Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Deneeeeeeeef Flassızda tam anlayamadım ama flaslı olanda çooook güzel duruyor canım. Çok yakışmış kaşına tenine.. Ohhh güle güle kullaaaaan süpppeeeerrrr.
Ve ayrıca ben topazio demiştim ya (quartzo topazio arasında tercih sormuştun) o yüzden beğenmene extra sevindim hihihiihhh
muuuxopuyorumnanaktan

çok saol canım ya bi caseret mavi istediğim için aldım işte.. babamın ve kardeşimin hep kıskandığım gözlerine kavuştum :)) flaşsız çekimde akşam olduğu için pek iyi çıkmadı. tavsiyene uyucam ama sıra quartzo da valla bağımlılık yapacak gibi bu soloticalarr:dance:

Rotincim
her ikisi de mavi ve her ikisi de çok güzel durmuş. Özellikle son yüklediğin resimler çok çok doğal kendi gözün gibi. Gönül rahatlığıyla tak takıştır canımmmm.
Maviş olmuşsun çok beğendim.

rotincim ikiside harika olmuş ama benim tercihim yine quartzo harika çok beğendim güle güle kulllaaan olumunekankayizsmile
Deneeef seninkide harika olmuş canım özellikle içine sinmesi çok önemliydi çok sevindim sende güle güle kullan

denef almışsın bile ,güle güle ,kaşın gözünde çok hoş ,tam istediğin gibi olmuş topaziolar
rotin78,2 si de hoş ... cor grafitelerde benim aklımda kalan lensler:sinifsinif:
güle güle kullanın kaydirigubbakcemile5

çok teşekkürlerr canlar .. makyaj feci bi hal almıştı kusura bakmayın idare edin artık ..olumunekankayizsmile

benquartzolara bayıldım grafıtteleri kendımden bılıorum.:icecream:iigeceler

Kızlar beğenmenize sevindim.Yanlız grafiteler bu kadar koyu değil,fotoğrafta koyu çıkıyor,ben hep iceye benzetiyorum,açık bi rengi var gri gibi durdu bende,hatta abim dün lenslerinimi değiştirdin ne kadar soluk bi renk almışsın dedimafoldumbenAynı şekilde eşimde aylardır araştırıp durdun bu soluk lensler içinmiydi dedisenağlamaAslında annemde pek beğenmedi ama oda kırmamak için başka hangi renkler vardı yeşil felan yokmuydu dedi.Anlayacağınız aile fertleri beğenmedi.:1no2:banada hiç soluk gelmiyor ama hep aynı yorumu alıyorumkafamçokkarıştıQuartozuda birkere taktım kızımda balık gözü gibi dedidelikafadulden

Canım sanada fikir olsun diye ekledim.Bundan iki ton felan açığını düşün,gözlerim açık kahve, gri gibi durdu bende,fotoğrafda koyu mavi çıkıyor.Fotoğraf yanıltmasın....

rotincim ben mavi durmasını istiyorum ..
benim siyah gözümde, acaba mavi mi durur yoksa gri mi ?
bir zaman sonra biliyorum ki maymun iştahlılığım yüzünden nc melleri ya satarım ya da takas ederim diye düşünüyorum cor grafitelerle...ama tabii,bendeki duruşunu tahmin bile edemiyorum ... senin fikrin varsa paylaşırsan sevinirim ..

canım sence siyah gözde nasıl durur cor grafiteler ?

Bence bu ton olur çünkü vetmanın gözleride çok koyu siyaha yakın onda da böyle durmuştu.Onun albümüne bi bak istersen,yanılmıyorsam onun fotoğraf makinası bire bir yansıtıyordu,bu konuda vetman seni daha iyi yönlendirir.

vetman ın kendi gözlleri sanırım senden daha koyu kahve,vetman grafiteler daha mavi duruyor..acaba diyorum göz rengi koyuldukça mı mavilik artıyor...eğer öyle ise benim gözlerim vetman dan koyu...bilmiyorumkismile

Canımcım bence sende mavi durur.Benim gözlerim açık kahve hatta güneşde bal rengi gibi oluyor.Açık gözde gri durduğuna göre koyu gözde mavi durur.Tabi bu benim fikrim,sen vetmanın albümünü bi incele anladığım kadarıyla gözleriniz aynı renkde.Onda nasıl durursa sendede öyle durur canım.

vetman ın kendi gözlleri sanırım senden daha koyu kahve,vetman grafiteler daha mavi duruyor..acaba diyorum göz rengi koyuldukça mı mavilik artıyor...eğer öyle ise benim gözlerim vetman dan koyu...bilmiyorumkismile

Vetmanın gözleri siyaha yakın.Evet aynı şeyi bende düşündüm göz rengi koyulaştıkça daha mavi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…