- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.501
Deneeeeeeeef Flassızda tam anlayamadım ama flaslı olanda çooook güzel duruyor canım. Çok yakışmış saçına tenine.. Ohhh güle güle kullaaaaan süpppeeeerrrr.
Ve ayrıca ben topazio demiştim ya (quartzo topazio arasında tercih sormuştun) o yüzden beğenmene extra sevindim hihihiihhh
muuuxopuyorumnanaktan
rotincım quartzoların harıka zemuszemusgule gule kullan sağlıkla..
rotincim ikiside harika olmuş ama benim tercihim yine quartzo harika çok beğendim güle güle kulllaaan olumunekankayizsmile
Deneeef seninkide harika olmuş canım özellikle içine sinmesi çok önemliydi çok sevindim sende güle güle kullan
denef almışsın bile ,güle güle ,kaşın gözünde çok hoş ,tam istediğin gibi olmuş topaziolar
rotin78,2 si de hoş ... cor grafitelerde benim aklımda kalan lensler:sinifsinif:
güle güle kullanın kaydirigubbakcemile5
Rotincim
her ikisi de mavi ve her ikisi de çok güzel durmuş. Özellikle son yüklediğin resimler çok çok doğal kendi gözün gibi. Gönül rahatlığıyla tak takıştır canımmmm.
Maviş olmuşsun çok beğendim.
benquartzolara bayıldım grafıtteleri kendımden bılıorum.:icecream:iigeceler
rotincim ikiside harika olmuş ama benim tercihim yine quartzo harika çok beğendim güle güle kulllaaan olumunekankayizsmile
Deneeef seninkide harika olmuş canım özellikle içine sinmesi çok önemliydi çok sevindim sende güle güle kullan
denef almışsın bile ,güle güle ,kaşın gözünde çok hoş ,tam istediğin gibi olmuş topaziolar
rotin78,2 si de hoş ... cor grafitelerde benim aklımda kalan lensler:sinifsinif:
güle güle kullanın kaydirigubbakcemile5
Canım sanada fikir olsun diye ekledim.Bundan iki ton felan açığını düşün,gözlerim açık kahve, gri gibi durdu bende,fotoğrafda koyu mavi çıkıyor.Fotoğraf yanıltmasın....
canım sence siyah gözde nasıl durur cor grafiteler ?
Bence bu ton olur çünkü vetmanın gözleride çok koyu siyaha yakın onda da böyle durmuştu.Onun albümüne bi bak istersen,yanılmıyorsam onun fotoğraf makinası bire bir yansıtıyordu,bu konuda vetman seni daha iyi yönlendirir.
rotincim ben mavi durmasını istiyorum ..
benim siyah gözümde, acaba mavi mi durur yoksa gri mi ?
bir zaman sonra biliyorum ki maymun iştahlılığım yüzünden nc melleri ya satarım ya da takas ederim diye düşünüyorum cor grafitelerle...ama tabii,bendeki duruşunu tahmin bile edemiyorum ... senin fikrin varsa paylaşırsan sevinirim ..
DENEF seninde lenslerin hayırlı olsun iyi günlerde kullan canım.
vetman ın kendi gözlleri sanırım senden daha koyu kahve,vetman grafiteler daha mavi duruyor..acaba diyorum göz rengi koyuldukça mı mavilik artıyor...eğer öyle ise benim gözlerim vetman dan koyu...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?