Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

brownicim ekledim seni ama resimlerini göremedim kızlar bu hafta sipariş vericem ama çok kararsız kaldım yardım edin bana koyu kahve gözüm nc mel ve charm mel arasında?

çok çok yakışmış pandora güle güle kullan,mel in cor ve charme ını da kullandım,şuan nc mel kullanıyorum nc mel.i tek geçerim..ama tabi göz yapısına ve rengine göre değişir fikir,sana da nc çok yakışmış..

kızlar birşey sormam lazım çok acil öğrenmem lazım çünkü hemen sipariş vericem netten..
uzunz amandır lens kullanmıyorum ve geçici olarak yine b&l gry almaya karar verdim ama daha önce kullanmış olduğum halde hang, serisini kullandığımı unuttum..şu hareli olanlar optima naturel look muydu ya birde soflens colorsa yazıyor onlar nasıl bilen varmı? ben gry kullandım hep bu sefer lıght green mi alsam diyorum ama karar veremiyorum sizce hangisi daha doğal durur? b&l lenslerinin doğal olduğu söylenemz ama daha çok özel gün için alıyorum..

lildenizcim bunlar charme mel mi naturelcolormu? bu arada kendi göz rengin ne renk?kusura bakma konuyu çok fazla takip edemediğimden sormak zorunda kaldım belki yazmış olabilrisin bunları..çok beğendim acayip doğal durmuş ve müthiş yakışmış canım..

Aylık ve hareli olanlar Soflens Starcolors 2
Yıllık ve hareli olanlar Optima Naturel Look
Yıllık ve haresiz olanlar Optima Colors kaydirigubbakcemile2

merhaba ben geldim artık sınav sonuçlarına kadar morale ihtiyacım var sınavım çooook iyi geçmedi kötü değildi ama hedeflediğim puanı alamıcam sanırım.Neyse gelelim soloticalara
Rotincim bence grafite ve quartzo çoook yakışmış.
Vetmancım icemint muhteşem durmuş.
Sedefbyo nc mel sana büyük gelmiş bence sana cor mel çok güzel olacak.
Bende charme mel yerine nc ye karar verdim kızlar.
ıstanbula gidince denemekten korktum lensleri ceyda ve bambamın gözleri kızarınca...
Hepinizi çook özledimmmkaydirigubbakcemile3
Ben nacizane melin açık gözdeki duruşunu daha çok seviyorum.

Hoşgeldin canım.
İnş. sonuç iyi gelir canım artık elinden geleni yaptığına göre sadece beklemek kalıyor geriye. Ben de aynen sınav sonuçlarımı bekliyorum. benim için de dua edin kızlar.
Soloticaya gelince nc mel çok güzel bir seçim. Ama charm da alsan güzel olurdu ben beğeniyorum charmı da. Bazı gözlerde nc ile arada hiç renk farkı olmuyor sadece hare farkı oluyor. Ama nc yi de merak ediyorum doğrusu o yüzden senin fotolar iyi olacak yerimseniben

Bu arada ben de crystale karar verdim ve hatta siparişi de verdim. Ama bankada bir problem çıktı. Benden para çekilmiş gibi görünüyor ama hata verdi sonunda, karşı hesaba düşmedi para. Yani onun düzelmesini bekliyorum aradım bankayı. O düzelir düzelmez gelecek yeni soloticalarım inş. bayanssulusmile

heyo cristalde görücez şükür sınav falan derken kendimi saldım saç baş kilo aldı yürüdü.yarın diyete ve güzelleşmeye başlıcam önce çıt çıt postiş ve lens...bakımsızlktan nefret ediyorum:sinifsinif::2:

kesinlik bi postiş al valla o kadar pratikki anlatamam istediğin zaman kısa kullanabiliyosun istediğin zaman uzun süper :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…