- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.521
saol canım seninde.. ayrıca resimde çok hoş moralini bozma bence makyajla fln daha belirgin hale getirebilirsin :1hug:
Sağol canım yaaa,valla bi kaç kişi daha aynı şeyi söylerse takamam artık.Satma şansımda yok numaralı lenslerim.
yaa neden kullanamayasın bi makyajla denesene siyah eye liner fln belirginleştirir bence mavi bi farla birlikte .. eminim güzel olacak ki bu koyduğun fotolar şahane ..
browni ,siyah a yakın gözlü birini bulmak çok zor ,sevindim yerimseniben
keşke denediklerini orada çekseydin ...
resimlerini bekliyoruz...
brownie ilk resim charm mel degil mi??? O cok cok güzel olmus ve yemyesil durmus...cok güzel bi secim yapmissin. <<tebrikler opuyorumnanaktan
QUARTZO
Hemen yükleyip çıkıyorum kızlar daha sonra tekrar foto yüklüyecem,grafiteleri unutmadım en kısa zamanda onuda yüklüyecem.
lenslerim geldi kızlar solotica topazio ben çok sevdim
bu flaşlı
,
bu flaşsız
Teşekkürler cnm günışığında çekmedim henüz çekince eklerim bunlar flaşlı değil ama ışık altında çekildi en gerçek duruşu bu,flaşla renk olduğundan daha açık çıkıyor, sizi yanıltmamak bu fotoları yükledim.Bu benim soloticadan 6.lensim ve diyebilirim ki haresinin doğallığı,opaklığı,pupil boşluğu çok ideal.Sözün özü hepinize bu rengi tavsiye ederim.En kısa zamanda bir solotica albümü oluşturacağım bilgi veririm :)
sevgili betyblues yakından ıcemint resmi istemişti onun için güneşde macro çekim ıcemint
n.c tarafı.
cor tarafı:)
Bu fotoğraflar ıcemşntlerin pupil boşluğunun opak seriden farklı olduğunu gösteriyor.Flashsız gün ışığında çekildiler çok yakın macro çekim resimlerdir..
Evet açıkcası Burcu'da ve daha birçok arkadaşta baya baya yeşil durmuştu yeni seri quartzolar. Rotninde mavi durmuş. Çok ilginç ya alla allaa. Bu arada biz Bambam la denemeye gittiğimizde o denemişti quartzoları buraya resim de ekledi htta, onda da gri duruyor. Ama sarımsı gri. Değişik.. Herkeste farklı durmasını anlamayamadım.
Ama tuğbacım eklemeden edemeyeceğim senin resimlerine baktım da şimdi, çok yakışmış canım topazioların. Sanırım sen de benimle aynı dertten muzdaripsin* Pupili mi garip geldi? Ya da doğallıktan yana istediğin sonucu mu alamadın?
Çünkü renk olarak baya baya hoş ve çok yakışmış senin de göz yapına kaşına tenine filan.
QUARTZO
Hemen yükleyip çıkıyorum kızlar daha sonra tekrar foto yüklüyecem,grafiteleri unutmadım en kısa zamanda onuda yüklüyecem.
Brownie güle güle kullan canım çok yakıştırdım sana melleri. Kullandıkça daha da çok seveceğine eminim,ben aldığım günden beri hergün kullanıyorum. Makyajsız bile rahatça kullanılıyor ve çok doğal duruyor özellikle çok ışıklı yerlerde. Bir de ben şunu farkettim,normalde doğuştan renkli gözlere yandan,alttan,üstten ışık geldiğinde gözün içine kadar ışık girer ya bir derinlik yaratır bakışlarda. Lenslerde, gün ışığında ışık gözün içine giremediği için donuk bakışlar oluşabiliyor ve bu da lensin doğal durmamasına, bakar bakmaz anlaşılmasına sebep oluyor fakat solotica yarı opak lenslerle bu sorunu çözmüş. Dikkat edin yarı opaklardan birini takıp gün ışığında farklı açılardan baktığınızda göz bebeğinizin içine kadar ışık giriyor ve çok doğal bir görünüm sağlıyor. Çünkü lensin üzerindeki boyama çok transparan. Soloticaların bu kadar doğal durmasının en önemli sebebi bu bence,gözün ışığını yok etmeden renklendiriyor olması. Ama opak seride bu mümkün değil malesef çünkü boyaması çok daha yoğun. Keşke iyi bir fotoğraf makinem olsa da net fotoğraflar çekip yükleyebilsem. Meller fotoğraflarda gördüğünüzden kat kat daha doğal. Brownie canım senden bekliyorum gün ışığında fotoğraflar umarım makinen benimkinden daha iyidir a.s.
Ceydaaaaaaaaa tatlim sonuc tam istedigmiz gibi oldu!!! Kalbin ne temizmis canim ya olumunekankayizsmile hihoyyyt sevincten havalara uctum resmen!
sevgili PıNAX ben daha bugün soloticalandım charm mel aldım :) yani sen yaşlanmadın daha ben lensiimi yeni aldım eheh :)
kızlar bugün bütün koyu kahve siyaha yakın gözler adına leventte ki yerdeki bütün renkleri denedim charm mel aldım sonunda.. resimleri orda çektim ama bulanık çıkmış çok gece flaşlı var isteyen olursa koyarım onun dışında koyu gözlülere topazio qurtzo hiç tavsiye etmem acaip yapay duruyor yani bende öyle durdu kesinlikle açık gözlüler için daha ideal lensler pupili çok dar şaşı duruyor gibi.. azul çok cart bir mavi durdu bende öyle bir göz rengi dünyada yoktur heralde. cor grafite yi beğendm bi tek ama doğal gözüm gibi olmadı tabiki de .. natural colors la charm mel arasında ise sunu söyliyim nat çevresindeki çizgi çizgi boyamalar çok belli oldu bende hiç hoşuma gitmedi renk oalrak da hiç bi fark yoktu charm ın haresi de korkulcak kadar kalın değil arkadaşlar sorularınız olursa yanıtlarım koyu gözlüler için özellikle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?