- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.601
canım bunlar gün ışığında balkondan kapalı güneşsiz bir havada çektiğim fotolar,yaklaşık 1m mesafeden .. çok koyu kahverengi gözde nc mel ...kapalı alanda çektiklerimi de az sonra eklerim ,makinanın şarzı doluyor..umarım fikir olur..kaydirigubbakcemile2
çok çok yakışmış pandora güle güle kullan,mel in cor ve charme ını da kullandım,şuan nc mel kullanıyorum nc mel.i tek geçerim..ama tabi göz yapısına ve rengine göre değişir fikir,sana da nc çok yakışmış..[/QUOT]
SEVGILI PANDORA COK BEGENDIM MELIN SENDEKI DURUSUNU COK GUZEL BIR YESIL OLMUS GULE GULE KULLAN kaydirigubbakcemile5
Dernky merhaba adorelerde doğal lensler ama koyu kahverengi gözlerde çok başarılı olamadığını meller kadar göz rengini açmadığını biliyoruz yani meller kadar gözü açamıyor adoreler tabiki fiyat olarak mellerden ucuz ama hem meller kadar doğal değil hemde meller kadar gözü açamıyor malesef adoreler buna emin olabilirsin ..
aslında bunun dogallıgı bıle bana yeter solotıcalar daha mı dogal durur dersın canım??aslında soyle bısey var benım goz yapım kucuk ve cekık n.c ve charm tasar diye korkuyorum bı de ben uzaktan da bellı olsun ıstıyorum cook uzaklardan degıl tabı de aynı odada oturdugum ınsanlar farketsın cunku adorelerı farketmeyen cok ınsan oldu
canım sevindim beğenine ....
bunlarda kapalı havada ki odada ortamı
yakın makro çekim fotolar...
[/
pandora renk harika çok yakışmış güle güle kullan .cnm gözlerinde damarlanma olmuş lens rahatsız ediyomu?bendede var .bazen rahatsız ediyo beni
Aylık ve hareli olanlar Soflens Starcolors 2kızlar birşey sormam lazım çok acil öğrenmem lazım çünkü hemen sipariş vericem netten..
uzunz amandır lens kullanmıyorum ve geçici olarak yine b&l gry almaya karar verdim ama daha önce kullanmış olduğum halde hang, serisini kullandığımı unuttum..şu hareli olanlar optima naturel look muydu ya birde soflens colorsa yazıyor onlar nasıl bilen varmı? ben gry kullandım hep bu sefer lıght green mi alsam diyorum ama karar veremiyorum sizce hangisi daha doğal durur? b&l lenslerinin doğal olduğu söylenemz ama daha çok özel gün için alıyorum..
çokk doğal süper durmuş güle güle kullan.
brownicim ekledim seni ama resimlerini göremedim kızlar bu hafta sipariş vericem ama çok kararsız kaldım yardım edin bana koyu kahve gözüm nc mel ve charm mel arasında?
Aylık ve hareli olanlar Soflens Starcolors 2
Yıllık ve hareli olanlar Optima Naturel Look
Yıllık ve haresiz olanlar Optima Colors kaydirigubbakcemile2
Rica ederim=) Uzun süreli kullanımlarda rahatsız edebiliyor aklında bulunsun.çooooooooook sağol canım olumunekankayizsmile
merhaba ben geldim artık sınav sonuçlarına kadar morale ihtiyacım var sınavım çooook iyi geçmedi kötü değildi ama hedeflediğim puanı alamıcam sanırım.Neyse gelelim soloticalara
Rotincim bence grafite ve quartzo çoook yakışmış.
Vetmancım icemint muhteşem durmuş.
Sedefbyo nc mel sana büyük gelmiş bence sana cor mel çok güzel olacak.
Bende charme mel yerine nc ye karar verdim kızlar.
İstanbula gidince denemekten korktum lensleri ceyda ve bambamın gözleri kızarınca...
Hepinizi çook özledimmmkaydirigubbakcemile3
Ben nacizane melin açık gözdeki duruşunu daha çok seviyorum.
heyo cristalde görücez şükür sınav falan derken kendimi saldım saç baş kilo aldı yürüdü.yarın diyete ve güzelleşmeye başlıcam önce çıt çıt postiş ve lens...bakımsızlktan nefret ediyorum:sinifsinif::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?