yapıları ve opaklıkları eşit. Yani o açıdan bir fark yok.
Tamameeeen zevk meselesi olmakla beraber ben quartzonun rengini beğenmiyorum. Lütfen kullanan arkadaşlar kızmasınlar. Çünkü çok çok çok yakışan kızlar var burda.. Ama zevk meselesi yani ben kendime quartzo düşünmedim. Gri lens seviyorum ama quartzo bana tam gri de gelmiyor. Uzaktan daha doğrusu eski serileri füme gibi geliyor. Yeni seriler değişti ama. Alan kızlar çok memnun. Onlar yorumlasınlar quartzoyu. Biraz yeşile bakan bir renk olmuş artık gördüğüm ve okuduğum kadarıyla.
Topazionun da yeni serisi daha mavi. Eskiden açık renkli gözlülerde kenarlar mavi ortası yeşil dururken şimdi masmavi duruyor herkeste.
Senin kendi göz rengin neydi bu arada tatlım? Kafam karıştı göz fotolarına çok bakmaktan.
Öyle yani. Özetle ben topazionun rengine en başından beri hayranım. Hala da öyle. Damarlı hiç hiç değil. Ama genel olarak en oğak 3 lü serinin diğerlerine göre daha yapay olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Hatta o yüzden charm aldım ve bundan sonra da corlara kafayı taktım. Tamamen pupil yapılarından dolayı.
Umarım biraz da olsa yardımım dokunmuştur.
Öperim yanaklarından opuyorumnanaktan

çok sağol ceydacım yardımcı olmak ne demek elinden geleni yapmışsın söylemişsin herşeyi.okypetem sanada çoook teşekkür edrim canım benim burcucum çok sağol hayatımmm

QUARTZO

Hemen yükleyip çıkıyorum kızlar daha sonra tekrar foto yüklüyecem,grafiteleri unutmadım en kısa zamanda onuda yüklüyecem.

ayyy rotin çok saoğl arkadaşım bayan dayanışması işte çook teşekkür derim canım yüklenmiş yaa rotin sende guartzolar maviye yakın durmuş çoook yakışmış güle güle kullan arkadaşım.bende böyle durcanı bilsem alırım hemen senin kendi gözlerin orta kahvemiydi canım

aa rotin o ne güzel bi renk öylee .. bayıldımm .. buda quartzonun yeni serisi galiba değilmi kızlar ??
eski seriyi beğenmiyorum ben çok soluk geliyordu bana ..
esmeralda ve topazio ya bayılıyordum ..
şimdi bide bu halini görünce quartzoda çok hoşmuşşşş..

Evet açıkcası Burcu'da ve daha birçok arkadaşta baya baya yeşil durmuştu yeni seri quartzolar. Rotninde mavi durmuş. Çok ilginç ya alla allaa. Bu arada biz Bambam la denemeye gittiğimizde o denemişti quartzoları buraya resim de ekledi htta, onda da gri duruyor. Ama sarımsı gri. Değişik.. Herkeste farklı durmasını anlamayamadım.

Ama tuğbacım eklemeden edemeyeceğim senin resimlerine baktım da şimdi, çok yakışmış canım topazioların. Sanırım sen de benimle aynı dertten muzdaripsin* Pupili mi garip geldi? Ya da doğallıktan yana istediğin sonucu mu alamadın?
Çünkü renk olarak baya baya hoş ve çok yakışmış senin de göz yapına kaşına tenine filan.

canımm ceydacım teşekkür ederimm ..
ama benim hepsinden yana memnunum diyebilirim aslında ..
problemim farklı =)=)
benim sözlümm askerde .. daha gelmesine 11 ay var ..
lenslerimin o gelene kadar süresi doluyor ..
11 ay boyunca takmicam ..
ona söz verdim o gelene kadar süslenmiycem diye =)
sözümü tutuyorum diyebiliriz yani =)
geldiğinde tekrar alırım muhtemelen ..
ama şuanda yazıkki boşuna bekliyorlar ..
satabilirsem iyi olacak .. en azından beklemiş olmaz elimde boşu boşuna =)

Hımmm anladım canımmmmmm o zaman lives senden almayı düşünmez mi acep canım a.s. opuyorumnanaktan

Bu arada
Asker yolu beklemek ne demektir çok iyi bilirim. Tam 1 sene bekledim.
Allah kavuştursun canım.

Renk çok güzel yaaa. Püüüffff.

ceydacımm renk gerçektende beklediğimden daha hoş ..
dokusuda süper hiç hiç damar yok ..

livess düşünürmü acep =) bi fikrim yok doğrusu cnmm ..
ama cidden 200 lira para verip beğenmezse üzüleceğine yarısı kadar verip denemesi daha mantıklı değilmi canmm ..

sevgili betyblues yakından ıcemint resmi istemişti onun için güneşde macro çekim ıcemint
n.c tarafı.

cor tarafı:)

Bu fotoğraflar ıcemşntlerin pupil boşluğunun opak seriden farklı olduğunu gösteriyor.Flashsız gün ışığında çekildiler çok yakın macro çekim resimlerdir..

Son düzenleme:

Ay canım bunlar senin gözlerin dimi?
Kirpiklere maşallah heheheopuyorumnanaktan
Bu arada bunlar yeni seri icemintler mi canım?
Daha doğrusu icemintin yenisi eskisi var mı?

kızlar ben charm mel ve nc mel arasında kaldım beren saatin göz rengini çok beğeniyorum sizce hangisi o renge yakın gözlerim orta kahve ela gibi durmasını istemiyorum yardım edin eyvahedigeldismile

kenarındakı çemberı neden tırtıklı yapıyolar sankı charme ın daha incesını we grısını yapsalar mikemmel olcak..çok tesekkur ederım wetmancım

Rica ederim canım ne demek,her zaman elimden geleni yapmaya hazırım.Sende de böyle durur canım.Bende quartzolar maviye yakın durdu gerçi ortama göre değişiyor bazı kapalı yerlerde yeşil gibi oluyor tam ne renk bende anlamadım,çok amaçlı bi lens ortama göre renk değiştiriyor,her ortama uyum sağlıyor:roflol:Bu arada benim gözlerim orta kahve onuda yakın bi zamanda eklerim canım.

Tuğbacıııım teşekkür ederim beğenmenize sevindim.Bunlar yeni serisi,eski serisi banada soluk geliyordu ve hep esmerlere yakıştırıyordum,okuduğum yorumlarda da beyaz tenlilere gitmiyor şeklindeydi,şimdi kesinlikle beyaz tenlilerede tavsiye ederim kesinlikle soluk felan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…