- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.581
Rotin , Lildeniz , Browni , Vetman kızlar unuttuklarım atladıklarım varsa kusura bakmayın pek takip edemiyorum bu sıralar bayıldım lenslerinize hepinizinki çok güzel olmuş güle güle kullanın...Ben de maviiiii istiyorummm...
Rotin , Lildeniz , Browni , Vetman kızlar unuttuklarım atladıklarım varsa kusura bakmayın pek takip edemiyorum bu sıralar bayıldım lenslerinize hepinizinki çok güzel olmuş güle güle kullanın...Ben de maviiiii istiyorummm...
kızlar koyu kahve göze charm melmi dahaya iyi gider yoksa natural mi?
canım koyu kahve gözlü olarak
browni charm mel aldı
bende nc mel aldım ...
albümlerimize bakabilirsinyerimseniben
kızlar ben sunu merak edıyorum benımde gozlerım koyu kahve adore bı yellow aldım ve yakında duranlar gayet yesıl ela oldugunu soyleyıp begenıyorlar ama bıraz uzaga gıt hıc bellı olmuyor.acaba meller de bu sekılde mı mesela pandora senınkı cok koyu?uzaktanda bellı mı yesıl oldugu??cunku benım adorem de koyu yesıl oldu ve uzaktan hıc bellı degıl boyle gozumu cektıgım fotolarda yemyesıl aslında..
kızlar ben sunu merak edıyorum benımde gozlerım koyu kahve adore bı yellow aldım ve yakında duranlar gayet yesıl ela oldugunu soyleyıp begenıyorlar ama bıraz uzaga gıt hıc bellı olmuyor.acaba meller de bu sekılde mı mesela pandora senınkı cok koyu?uzaktanda bellı mı yesıl oldugu??cunku benım adorem de koyu yesıl oldu ve uzaktan hıc bellı degıl boyle gozumu cektıgım fotolarda yemyesıl aslında..
canım sevindim beğenine ....pandora muhteşem duruyo bu fotolar ya işte bu duruşuna aşık oldum opuyorumnanaktan
canım ne kadar ilginç değil mi charme sana tam oturmuş ama nc ve cor olmamış diyorsun ölçüleri aynı değil mi oysakji?bende de nc mel taşma yaptı.cor marine kullanıyorum.ama charme ı da çok denemek istiyorum doğrusu.Yarın önce ızmir -sonra balıkesir -ören yapacağım .vetmancığımın yanına uğrayabilirsem uğrayacağım bakaılm:)
AAA canım beklerim gel elimde ne varsa denetirim sana:))
cor ve charme mel ve cor charme grafiti çok istiyorum denemek hayırlısı bakalım.
Sağol tatlım senin göz tabanın açıktı sende grafite hoş olur yada cor ıce :))Rotin , Lildeniz , Browni , Vetman kızlar unuttuklarım atladıklarım varsa kusura bakmayın pek takip edemiyorum bu sıralar bayıldım lenslerinize hepinizinki çok güzel olmuş güle güle kullanın...Ben de maviiiii istiyorummm...
jennifercim msn de kayıtlısın sen bana tekrar fotoğrafını gönderirimisin ben bir bakayım tenin eğer çok beyazsa beyaz tende charm mel daha hoş oluyor gözler koyuda olsa o yüzden browniye charm mel daha çok yakışmışş.Ama bugday tenliysen n.c mel önericem..kızlar koyu kahve göze charm melmi dahaya iyi gider yoksa natural mi?
canım bunlar gün ışığında balkondan kapalı güneşsiz bir havada çektiğim fotolar,yaklaşık 1m mesafeden .. çok koyu kahverengi gözde nc mel ...kapalı alanda çektiklerimi de az sonra eklerim ,makinanın şarzı doluyor..umarım fikir olur..kaydirigubbakcemile2
Browni çok begendim charm mellerini güle güle kullan tenin beyaz sanırım yakışmışş çok.
Sağol tatlım senin göz tabanın açıktı sende grafite hoş olur yada cor ıce :))
jennifercim msn de kayıtlısın sen bana tekrar fotoğrafını gönderirimisin ben bir bakayım tenin eğer çok beyazsa beyaz tende charm mel daha hoş oluyor gözler koyuda olsa o yüzden browniye charm mel daha çok yakışmışş.Ama bugday tenliysen n.c mel önericem..
Dernky merhaba adorelerde doğal lensler ama koyu kahverengi gözlerde çok başarılı olamadığını meller kadar göz rengini açmadığını biliyoruz yani meller kadar gözü açamıyor adoreler tabiki fiyat olarak mellerden ucuz ama hem meller kadar doğal değil hemde meller kadar gözü açamıyor malesef adoreler buna emin olabilirsin ..
Pandora bende aşık oldum mellerine özellikle lila makyajla ne kadar da güzel olmuş harika bende aynı renk makyaj yapıcam kıskandımmmsempatiksalakcinni
canım bunlar gün ışığında balkondan kapalı güneşsiz bir havada çektiğim fotolar,yaklaşık 1m mesafeden .. çok koyu kahverengi gözde nc mel ...kapalı alanda çektiklerimi de az sonra eklerim ,makinanın şarzı doluyor..umarım fikir olur..kaydirigubbakcemile2
ayy aman tanrım :)) ben ztn charm mel dışında hiç birini 1dkkadan fazla tutmadım gözümde biraz huyluyumdur o konularda bende doğrudur vala.. ah gelebilsem hemen gelip denerdim inanki yolum düşerse bir gün o tarafa mutlaka gelip deneyceğim eheh :)
kızlar resimlerimi koyuyorum LÜTFEN RESİMLERİ ALINTI YAPMAYIN ARKADAŞLAR.. bu resim çekme işi çok zormuş yahu nasıl öyle gzl resimler çekiyorsunuz ben bir türlü beceremedim çekebildiğim kadarını koydum ilerde makyajlı da çekerim isteyenler olursa bir de kusura bakmayın kaşlar cildim gözler hepsi pert olmuş vaziyetteyim :)
koyu kahve gözde charm mel arkadaşlar..gündüz flaşsız bazıları makro çekim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?