Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Teşekkür ederim canım,en kısa zamanda senide maviş maviş görelim.

canım cor grafite çok gzl bir mavi tavsiye ederm aklında bulunsun.. :)

kızlar koyu kahve göze charm melmi dahaya iyi gider yoksa natural mi?

canım ben yeni charm mel aldım çok beğendm natural la aralarında renk olarak hiç yok denecek kdr küçük bi fark var 2sini de çok yakından inceledim gözümdeyken.. natural ın çerçevesi çizgi çizgi durdu bende bu yüzden charm aldm..1155 ve1159 da resimlerini görebilirsin gözlerim kopkoyu kahve :)

Son düzenleme:
canım koyu kahve gözlü olarak
browni charm mel aldı
bende nc mel aldım ...
albümlerimize bakabilirsinyerimseniben

kızlar ben sunu merak edıyorum benımde gozlerım koyu kahve adore bı yellow aldım ve yakında duranlar gayet yesıl ela oldugunu soyleyıp begenıyorlar ama bıraz uzaga gıt hıc bellı olmuyor.acaba meller de bu sekılde mı mesela pandora senınkı cok koyu?uzaktanda bellı mı yesıl oldugu??cunku benım adorem de koyu yesıl oldu ve uzaktan hıc bellı degıl boyle gozumu cektıgım fotolarda yemyesıl aslında..

1 metreye kadar belli sanırım
bu arada bende nc meller resimdeki kadar da koyu değil zaten ...
yağ yeşili görüyorum ben aynada bakınca, parlak hoş bir yeşil ama çok açık ve göze çarpan bir ton ben değil,
doğala yakın ve abartıdan uzak istemiştim ,benim isteklerimi karşıladı...kaydirigubbakcemile5

canım bunlar gün ışığında balkondan kapalı güneşsiz bir havada çektiğim fotolar,yaklaşık 1m mesafeden .. çok koyu kahverengi gözde nc mel ...kapalı alanda çektiklerimi de az sonra eklerim ,makinanın şarzı doluyor..umarım fikir olur..kaydirigubbakcemile2

Evet Brownicim ben de en başından beri graphite istiyorum ama ice da kafamı karıştırıyor bir de şu hare olayı :uhm: Bakalım biraz daha düşüneyim graphite alacağım galiba...

Pandora çok yakıştı sana meller o güzel göz makyajlarınla ama melleri hiç bu kadar koyu görmemiştim çok farklı durdu sende...

Browni çok begendim charm mellerini güle güle kullan tenin beyaz sanırım yakışmışş çok.

Sağol tatlım senin göz tabanın açıktı sende grafite hoş olur yada cor ıce :))
kızlar koyu kahve göze charm melmi dahaya iyi gider yoksa natural mi?
jennifercim msn de kayıtlısın sen bana tekrar fotoğrafını gönderirimisin ben bir bakayım tenin eğer çok beyazsa beyaz tende charm mel daha hoş oluyor gözler koyuda olsa o yüzden browniye charm mel daha çok yakışmışş.Ama bugday tenliysen n.c mel önericem..

Son düzenleme:

sevgili PANDORA çok çok güzelmiş bunları şimdi günışığı fotosunda çok beğendm güzel günlerde kullan lenslerini makyajınla da harika olmuş vala süperr

sevgili VETMAN çok teşekkür ederim tenim beyaz değil buğday diyelim yanınca hemen esmerleşiyorum öyle de kötü bi tenim var işte :)

Dernky merhaba adorelerde doğal lensler ama koyu kahverengi gözlerde çok başarılı olamadığını meller kadar göz rengini açmadığını biliyoruz yani meller kadar gözü açamıyor adoreler tabiki fiyat olarak mellerden ucuz ama hem meller kadar doğal değil hemde meller kadar gözü açamıyor malesef adoreler buna emin olabilirsin ..
Pandora bende aşık oldum mellerine özellikle lila makyajla ne kadar da güzel olmuş harika bende aynı renk makyaj yapıcam kıskandımmmsempatiksalakcinni

bide adoreler aylık lenslerler değilmi solotica gibi yıllık diill:dilcikar:er?

ay süper. beren saatin gözü gibi olmuş burada. bayıldım..

çokk doğal süper durmuş güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…