Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm hosgeldin diyim iisalla gonlune gore alirsin olumunekankayizsmile

AY OLEYYYYY cnm benm cok sevindim cok heycanla bekliorm bebigim guzel gozlerinin fotolarini! :sm_cool::1hug::asigimlumunekankayizsmile

kizlar son zmnlarda cok giremiorm ama takip ediorm cevap yazamiorm pek pandoracim cok guzel bi renk olmus meller sen de bayildim. atlayip cvp yazmadiklarim olabilir kusura bakmayin ama son konan tum fotolari begendim. sedefcim sende mellerdi sanirim ekledigin birinde sanki hafif bi kayma mi olmus yoksa buyuk mu geldi gozune? ama renk guzel olmus cnmcm.
suanda tatildeyim atladiklarim varsa kusura bakmayin eyvahedigeldismile

arkadaşlar tşk ederim ...
tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın.
soru işaretlerini bir nebzede olsa giderebildiysem sevinirim ...
mesela benim lens olduğunu anlamıyor insanlar,kendi gözüm sanıyor,özellikle eşim çok beğeniyorkaydirigubbakcemile2
beren saat'in gözlerin benzetiliyor...

lildeniz canım ,bende o danarlanma genel olarak var ,sanırım gözlerimde bir problem var çünkü ben bunu 6-8 aydır farkettim ...lensler rahatsız etmiyor ama kendi gözüm kadar da rahat değil ne yazık ki ...

Cnm şimdiden hayırlı olsun diyim. Umarım en kısa zamanda lenslerine kavuşursun. Cici fotoğraflarını bekliyoruz Sanırım ben de 3 opaktan vazgeçtim sanki ve Crystal'e daha bir yakın hissediyorum. Şu Sophistic Lovely grey'im gelsin de ona göre karar vericem artık.

Ben de Levent'te deneten doktorun varlığından haberdar olunca pek bir sevinmiştim, hatta bunun için tatilimi bile kısaltma planı yapmaya başlamıştım kafamda, ta ki bir kaç sayfa sonra Vetman'ın bilgilendirmesini okuyana kadar.

Gay, travesti ya da transeksüel olduğu için değil; ama HIV taşıyabilme ve lense de bulaştırabilme ihtimali çok korkuttu. Yoksa homofobiye karşıyım. Gerçi bir zamanlar benim de kullandığım Alcon'un dezenfektan, arındırıcı solüsyonu var. Yarım saat içinde tutuyorsunuz sonra en az 6 saat normal solüsyonda yumuşatıyorsunuz lensi, ilk alındığı gün gibi oluyor. Pek çok tester hizmeti veren yer de haftalık olarak bu şekilde temizliyor, eminim orasıda bu rutini uyguluyordur; ama ya hadi yapmamışsa o hafta al başına belayı! Sonuçta yine deneyemeyeceğim yani. ıyisi mi ben kendi doktoruma biraz baskı yapiyim de o başlasın Solotica getirmeye sengözlerimebaksanab

bende korktum ama Hıv in gözyaşıyla veya lens denemesiyle bulaşması gibi bir durum yokmuş netten araştırdım ben hepatitten çok korktum zaten dışarda manikür pedikür bile yaptırmam.off bende aşırıyım havlumu taşırım falan heryere.Eşim göz doktoru dediğin tarzda steril etmeden asla deneme dedieyvahedigeldismileben denedim diye korktum.
Neyse o konuşmadan sonra deneme ve 2.el lens artık bana çok uzak

kızlar benim icemint fena halde batıyor gözüme takmam mümkün değil. sanırım makyaj kalıntısı yapıştı ne yaptıysam temizleyemedim. Ve çook yoğunum önümüzdeki hafta içi ilk fırsatta bir optikçiye gidip sorucam. fakat nasıl temizlerim bilginiz varsa yazın lütfen. bu arada ben artık burdan solotica alsam da yetişmeyebilir ağustos başı gidiyorum (( lens düşünecek de pek halim yok ama icemint lerimi düzeltmenin bir yolunu yazın nolur ya. topici de takip edemiyorum pek. özel mesaj atsa bilen bir arkadaş ne güzel olur

didemcim mikroskopik düzeyde birikinti olabilir dedi eşim.göz doktoru biyomikroskopla baksın güçlü bir temizleme yapar dedi.kaydirigubbakcemile5

ay ben de tam gozden ve lensten bulusmaz dicektim berrycim sen yazmissin ama mikrop kapilio o ayri allah korusun daha kotu olabilirdi bizim gozler valla. ben de bi daha denemem herhalde en azindan orada denemem. zaten deniyecegimi denemistim. bilmiyorumkismile
dideemcim cnm cokm sevndm agustos da abddesin demek gorusmedik pek son zmnlarda tahmin ediorm cok youndun. lensin icin de bikac gun solusyonda beklettin mi hos berrycim bu arada cvp yazdi sana, baska lens ile o batma var mi? benm bi kere goz kapagimin ici tahris olmustu b&l kullanirken renu solusyon ile lmaz: o yuzden batma varsa aman diyim bi sure bekle takma cnmin ici.

çıt çıt konusunda tavsiyesi olan gerçek türk saçı istiyorum boyasız... at kuyruğu kılı olmıyacak.uzun saçlar.comu duyan var mı:1rolleyes:

berrycim sana ve eşine teşekkürler. doğru söylüyorsun ben mutlaka göz doktoruna gösteriyim. inşallah sorunum hallolur.
babamcım canım benimm valla mellerimde bir batma yoktu. ama dünden itibaren batmaya başladı fakat zamanı dolduğu için batıyorlar. icemint dan farklı bir batma. iceminti asla gözüme takamıyorum. geçici olarak şeffaf lens edindin zaten. sürekli dışardayım vampir gibi gözlerle dolaşmamak için (gözlükte kullanmayı sevmiyorum ) şeffaf lens aldım. inşallah icemint düzelir yaa çok üzgünüm ((( bu arada new jersey e geliyorum canım rutgers a :))))

aa bambiş sen ne almaya karar verdin ya da yeni lens aldınmı? üstteki mesajda yazmışsın denemişsin galiba? nasıldı ortam canım? en çok neyi sevdin? sanırım ben bu saatten sonra gidemem bile oraya bana baya ters kalıyor. offf aslında lens falan istemiyorum şu an hiç. icemintlerim düzelsin başka bişey istemem ((

ay cnm benm cok sevndm cok guzel yer hayirli olsun tebrik ediorm olumunekankayizsmile hihi carolina kiyilarina gelmek istersen haber et bana benm de yolun o taraflara duserse haberlesirz gorusurz belkim boshayallersmile cok cok sevndm ya super!
bu arada seffaf lensi ii etmissin benm de kurtaricimdir her zmn 1 senelik aylik seffaf lens bulunduruorm. ne olur ne olmaz zaten seffaf da cok takiorm. uzulme cnm duzelir bence doktora goster hemen olumunekankayizsmile

dideemcim ben nc mel ve cor mel arasinda kararsizim. ilk siparisim mel olacak ama hangi seri belli deil henuz :umursamaz: sonrasinda da alirsam bi icemint-crystal alicam. listem azaldi lens denemesinden sonra :) ocre de dusunuorm ama belli deil o. ilk isim mel olacak yani donunce abdye. deneme yapilan yerde valla rahatca deniosun canim o acidan bi sorun yok hatta ben baska markalarda denedim. en iyisi gene solotica idi. tum hepsi yok testeri bu arada genelde corlarda vardi hepsi. ben denerken ocre ve icemint yoktu. onu da ceydacim sonradan denedi crystali begendi ve siparis etti hatta heycanla bekliorm onu da hihihi. ama soole bise oldu ikimiz beraber gittigimizde gozumuz mikrop kapti benm ertesi gun oldu ama 1 gunde gecti ceydacim doktora gitti damla aldi. onun da gecti ama iste bunu da yaziyim. ben oncesinde bir kere daha gitmistim o zmn kapmamisti ceyda da ayni sekilde. ama 2. gittigimizde oldu. o arada ne olduysa lenslere mikrop almis herhlade ( bu sekilde tatlim. kararim mel ve cystal yani. sonra da belki ocre. kaydirigubbakcemile2

ceydanın gözü ne renk bambam

ceydanin gozu orta kahve ile koyu kahve arasinda denebilir sanirim canimcm. benden bikac ton koyu ama genel olarak cok koyu deil pandora ve vetmanin gibi deil yani. aramizda bence 1 belki 2 ton fark vardi. olumunekankayizsmile

cor icelarda onda tam gri durdu bu arda cok guzeldi. bendeki durusu ile gene arada 1-2 ton vardi. renk ayni ama acikligi arasinda 1-2 ton vardi.

berry hoşgeldin. arıyoruz valla olmayanları. dideemde yazmış. özletmeyin böyle .olmuyor bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
çıt çıt konusunda tavsiyesi olan gerçek türk saçı istiyorum boyasız... at kuyruğu kılı olmıyacak.uzun saçlar.comu duyan var mı:1rolleyes:

berrycm sende ankaralısın bıldgm kadarıyla kızılayda cok ıyı bı perukcu var bende ordan almıstım ıkı yıldır kullanıyorum hıc bı sorunu olmadı ıstersen adını atarım ozelden renjlerı de cok ben aynen sacımın rengını buldum hıc boyatmadım bıle dusunursen tarıf ederım cnm

Çok sevinirim sağol.
Hoşbulduk okycim bende özledim:içelim:

Bambaaammm yirim ben seni canım benim.
İvit aynen böyle, gayet net tarif edilmiş ekleyecek birşey bulamadım Berrycim.
Bu arada elbette foto eklerim crystaller gelince.
Bi de Didem'e hoşgeldin demek istedim çünkü 1 aydan fazla oldu sanırım girmeyeli, ama muhtemelen tekrar gitti bile. Abd'ye gidince bizi unutmaa sakınn heee, gir yine sık sık. Bak Bambam hep aramızdaaaa. Muuuux canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…