- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.541
ceydacim ile gecen gece zaten resmen bir quartzo inceleme gecesi yaptik bir suru foto karsilastirdik. bende nedense sari agirlikli durmus disa dooru azcik bi grilik. quartzonun buyuk kismi sari noktalardan mi olusuor kizlar? bize oole geldi. ya da benm gozumde bu sekilde durdu.gercekten herkeste farkli duruor sanirim :hulya:
İvit aynen oyle oldu bebek. opuyorumnanaktan Mux muuxxxx Araştırmacı ruhlu arkadaşım benimmmm. olumunekankayizsmile :içelim: Pixel pixel inceler valla bütün lensleri. kaydirigubbakcemile3 Oyyyh canım ya.. :1hug: Lens gurmesi. boshayallersmile Bundan sonra bambiş ne derse o renk olacak benim lenslerim. bayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey ay ilahi neler demissin opuyorumnanaktan gurme mi ay yok tatlisim burda bu isin tam uzmanlari var benm ne haddime hem beraber inceliorz dimi senne sen bende daha gurmesin valla. demokratik bi karar alip ona gore alicaz lenslerimizi bundan sonra vereliniortak :içelim: ahahah.
ama cok fena incelerim pixelleri o ayri:roflol:
bambisin sevio seni cok!a.s.
canlarım benim yeni koyduğum quartzo fotolarınada bi bakın derim
Pınar hanım sağolsun yanına gittim nc melini satıyordu.Ama bana sanırım büyük geldi siz ne dersiniz?
canlarım benim yeni koyduğum quartzo fotolarınada bi bakın derim
evet sevgili PİNAX hepsi charm mel en sondaki grafite bir tek o da pek belli olmamış zaten.. çok sağol canımm senin mellerin kadar doğal durmadı bende tabiki de ama yine de en içime sinen bu oldu en doğalı bu oldu bende bnm gözler koyu baya sen de bence bidaha mel düşünrsen kesin charm al arkadaşım da denedi charm meli açık gözlü o harika durdu çok kıskandım :) alsanaalsanasmile cor mel de çok gzl durdu onda ama cor mel biraz fazla donuk gibi geldi bana cerveli göz sevdiğimden olabilir tabi bu fikrim :)
ikiside süper durmuş güle güle kullanın kızlar. bayıldım.
Kızlar grafitelerde yeni seri eski seriyle arasında müthiş bir fark var benim fotoğraflarımdaki yeni seri grafitelerden ve oldukça göz rengimi açtı açıkçası ben bu kadar açacağını tahmin etmiyordum 2 ay öncesine kadar gelen lensler eski seriydi ve koyu mavi duruyordu grafiteler..Ancak şu an daha açık güzel bir mavisi var grafitelerin tabiki yeni seriler açık eski grafiteler daha koyu .Grafitelerde kesin bir yargıya varmayın grafitelerde ton farkı oluyor her seride..Bence bu ton olur çünkü vetmanın gözleride çok koyu siyaha yakın onda da böyle durmuştu.Onun albümüne bi bak istersen,yanılmıyorsam onun fotoğraf makinası bire bir yansıtıyordu,bu konuda vetman seni daha iyi yönlendirir.
Evet koyuldukça mavilik artıyor göz açıldıkça rotininde dediği gibi griye yakın oluyor grafiteler bende okypeteyle kıyaslayınca farketmiştim charm grafiteler bende daha mavi oldu.vetman ın kendi gözlleri sanırım senden daha koyu kahve,vetman grafiteler daha mavi duruyor..acaba diyorum göz rengi koyuldukça mı mavilik artıyor...eğer öyle ise benim gözlerim vetman dan koyu...bilmiyorumkismile
üzülme Rotincim bütün arkadaşlarım cor melleri bende inanılmaz doğal bulmasına ve kendi gözün gibi demesine rağmen esmeraldadan sonra cor melleri annemde pek begenmemişti kaydirigubbakcemile3onlar canlı capcanlı yüzümüze renk verecek tonları daha çok seviyorlarKızlar beğenmenize sevindim.Yanlız grafiteler bu kadar koyu değil,fotoğrafta koyu çıkıyor,ben hep iceye benzetiyorum,açık bi rengi var gri gibi durdu bende,hatta abim dün lenslerinimi değiştirdin ne kadar soluk bi renk almışsın dedimafoldumbenAynı şekilde eşimde aylardır araştırıp durdun bu soluk lensler içinmiydi dedisenağlamaAslında annemde pek beğenmedi ama oda kırmamak için başka hangi renkler vardı yeşil felan yokmuydu dedi.Anlayacağınız aile fertleri beğenmedi.:1no2:banada hiç soluk gelmiyor ama hep aynı yorumu alıyorumkafamçokkarıştıQuartozuda birkere taktım kızımda balık gözü gibi dedidelikafadulden
Teşekkür ederim canım benim:))Canım ıcemintler tek seri yenisi eskisi yok zaten ıcemintler soloticanın en yeni çıkan iki renginden çok çok yeni bir renk.Ay canım bunlar senin gözlerin dimi?
Kirpiklere maşallah heheheopuyorumnanaktan
Bu arada bunlar yeni seri icemintler mi canım?
Daha doğrusu icemintin yenisi eskisi var mı?
lenslerim geldi kızlar solotica topazio ben çok sevdim
bu flaşlı
,
bu flaşsız
Beren Saatin gözlerindeki hare incedir Berenkızlar ben charm mel ve nc mel arasında kaldım beren saatin göz rengini çok beğeniyorum sizce hangisi o renge yakın gözlerim orta kahve ela gibi durmasını istemiyorum yardım edin eyvahedigeldismile
denefcim inanılmaz güzel olmuş çok begendim çok yakışmış canım topazio masmavi çok güzel ve yüzüne kaşına gözüne çok yakışmış harika güle güle kullan:))
browni güle güle kullan canım,gayet hoş durmuş meller...olumunekankayizsmile
bende çok koyu gözlüyüm ve nc mel aldım .. albümde resimlerim var hatta....
brownie bence flashli resimde bile cok dogal cok güzel görünüyor eminim gün isiginda bundan bi kac kat daha dogal görünüyordur. Ben zaten bi dahaki melimi kesinlikle charm alicam canim, bayiliyorum haresine.
Brownie güle güle kullan canım çok yakıştırdım sana melleri. Kullandıkça daha da çok seveceğine eminim,ben aldığım günden beri hergün kullanıyorum. Makyajsız bile rahatça kullanılıyor ve çok doğal duruyor özellikle çok ışıklı yerlerde. Bir de ben şunu farkettim,normalde doğuştan renkli gözlere yandan,alttan,üstten ışık geldiğinde gözün içine kadar ışık girer ya bir derinlik yaratır bakışlarda. Lenslerde, gün ışığında ışık gözün içine giremediği için donuk bakışlar oluşabiliyor ve bu da lensin doğal durmamasına, bakar bakmaz anlaşılmasına sebep oluyor fakat solotica yarı opak lenslerle bu sorunu çözmüş. Dikkat edin yarı opaklardan birini takıp gün ışığında farklı açılardan baktığınızda göz bebeğinizin içine kadar ışık giriyor ve çok doğal bir görünüm sağlıyor. Çünkü lensin üzerindeki boyama çok transparan. Soloticaların bu kadar doğal durmasının en önemli sebebi bu bence,gözün ışığını yok etmeden renklendiriyor olması. Ama opak seride bu mümkün değil malesef çünkü boyaması çok daha yoğun. Keşke iyi bir fotoğraf makinem olsa da net fotoğraflar çekip yükleyebilsem. Meller fotoğraflarda gördüğünüzden kat kat daha doğal. Brownie canım senden bekliyorum gün ışığında fotoğraflar umarım makinen benimkinden daha iyidir a.s.
Brownicim koymuşsun fotoları şimdi gördüm.. İlerleyen sayfaları ve mesajları sırayla okuyorum. Asla resim varmış diye bir mesajı okumadan ötekine geçmiyorum ehehehehe çok dsiplinliyim bu konuda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
O yüzden resimlerini yeni gördüm. Çok yakışmış canımmm güle güle kullan. Ama keşke nc filan fotoları da koysaydın gözümüz şenlenirdi.
Bu arada cor ice ı acayip merak ediyorum senin gözlerinde.. Lütfen onu da koy bebek. O rengin üzerinde çok duruyorum almak üzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?