Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ceydaaaaaaaaa tatlim sonuc tam istedigmiz gibi oldu!!! Kalbin ne temizmis canim ya olumunekankayizsmile hihoyyyt sevincten havalara uctum resmen!

Canımmmmmmm
Dün final maçı da oynandııııı :hooray: :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
:teytey::teytey::teytey::teytey: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
İzleyebildin mi*
Maç boyunca hep aklımdaydın hehehee

Çok çok yakışmış brownicim. Daha önce vakit darlığından yalnızca 1 mesaj atabilmişim.
Şimdi daha detaylı inceledim de.. Tam tahmin ettiğim gibi. Çok yakışmış çok doğal durmuş. Ayrıca yumuşacık güzel bir yeşil tonu.
Güzel günlerde kullan canım benim hihoyyythihoyyythihoyyyt

Yıllar yıllar önce ilk tester lens tecrübem öncesinde ben de çok araştırdım; fakat bugüne kadar göz yaşı vs ile bulaşmamış olmaması hiç bir zaman bu yolla bir viralş geçiş olmaz demek de değilmiş. ki yanak yanağa değerek öpüşmeden de bulaşma olmayacağı söylenirdi eskiden; ama sonrasında bu tür vakaların olabildiği de ortaya çıktı. her halükarda ihtiyatlı olmak şart yani. O bir yana, en ufak enfeksiyon dahi günlerce insanın hem sağlığını hem görünümü mahvediyor. Aman!!

Didem nasıl oldu lenslerin? Halledebildin mi? Normalde makyaj kalıntılarının da bir müddet solüsyon içinde bekledikten sonra çözülmesi lazım, ki yeni nesil sölüsyonlar eskileri gibi ekstra tabletlere ihtiyaç olmadan hemen her tür kalıntıyı çözüyor; ama hala başarısızlarsa iyi bir optikçiye ya da doktora temizletebilrisin.

Bir de lensaholics'de yeni serilerin malzemesinin eskisi gibi olmadığı ve çok rahatsız ettiğini yazmışlar. Duyunca hayal kırıklığına uğradım. Umarım öyle bir durum söz konusu değildir sende de :sinifsinif:

arkadaşar bayadır takip edemedim.. nc mel ile charm mel arasındaki fark nedir??? hangisinin rengi daha doğal ve daha güzel sizce???.. bn yaklaşk 1 yıldr charm mel kullanıorum çoook memnunum ama nc meli de çok merak ediorum hangisini tavsie edersnz bu arada gözlern orta kahve

nc mel kullanıyorum. ben çok memnununm. ama charmdaçok güzel. sanki biraz daha koyu ama.. doğallık olarak ikiside doğal.....

Çok üzgünüm, lenslerimi takmıyorum ve hergün solüsyon değiştiriyorum çok ilginç bir şekilde bugün denemek için takmak istedim ve 2 side müthiş batıyor. kızlar 2 sn gözümde durması imkansız. Henüz gidip bir yere de göstermedim.. inşallah bir çözüm bulurlar. Yalnız bu lens aldığımda hiç acıtmıyordu aynı mellerim gibiydi. 3 hafta falan sanırım rahat kullandım hatta bol bol resim çekebildim. şu an takmamın imkanı yok. nasıl böle oldu anlamış değilim. lenslerde herhangi bir yırtık falan yok deforme olmadı. Ne olduğu konusunda hiç bir fikrim yok.

Son düzenleme:
Okypetecim h.b canımm a.s. ben de çok özledim bu topicde yazmayı ve hepinizi..
Ceydacım bebeimm crystal almaya karar vermişsin eminim çok yakışacaktır canım. Şimdiden güle güle kullan.. :1hug: a.s.
Bambişim inşallah canım hayırlısıyla bir gidebilseydim. Öğrenci tanıtım fişimi bekliyorum ve meb sürekli meşgul ulaşamıyorum bu gidişle ankaraya gitmek zorunda kalıcam allahım ağustosta gitmem lazım hala pasaportum yok kafamçokkarıştı ets desen daha 12-13 gün önce gönderebildi sonucumu! onlarla da çok tartıştım. Hep ağlamaklı günler geçirdim acaba lenslerim ondan mı bozuldu kaydirigubbakcemile3 bebeim ben mel sever biri olarak her serisine bayılıyorum biliyosun kaydirigubbakcemile5 cor u koyu gözlerde beğenmeme rağmen sen de bayıdlım bayıldım müthiş güzel durmuş. Ama n.c de süper ayırt edemiyorum yani ikisini de al sen bu lenslerin :)

kıvılcım meller benm değil pandoranın:) benmkiler cor azul.benm göz rengim koyuyla orta khve arası .

KIVILCIM nc mel bunlar o bahsettiğin fotolar kapalı alandaki güneşsiz ortamdaki duruşu..gün ışığı fotolarıda mevcut öncEki sayfada..
kendi göz rengim siyah canım ,olabilecek en koyu kahve yani..

Teşekkür ederim tatlışım.
Ya bizde seni özledikkkk, yeter artık, bir rahatlasan da hem sakin hayatına hem de bizim aramıza dönsen boshayallersmile
Herşey gönlünce olsun bebek

sağol bitaneciğim ben de beğendm zmnla rengi daha gzl olur inş :)

sevgili DİDEM tebrik ederim amerika da başarılar sana da umarım istediğin her şey çok güzel olur orda kendine dikkat et :) a.s.

Kızlar crystallerim şuan geldi. Sıcak sıcak..
Hemen resim çekiciiim.
Vetmancığıma ayrıca teşekkürler ve öpücükler, çok hızlı göndermiş, geldiklerinde uyuyordum çok şaşırdım baya erken geldiler. Canım benim hemen yollamış...

Bu arada sizlerle birşey paylaşacağım.. Bilgisi olan paylaşsın.
Bu deneme yerinde ben crystalleri daha ilk geldikleri gün hatta gelir gelmez denedim. Çünkü bu sefer mikrop vs. hiçbir sorun yaşamak istemedim. Geldiği andan itibaren henüz 30 dk geçmemişti denediğimde. Kadıncağız daha şişeleri diziyordu yeni gelen lenslerin.
Gerçi yine de 0 30 dk içinde benden önce gidip de deneyen de olmuş ya neyse :roflol: :roflol:
İyi ki gittiğimde kapıda kuyruk yoktu caddeye doğru.. hahahahah

Neyse sadede geliyorum. Lensler daha yeni açılmıştı. Orda o kadar açık oldu ki gözümde nerdeyse beyazına yakın oldu hatta içimden keşke haresi olsaymış çünkü beyazla net bir ayrım olmuyor diye geçirdim. Herkes de aynı şeyi düşündü çok çok açık bir renk. Daha açığını düşünemiyorum. Şimdi yeni gelen crystallerim de daha geleli 30 dk olmadı yeni geldi. Ama bunlar daha koyu. Daha yeşilimsi ve daha koyu.

Sizce neden olabilir? Bekledikçe rengi oturur mu?
Yine açık bir renk elbette ama arada fark var takar takmaz anladım.
Hem deneme esnasında çektiğim fotolara baktım hem de şimdi evde bir*iki foto çektim arada fark var..
Size de resim yükleyeceğim birazdan.
Bilgisi olan fikir söylesin kızlar. Neden acep bu fark? Lottan filan olabilir mi ?

Bu arada ben yine de çok memnunum hem çok doğal hem de çok tatlı bir renk. Arzucum sakın yanlış anlamasın. Fark lottan ise de onun hiçbir suçu yok, ben lot da belirtmeliydim belki de.. Zaten ne kadar memnun olduğumu da aldığım siteden yazarak belirttim. Arzucumdan aldığım ne ilk lens ne de son. %100 memnuniyet yani :1hug:a.s. Ondan yana hiçbir problem yok..
Ama ya fabrikadan yine aynı renk çıkmadı lensler, ya lottan fark ettti, ya bla bla.. Sebebini bilmiyorum.
Sebebini siz yazın hehehee

Son düzenleme:
ceydacım lenslerini güle gülee kullan.
Sorduğun soruya gelincede soloticaların ben boyamalarının farklı farklı olduğunu önceden farketmiştim aslında tamam gözden gözede değişiyo kesinlikle ama kesinlikle bu lenslerde sabit bi boyama yok diye düşünüyorum ben...

lensten lense acaip renk farkediyor. evet lottan. boyama farkı oldukça belirgin oluyor. birinin lensiyle diğerinin lensinin rengi birbirini tutmuyor. bunu çok iyi biliyorum..arkadaşımın esmeraldası elamsı koyu bir,yeşil durmuşken benimkiler tam çimen yeşili..
gülegüle kullan canım bu arada...

Evet canım olabilir. Çünkü gözden göze değişme değil bu. İkisi de benim gözüm. Ve farklı duruyor sırnaşık şey

Ceyda canım güle güle kullan cristallerini. Eminim çok yakışmıştır fotoğrafları bekliyoruz opuyorumnanaktan
Renk farkı olabiliyor malesef soloticalarda. Yabancı forumlarda da okuyoruz biri alıyor daha yoğun boyanmış çıkıyor başka biri alıyor daha transparan boyanmış çıkıyor. Biraz şans galiba.

Didemcim lenslerin enfeksiyon almış olmasın sen makyaj kalıntısı sanıyorsundur belkide farklı bir sorunla karşılaştın çünkü lensleri aldıkdan 2 ay sonra önce birisi sonra diğerinin böyle olması bana enfeksiyon gibi geldi yada üzerinde protein birikti tortu oluştu bahsettiğin göz hastahanesine göster bakalım lenslerini ne önericekler benimde bildiğim bir kaç solüsyon var kortizonlu ama lenslere ne kadar faydası zararı olur tam olarak bilemiyorum o yüzden öneremiyorum.

Cydacım canımmm güzel yorumun için çok çok teşekkürler çok tatlısın dünya güzeli bir insansın güle güle kullan canım lenslerini.
Muhakkak bir kaç gün önce açıldıysa lensler tabiki hiç solüsyonda beklemeyen lenslerle arasında fark olucak belkide kullandıkları solüsyon açıyordur lensleri ..Çünkü bekledikçe lenslerin rengi zamanla oturuyor..
Lot farkıda olabilir biliyorsun onlarla lensleri farklı yerden alıyoruz onlar paranalenstesden alıyor ben farklı yerden alıyorum lensleri bu yüzden belkide farklı olabilir tonlar açıklığı koyuluğu bakımından azda olsa..
Güle güle kullan sağlıkla..
Bery hoşgeldin canım özledik seni:)

Ekliyorum arkidişler işte resimler;

1. si deneme yerindeki, 2. ve 3. ise evde çektiklerim
Evdekilerde hiç makyaj yok, yeni uyandım lütfen kusura bakmayın.
Bir de, evde eçktiklerimdekilerden biri flaslı biri flsssız, her iki türlü de deneme esnasında çekilen rengi yakalayamadım. Zaten aynaya baktığımda ordakinden farklı olduğunu anlıyorum.
Bu arada hepsinde de saçımı da gösterdim birazcık. Bence sarışınlara bu renk çok uyuyor onu söylemek istedim.

LÜTFEN ALINTI YAPMAYIN CANLARIM

Son düzenleme:

Canım benim çok çok teşekkür ederim. Kalp kalbe karşı. Sen de dünya tatlısısın. Başka yerden aldığını biliyorum ve o yüzden de rengi birazcık açık da olsa koyu da olsa seninkilere itibar ediyorum canım ben.
Bence de 1-2 gün sonra daha oturacak rengi.
Solo care kullanıyorum bi de ben. Uygun mudur?

caydammm alıntı yapmadım ama inanılmaz güzel olmuş ben 2. ve 3. fotoları daha çok beğendim neden dicek olursan ben çok beyaz sevmiyorum ya doğal durmuyo çok beyaz olduğunda valla harika çok hoşuma gitti hemde makyajsız olmasına rağmen aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…