- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.621
merhaba ben geldim artık sınav sonuçlarına kadar morale ihtiyacım var sınavım çooook iyi geçmedi kötü değildi ama hedeflediğim puanı alamıcam sanırım.Neyse gelelim soloticalara
Rotincim bence grafite ve quartzo çoook yakışmış.
Vetmancım icemint muhteşem durmuş.
Sedefbyo nc mel sana büyük gelmiş bence sana cor mel çok güzel olacak.
Bende charme mel yerine nc ye karar verdim kızlar.
İstanbula gidince denemekten korktum lensleri ceyda ve bambamın gözleri kızarınca...
Hepinizi çook özledimmmkaydirigubbakcemile3
Ben nacizane melin açık gözdeki duruşunu daha çok seviyorum.
Bu arada ben de crystale karar verdim ve hatta siparişi de verdim. Ama bankada bir problem çıktı. Benden para çekilmiş gibi görünüyor ama hata verdi sonunda, karşı hesaba düşmedi para. Yani onun düzelmesini bekliyorum aradım bankayı. O düzelir düzelmez gelecek yeni soloticalarım inş. bayanssulusmile
Bu arada ben de crystale karar verdim ve hatta siparişi de verdim. Ama bankada bir problem çıktı. Benden para çekilmiş gibi görünüyor ama hata verdi sonunda, karşı hesaba düşmedi para. Yani onun düzelmesini bekliyorum aradım bankayı. O düzelir düzelmez gelecek yeni soloticalarım inş. bayanssulusmile
bende korktum ama Hıv in gözyaşıyla veya lens denemesiyle bulaşması gibi bir durum yokmuş netten araştırdım ben hepatitten çok korktum zaten dışarda manikür pedikür bile yaptırmam.off bende aşırıyım havlumu taşırım falan heryere.Eşim göz doktoru dediğin tarzda steril etmeden asla deneme dedieyvahedigeldismileben denedim diye korktum.
Neyse o konuşmadan sonra deneme ve 2.el lens artık bana çok uzak
bende korktum ama Hıv in gözyaşıyla veya lens denemesiyle bulaşması gibi bir durum yokmuş netten araştırdım ben hepatitten çok korktum zaten dışarda manikür pedikür bile yaptırmam.off bende aşırıyım havlumu taşırım falan heryere.Eşim göz doktoru dediğin tarzda steril etmeden asla deneme dedieyvahedigeldismileben denedim diye korktum.
Neyse o konuşmadan sonra deneme ve 2.el lens artık bana çok uzak
berrycim sana ve eşine teşekkürler. doğru söylüyorsun ben mutlaka göz doktoruna gösteriyim. inşallah sorunum hallolur.
babamcım canım benimm valla mellerimde bir batma yoktu. ama dünden itibaren batmaya başladı fakat zamanı dolduğu için batıyorlar. icemint dan farklı bir batma. iceminti asla gözüme takamıyorum. geçici olarak şeffaf lens edindin zaten. sürekli dışardayım vampir gibi gözlerle dolaşmamak için (gözlükte kullanmayı sevmiyorum ) şeffaf lens aldım. inşallah icemint düzelir yaa çok üzgünüm((( bu arada new jersey e geliyorum canım rutgers a :))))
aa bambiş sen ne almaya karar verdin ya da yeni lens aldınmı? üstteki mesajda yazmışsın denemişsin galiba? nasıldı ortam canım? en çok neyi sevdin? sanırım ben bu saatten sonra gidemem bile oraya bana baya ters kalıyor. offf aslında lens falan istemiyorum şu an hiç. icemintlerim düzelsin başka bişey istemem((
ceydanın gözü ne renk bambam
çıt çıt konusunda tavsiyesi olan gerçek türk saçı istiyorum boyasız... at kuyruğu kılı olmıyacak.uzun saçlar.comu duyan var mı:1rolleyes:
Çok sevinirim sağol.berrycm sende ankaralısın bıldgm kadarıyla kızılayda cok ıyı bı perukcu var bende ordan almıstım ıkı yıldır kullanıyorum hıc bı sorunu olmadı ıstersen adını atarım ozelden renjlerı de cok ben aynen sacımın rengını buldum hıc boyatmadım bıle dusunursen tarıf ederım cnm
ceydanin gozu orta kahve ile koyu kahve arasinda denebilir sanirim canimcm. benden bikac ton koyu ama genel olarak cok koyu deil pandora ve vetmanin gibi deil yani. aramizda bence 1 belki 2 ton fark vardi. olumunekankayizsmile
cor icelarda onda tam gri durdu bu arda cok guzeldi. bendeki durusu ile gene arada 1-2 ton vardi. renk ayni ama acikligi arasinda 1-2 ton vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?