Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canım grafit charm mı nc mi? Bide baya koyu durmuş sanırım, masmavi.

tatlım grafite cor serisi açıktı orda onu deneyebildim aslında renk olarak çok gzl ama koyu durdu bende koyu mavi gri arası bi renk diyim açıkçası ben beğendm onu da alabilirdm ama charm mel daha doğal durdu o yüzden onu dayanamadım da hatta çıktım ofisten geri döndüm aldım içimde kaldı almalıyım bugün bunu dedim aldım ama ilerde cor grafite düşünüyorum çok gzl bir renk gerçekten charm ını da denemek istiyorum onun ilerde açarlar belki deneyebiliriz o zmn canım

Browni güle güle kullan mellerini canım çok güzel olmuş çok yakışmış sana

sevgili VETMAN ilgine fikirlerine çok teşekkür ederm sen de çok yardımcı oldun bana aslında ben denemeye gittim lensleri dayanamadım aldım çıktım :)) keşke sen burda olsan da hepsini denetebilsen bize orda bütün renkler seriler açık değildi ühühü

kızlar bir de şunu söylemek istiyorum sevgili ceydacığım sormuş burdan yanıtlıyorum benim gözlerim çok koyu kahve ve çerçevesi belli olmuoyor sanırım bu yüzden nc mel in çerçeve kızmı bende çizgi çizgi belli oldu ama mesela bambamın kendi gözündeki çerçevesi belli olduğu için onda o çzgiler belli olmamış kendi haresiyle bütünleşmiş charm ın çerçevesinden korkuyordum ben ama o kdr büyütülcek bi tarafı yokmuş çok doğal bir kalınlık o bence anlatabildim umarım koyu gözlü arkadaşlar için söyliyim dedim

kızlar nc ler charmlardan daha mı koyu
nc grafite nc ice arasında kararsız kaldım =(
Livcim bu renge göre değişiyor mesela charm verde marine n.c marineden daha belirgin ancak mel renginde ilginçtir en açık olan n.c ve cor serisi.
şöyle bir durum var göz tabanın açık olduğu için n.c grafite ile n.c ıce sende çok yakın duracaktır

Canım gel denetirim bütün renkleri sorun değil:))Ancak hepsi açık olsaydı daha çok kafan karışırdı .Ben orada lensleri 5 dk deneyipde sağlıklı bir karar alındığına inanmıyorum.Geçenlerde kaç tane mail aldım hatta its beautyede yazmışlardı bir kaç kişi bir tanesini anlatayım size:cor mel almış oraya gidip denemiş almış ama oradada hafif büyük gelmiş ama hiç belli olmuyor demişler oradakiler daha sonra eve gelince gözüne tam olmadığını kullanamayacağını öğrenci olduğunu çok üzgün olduğunu söyledi bana satmasına yardımcı olmamı istedi benden.İsteyen olursa söylediklerimi ispatlarım özelden bana gelen bu maili gönderirim kendisine.Demekki şöyle dedim kendi kendime olmayınca olmuyor deneyincede olmuyor:)))
Aslında yazmak istemiyorum ama istanbulda oturan benimde lens gönderdiğim 3.cinsden gece çalışan birisi vardı siz anladınız daha başka bir şey yazmak istemiyorum ve kendiside oraya lensleri denemeye gitmişti ve bana bunu söyledi yani belki normal hayatta selam bile vermeyeceğiniz insanların gözüne giren lensleri denemek bana hiç sağlıklı gelmiyoreyvahedigeldismile

ayy aman tanrım :)) ben ztn charm mel dışında hiç birini 1dkkadan fazla tutmadım gözümde biraz huyluyumdur o konularda bende doğrudur vala.. ah gelebilsem hemen gelip denerdim inanki yolum düşerse bir gün o tarafa mutlaka gelip deneyceğim eheh :)

kızlar resimlerimi koyuyorum LÜTFEN RESİMLERİ ALINTI YAPMAYIN ARKADAŞLAR.. bu resim çekme işi çok zormuş yahu nasıl öyle gzl resimler çekiyorsunuz ben bir türlü beceremedim çekebildiğim kadarını koydum ilerde makyajlı da çekerim isteyenler olursa bir de kusura bakmayın kaşlar cildim gözler hepsi pert olmuş vaziyetteyim :)

koyu kahve gözde charm mel arkadaşlar..gündüz flaşsız bazıları makro çekim..

Eklentiler

• $07.07.2010 031.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $07.07.2010 032.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $07.07.2010 035.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $07.07.2010 037.webp
    2 KB · Görüntüleme: 29
  • $07.07.2010 038.webp
    2 KB · Görüntüleme: 31

hiç becerememişim yahu çekmesini :)

Eklentiler

• $07.07.2010 039.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $07.07.2010 041.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $07.07.2010 042.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $07.07.2010 043.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $07.07.2010 044.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 36
hiç becerememişim yahu çekmesini :)

canım ne kadar ilginç değil mi charme sana tam oturmuş ama nc ve cor olmamış diyorsun ölçüleri aynı değil mi oysakji?bende de nc mel taşma yaptı.cor marine kullanıyorum.ama charme ı da çok denemek istiyorum doğrusu.Yarın önce İzmir -sonra balıkesir -ören yapacağım .vetmancığımın yanına uğrayabilirsem uğrayacağım bakaılm:)

cor ve charme mel ve cor charme grafiti çok istiyorum denemek hayırlısı bakalım.

ölçü olarak aynılar sanırım ama nc mel bende çerçevesi dediğim gibi çizgi çizgi çok belli durdu o çizgiler hoşuma gitmedi o yüzden cor mel de hafif sarı sarı gözüktü gözümün beyazında cor grafite de bi taşma olmadı ama o da tam oturdu gözüme evet gerçekten ilginç bende anlayamadım bu durumu :) ama charm mel i deneyin bence pişman olmazsınız inanın çok doğal en doğalıydı benim denediklerimde.. vetman e kesin uğrayın bence size en iyi o yardımcı olur heralde :) charm garafite yi ben de çok merak ediyorum denerseniz lütfen resim çekin

ne denesem çekiyorum zaten:)elbette çekerim .benim göz çapım 8.4 ama 8.6 da olabilir dedi doktor.sizde de mi durum aynı?cor grafite begendiniz mi?

AA grafitleri denersen resim ekler misin????? Çok merak ediyorum ya Charm ve NC grafit..

oyyy.akannehir

Rotin , Lildeniz , Browni , Vetman kızlar unuttuklarım atladıklarım varsa kusura bakmayın pek takip edemiyorum bu sıralar bayıldım lenslerinize hepinizinki çok güzel olmuş güle güle kullanın...Ben de maviiiii istiyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…