Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

İvit aynen oyle oldu bebek. opuyorumnanaktan Mux muuxxxx Araştırmacı ruhlu arkadaşım benimmmm. olumunekankayizsmile :içelim: Pixel pixel inceler valla bütün lensleri. kaydirigubbakcemile3 Oyyyh canım ya.. :1hug: Lens gurmesi. boshayallersmile Bundan sonra bambiş ne derse o renk olacak benim lenslerim. bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey ay ilahi neler demissin opuyorumnanaktan gurme mi ay yok tatlisim burda bu isin tam uzmanlari var benm ne haddime hem beraber inceliorz dimi senne sen bende daha gurmesin valla. demokratik bi karar alip ona gore alicaz lenslerimizi bundan sonra vereliniortak :içelim: ahahah.
ama cok fena incelerim pixelleri o ayri :roflol:
bambisin sevio seni cok!a.s.

Yok yok doğru dedim şutarafagitti
Ben bilmiyo muyum ne kadar profesyonel yaklaştığını olayaaaa boshayallersmile Çok çok iyi bir araştırmacı, aynı zamanda kullanıcı, hepsini bir kenara bırak gözlemcisin bebek.
Herkesin senin gibi ince eleyıp sık dokuyan süper yorumlarda bulunan bir arkidişe ihtiyacı vardır. Ne şanslıyım benimki hep yanımda ooohhhdelikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey
Ben de bambişimi çok seviyorum...
Ve sevgi dolu mesajlarıma özelden devam ediyorum kaydirigubbakcemile3 Burayı çok meşgul etmiiiiiim öptüm şekercim :içelim:

Pınar hanım sağolsun yanına gittim nc melini satıyordu.Ama bana sanırım büyük geldi siz ne dersiniz?

Canım renk çok yakışmış. Zaten doğal ve asil bir renk açıkcası.
Ama büyük olup olmadığını ben fotolardan anlayamadım.
Sen rahatsız oluyorsan bhüyük gelmiş olabilir.
Hem önemli olan senin rahat etmen.. Rahatsız etti mi ki?

Canım grafit charm mı nc mi? Bide baya koyu durmuş sanırım, masmavi.

Browni güle güle kullan mellerini canım çok güzel olmuş çok yakışmış sana .

Kızlar grafitelerde yeni seri eski seriyle arasında müthiş bir fark var benim fotoğraflarımdaki yeni seri grafitelerden ve oldukça göz rengimi açtı açıkçası ben bu kadar açacağını tahmin etmiyordum 2 ay öncesine kadar gelen lensler eski seriydi ve koyu mavi duruyordu grafiteler..Ancak şu an daha açık güzel bir mavisi var grafitelerin tabiki yeni seriler açık eski grafiteler daha koyu .Grafitelerde kesin bir yargıya varmayın grafitelerde ton farkı oluyor her seride..

vetman ın kendi gözlleri sanırım senden daha koyu kahve,vetman grafiteler daha mavi duruyor..acaba diyorum göz rengi koyuldukça mı mavilik artıyor...eğer öyle ise benim gözlerim vetman dan koyu...bilmiyorumkismile
Evet koyuldukça mavilik artıyor göz açıldıkça rotininde dediği gibi griye yakın oluyor grafiteler bende okypeteyle kıyaslayınca farketmiştim charm grafiteler bende daha mavi oldu.
Pandora charm grafiteyide önerebilirim sana çok çekici gösterecektir koyu doğal bir mavi duruyor ve hare kalın olduğu için gözleri çekici gösteriyor.

üzülme Rotincim bütün arkadaşlarım cor melleri bende inanılmaz doğal bulmasına ve kendi gözün gibi demesine rağmen esmeraldadan sonra cor melleri annemde pek begenmemişti kaydirigubbakcemile3onlar canlı capcanlı yüzümüze renk verecek tonları daha çok seviyorlar

Son düzenleme:
Ay canım bunlar senin gözlerin dimi?
Kirpiklere maşallah heheheopuyorumnanaktan
Bu arada bunlar yeni seri icemintler mi canım?
Daha doğrusu icemintin yenisi eskisi var mı?
Teşekkür ederim canım benim:))Canım ıcemintler tek seri yenisi eskisi yok zaten ıcemintler soloticanın en yeni çıkan iki renginden çok çok yeni bir renk.
Daha önce sormuştun ceydacım crystal var mı diye ıcemintte crystalda ocrede stokda bol bol mevcut hatta hiçbir yerde olmayan ıcemint bile stoğumda fazlasıyla mevcutt..

lenslerim geldi kızlar solotica topazio ben çok sevdim

bu flaşlı
,

bu flaşsız

denefcim inanılmaz güzel olmuş çok begendim çok yakışmış canım topazio masmavi çok güzel ve yüzüne kaşına gözüne çok yakışmış harika güle güle kullan:))

kızlar ben charm mel ve nc mel arasında kaldım beren saatin göz rengini çok beğeniyorum sizce hangisi o renge yakın gözlerim orta kahve ela gibi durmasını istemiyorum yardım edin eyvahedigeldismile
Beren Saatin gözlerindeki hare incedir Beren
Beren saatin gözlerine dikkat ederseniz haresi inceciktir bazen haresiz bile görünür gözleri o yüzden kesinlikle natural colours mel beren saatin göz rengine yakındır.Charm mel ise Tuba Büyüküstünün göz rengine benziyor:)
charm mel n.c melden daha koyudur bir ton kadar o yüzden ela gibi durmasını istemiyorsan natural colours mel daha çok açacağı için gözünü senin için daha uygun olur canım
2 yıldır Beren Saatin göz rengi konusunda ihtisas yaptığımız için forumlarda gözüm kapalı natural colours mel diyorum:)))

Son düzenleme:
browni güle güle kullan canım,gayet hoş durmuş meller...olumunekankayizsmile
bende çok koyu gözlüyüm ve nc mel aldım .. albümde resimlerim var hatta....

canım seninkileri de görmüştüm yemyeşil durmuş sende de benimkinden biraz koyu olmuş çok güzel güle güle kullan lenslerini iyi günlerde inş.. :))

brownie bence flashli resimde bile cok dogal cok güzel görünüyor eminim gün isiginda bundan bi kac kat daha dogal görünüyordur. Ben zaten bi dahaki melimi kesinlikle charm alicam canim, bayiliyorum haresine.

sevgili PıNAX çok teşekkür ederm açıkçası biraz loş ortamda acaip doğal duruyor diyebilirm sen de bir daha mel alırsan charm ı kesin tavsiye ediyorum çok gzl bir lens gerçekten de sana da müthiş olurhihoyyyt

Son düzenleme:

canım çook teşekkür ederim ayrıca süper açıklamışsın aynen katılıyorum ve sunu da ekliyorum hatta bu soloticalar quartzo topazio esmerelda dışındakiler böyle şaşı bi görüntü yaratmıyor dediğin sebepten dolayı bence de bu çok gzl bütünleşiyor gözün kndi rengiyle.. resimleri koyacağım cnm...

canım benim ben natural mel cor ice onların resimlerini hiç çekmedim bile bende hiç gzl durmadı cor mel i merak ettm sende demişsin onu da çekmedim taktığım gibi çıkardım hatta çnkü sarı sarı gözümün beyaz kısmına taştı o da natural mel de çizgi çizgi durdu hep haresi onu da beğenmedim o yüzden ama renk olarak charm la aynı cor ice da bnm gözler çok koyu olduğundan heralde lila gibi durdu ve hiç doğal durmadı bende keşke bambamdaki gibi olsaydı ühühüühhü azul denedim fosforlu mavi oldu çok saçma durdu bende topazioyla qurtzo denedim pupili çok dardı şaşı oldum direk çıkardım açıkçası beni en tatmin eden charm mel oldu bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…