Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ceydaaaaaaaaa tatlim sonuc tam istedigmiz gibi oldu!!! Kalbin ne temizmis canim ya olumunekankayizsmile hihoyyyt sevincten havalara uctum resmen!

sevgili PıNAX ben daha bugün soloticalandım charm mel aldım :) yani sen yaşlanmadın daha ben lensiimi yeni aldım eheh :)

kızlar bugün bütün koyu kahve siyaha yakın gözler adına leventte ki yerdeki bütün renkleri denedim charm mel aldım sonunda.. resimleri orda çektim ama bulanık çıkmış çok gece flaşlı var isteyen olursa koyarım onun dışında koyu gözlülere topazio qurtzo hiç tavsiye etmem acaip yapay duruyor yani bende öyle durdu kesinlikle açık gözlüler için daha ideal lensler pupili çok dar şaşı duruyor gibi.. azul çok cart bir mavi durdu bende öyle bir göz rengi dünyada yoktur heralde. cor grafite yi beğendm bi tek ama doğal gözüm gibi olmadı tabiki de .. natural colors la charm mel arasında ise sunu söyliyim nat çevresindeki çizgi çizgi boyamalar çok belli oldu bende hiç hoşuma gitmedi renk oalrak da hiç bi fark yoktu charm ın haresi de korkulcak kadar kalın değil arkadaşlar sorularınız olursa yanıtlarım koyu gözlüler için özellikle :)

yaa neden kullanamayasın bi makyajla denesene siyah eye liner fln belirginleştirir bence mavi bi farla birlikte .. eminim güzel olacak ki bu koyduğun fotolar şahane ..

Deneyecem bakalım,inşallah olumlu tepkiler alırım.Keşke fotoğrafdaki gibi dursa ama öyle durmuyor.Açık renkli gözlüler bunun 2 veya 3 ton açığını düşünsünler.

browni ,siyah a yakın gözlü birini bulmak çok zor ,sevindim yerimseniben
keşke denediklerini orada çekseydin ...
resimlerini bekliyoruz...

browni ,siyah a yakın gözlü birini bulmak çok zor ,sevindim yerimseniben
keşke denediklerini orada çekseydin ...
resimlerini bekliyoruz...

canım çektim ama hepsi bulanık çıkmış çok ztn hiç biri de gzl olmadı inanki cor mel gözümden hafif taştı sanki sarı sarı gördüm beyazında direk çıkardım onu en doğalı charm mel oldu kesinlikle ice morumsu bi mavi durdu ve doğal olmadı azul denedim o çok çok cart bir maviydi fosforlu gibi düşün grafite çok istediğim bir lensti hatta onu almak istiyorudum mel ya da oydu bnm için ama denediğimde koyu durdu bir de doğal durmadı bende tabi bunlar hep bnm gözmde durduklarına göre olan yorumlarım kimse yanlş anlamasın quartzoyla topazi acaip belli lens olduğu yani bende öyle durdu direk çıakrdım yani başka da yoktu ztn orda hepsini denedm esmeralda ve nat ice dışında yrn da ocreyle crystal gelicekmiş işte .. resimleri ekliyorum ama çok aceleyle yeni çektim bunları gündüz olan grafite en sondaki ama o da çok bulanık çıkmış.. RESİMLERİ ALINTI YAPMAYIN ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER..

Eklentiler

• $07.07.2010 027.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $07.07.2010 024.webp
    2 KB · Görüntüleme: 34
  • $07.07.2010 031.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $07.07.2010 035.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $07.07.2010 009.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 32
brownie ilk resim charm mel degil mi??? O cok cok güzel olmus ve yemyesil durmus...cok güzel bi secim yapmissin. <<tebrikler opuyorumnanaktan

brownie ilk resim charm mel degil mi??? O cok cok güzel olmus ve yemyesil durmus...cok güzel bi secim yapmissin. <<tebrikler opuyorumnanaktan

evet sevgili PİNAX hepsi charm mel en sondaki grafite bir tek o da pek belli olmamış zaten.. çok sağol canımm senin mellerin kadar doğal durmadı bende tabiki de ama yine de en içime sinen bu oldu en doğalı bu oldu bende bnm gözler koyu baya sen de bence bidaha mel düşünrsen kesin charm al arkadaşım da denedi charm meli açık gözlü o harika durdu çok kıskandım :) alsanaalsanasmile cor mel de çok gzl durdu onda ama cor mel biraz fazla donuk gibi geldi bana cerveli göz sevdiğimden olabilir tabi bu fikrim :)

browni güle güle kullan canım,gayet hoş durmuş meller...olumunekankayizsmile
bende çok koyu gözlüyüm ve nc mel aldım .. albümde resimlerim var hatta....

brownie bence flashli resimde bile cok dogal cok güzel görünüyor eminim gün isiginda bundan bi kac kat daha dogal görünüyordur. Ben zaten bi dahaki melimi kesinlikle charm alicam canim, bayiliyorum haresine.

Brownie güle güle kullan canım çok yakıştırdım sana melleri. Kullandıkça daha da çok seveceğine eminim,ben aldığım günden beri hergün kullanıyorum. Makyajsız bile rahatça kullanılıyor ve çok doğal duruyor özellikle çok ışıklı yerlerde. Bir de ben şunu farkettim,normalde doğuştan renkli gözlere yandan,alttan,üstten ışık geldiğinde gözün içine kadar ışık girer ya bir derinlik yaratır bakışlarda. Lenslerde, gün ışığında ışık gözün içine giremediği için donuk bakışlar oluşabiliyor ve bu da lensin doğal durmamasına, bakar bakmaz anlaşılmasına sebep oluyor fakat solotica yarı opak lenslerle bu sorunu çözmüş. Dikkat edin yarı opaklardan birini takıp gün ışığında farklı açılardan baktığınızda göz bebeğinizin içine kadar ışık giriyor ve çok doğal bir görünüm sağlıyor. Çünkü lensin üzerindeki boyama çok transparan. Soloticaların bu kadar doğal durmasının en önemli sebebi bu bence,gözün ışığını yok etmeden renklendiriyor olması. Ama opak seride bu mümkün değil malesef çünkü boyaması çok daha yoğun. Keşke iyi bir fotoğraf makinem olsa da net fotoğraflar çekip yükleyebilsem. Meller fotoğraflarda gördüğünüzden kat kat daha doğal. Brownie canım senden bekliyorum gün ışığında fotoğraflar umarım makinen benimkinden daha iyidir a.s.

Son düzenleme:

anladim arkhencim cok hos harika durmus gule gule mutlulukla kullan. aaa super albumunu yapinca topige yazar msin merak ediorm gormek isterim hemen hihihi. cok saol simdiden olumunekankayizsmile

her iki tarafini da begendim ben valla cok guzel bi renk. tesekkurler cnm :)

ceydacim ile gecen gece zaten resmen bir quartzo inceleme gecesi yaptik bir suru foto karsilastirdik. bende nedense sari agirlikli durmus disa dooru azcik bi grilik. quartzonun buyuk kismi sari noktalardan mi olusuor kizlar? bize oole geldi. ya da benm gozumde bu sekilde durdu.gercekten herkeste farkli duruor sanirim :hulya:

QUARTZO

Hemen yükleyip çıkıyorum kızlar daha sonra tekrar foto yüklüyecem,grafiteleri unutmadım en kısa zamanda onuda yüklüyecem.

rotincim gule gule kullan cok guzel bi renk cikmis ortaya olumunekankayizsmile

cnm benm super aciklamissin sonuna kadar katiliorm ben de aynen boole dusunuorm. boyama artikca durusu deisior lensin. benm fikrim de bu yonde. kesinlikle meller fotolardakinden daha da ii ve baya da renk deisikligi yapior. kahve gozlerle en ii uyum saglayan renklerden biri bence de. lens oldugunu bu isi bilen birileri bile gozun icine girip ancak anlar.

Ceydaaaaaaaaa tatlim sonuc tam istedigmiz gibi oldu!!! Kalbin ne temizmis canim ya olumunekankayizsmile hihoyyyt sevincten havalara uctum resmen!

Canııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım ben deee ben deeeeeeeeee :teytey:
Dün giremedim ama gece yarısından sonra internete !!!
Ay yirim seniiiiiiiiiiiiii
Öpüyorum kocamaaaaaaaan opuyorumnanaktan :hooray::hooray::hooray:

Canımın içiii özelden yazışmıştık ama burdan da yazmadan edemedimmm. Çoooook sevindim ve tam tahmin ettiğim gibi oldu sonuç hehehehee. Hepsi çok yakışmıştır buna eminim ama charm melin doğallığna hayran kalacağını tahmin ediyordummmm. Bende nc ile charm arasında renk açısından hiç bir fark olmadı. Nc nin haresi de öyle göze batacak gibi çizgi çizgi durmamıştı yalnız. Belki kendi haremle birleştiği için biraz kalınlaşmış olabilir. Ama bambişinki kadar belirginleşmemişti. Charmın biraz daha incesini düşünün işte.
Ama hare olcaksa tam olsun mantığıyla ve gözü daha anlamlı gösteridğini düşündüğüm (ve çevremdeki herkes de böyle düşündüğü) için charm aldım.
Güle güle kulllaaaaan canım beniiiiim. Ay çok merak ediyorum fotolarınıııııı

Son düzenleme:
Brownicim koymuşsun fotoları şimdi gördüm.. ılerleyen sayfaları ve mesajları sırayla okuyorum. Asla resim varmış diye bir mesajı okumadan ötekine geçmiyorum ehehehehe çok dsiplinliyim bu konuda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
O yüzden resimlerini yeni gördüm. Çok yakışmış canımmm güle güle kullan. Ama keşke nc filan fotoları da koysaydın gözümüz şenlenirdi.
Bu arada cor ice ı acayip merak ediyorum senin gözlerinde.. Lütfen onu da koy bebek. O rengin üzerinde çok duruyorum almak üzereyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…