- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.641
Ceydaaaaaaaaa tatlim sonuc tam istedigmiz gibi oldu!!! Kalbin ne temizmis canim ya olumunekankayizsmile hihoyyyt sevincten havalara uctum resmen!
canım çektim ama hepsi bulanık çıkmış çok ztn hiç biri de gzl olmadı inanki cor mel gözümden hafif taştı sanki sarı sarı gördüm beyazında direk çıkardım onu en doğalı charm mel oldu kesinlikle ice morumsu bi mavi durdu ve doğal olmadı azul denedim o çok çok cart bir maviydi fosforlu gibi düşün grafite çok istediğim bir lensti hatta onu almak istiyorudum mel ya da oydu bnm için ama denediğimde koyu durdu bir de doğal durmadı bende tabi bunlar hep bnm gözmde durduklarına göre olan yorumlarım kimse yanlş anlamasın quartzoyla topazi acaip belli lens olduğu yani bende öyle durdu direk çıakrdım yani başka da yoktu ztn orda hepsini denedm esmeralda ve nat ice dışında yrn da ocreyle crystal gelicekmiş işte .. resimleri ekliyorum ama çok aceleyle yeni çektim bunları gündüz olan grafite en sondaki ama o da çok bulanık çıkmış.. RESİMLERİ ALINTI YAPMAYIN ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER..
bende korktum ama Hıv in gözyaşıyla veya lens denemesiyle bulaşması gibi bir durum yokmuş netten araştırdım ben hepatitten çok korktum zaten dışarda manikür pedikür bile yaptırmam.off bende aşırıyım havlumu taşırım falan heryere.Eşim göz doktoru dediğin tarzda steril etmeden asla deneme dedieyvahedigeldismileben denedim diye korktum.
Neyse o konuşmadan sonra deneme ve 2.el lens artık bana çok uzak
kızlar benim icemint fena halde batıyor gözüme takmam mümkün değil. sanırım makyaj kalıntısı yapıştı ne yaptıysam temizleyemedim. Ve çook yoğunum önümüzdeki hafta içi ilk fırsatta bir optikçiye gidip sorucam. fakat nasıl temizlerim bilginiz varsa yazın lütfen. bu arada ben artık burdan solotica alsam da yetişmeyebilir ağustos başı gidiyorum(( lens düşünecek de pek halim yok ama icemint lerimi düzeltmenin bir yolunu yazın nolur ya. topici de takip edemiyorum pek. özel mesaj atsa bilen bir arkadaş ne güzel olur
Didem nasıl oldu lenslerin? Halledebildin mi? Normalde makyaj kalıntılarının da bir müddet solüsyon içinde bekledikten sonra çözülmesi lazım, ki yeni nesil sölüsyonlar eskileri gibi ekstra tabletlere ihtiyaç olmadan hemen her tür kalıntıyı çözüyor; ama hala başarısızlarsa iyi bir optikçiye ya da doktora temizletebilrisin.
Bir de lensaholics'de yeni serilerin malzemesinin eskisi gibi olmadığı ve çok rahatsız ettiğini yazmışlar. Duyunca hayal kırıklığına uğradım. Umarım öyle bir durum söz konusu değildir sende de :sinifsinif:
lildenizcim bunlar charme mel mi naturelcolormu? bu arada kendi göz rengin ne renk?kusura bakma konuyu çok fazla takip edemediğimden sormak zorunda kaldım belki yazmış olabilrisin bunları..çok beğendim acayip doğal durmuş ve müthiş yakışmış canım..
lildenizcim bunlar charme mel mi naturelcolormu? bu arada kendi göz rengin ne renk?kusura bakma konuyu çok fazla takip edemediğimden sormak zorunda kaldım belki yazmış olabilrisin bunları..çok beğendim acayip doğal durmuş ve müthiş yakışmış canım..
Okypetecim h.b canımm a.s. ben de çok özledim bu topicde yazmayı ve hepinizi..
Ceydacım bebeimm crystal almaya karar vermişsin eminim çok yakışacaktır canım. Şimdiden güle güle kullan.. :1hug: a.s.
Bambişim inşallah canım hayırlısıyla bir gidebilseydim. Öğrenci tanıtım fişimi bekliyorum ve meb sürekli meşgul ulaşamıyorum bu gidişle ankaraya gitmek zorunda kalıcam allahım ağustosta gitmem lazım hala pasaportum yok kafamçokkarıştı ets desen daha 12-13 gün önce gönderebildi sonucumu! onlarla da çok tartıştım. Hep ağlamaklı günler geçirdim acaba lenslerim ondan mı bozuldu kaydirigubbakcemile3 bebeim ben mel sever biri olarak her serisine bayılıyorum biliyosun kaydirigubbakcemile5 cor u koyu gözlerde beğenmeme rağmen sen de bayıdlım bayıldım müthiş güzel durmuş. Ama n.c de süper ayırt edemiyorum yani ikisini de al sen bu lenslerin :)
Çok çok yakışmış brownicim. Daha önce vakit darlığından yalnızca 1 mesaj atabilmişim.
Şimdi daha detaylı inceledim de.. Tam tahmin ettiğim gibi. Çok yakışmış çok doğal durmuş. Ayrıca yumuşacık güzel bir yeşil tonu.
Güzel günlerde kullan canım benim hihoyyythihoyyythihoyyyt
lensten lense acaip renk farkediyor. evet lottan. boyama farkı oldukça belirgin oluyor. birinin lensiyle diğerinin lensinin rengi birbirini tutmuyor. bunu çok iyi biliyorum..arkadaşımın esmeraldası elamsı koyu bir,yeşil durmuşken benimkiler tam çimen yeşili..Kızlar crystallerim şuan geldi. Sıcak sıcak..
Hemen resim çekiciiim.
Vetmancığıma ayrıca teşekkürler ve öpücükler, çok hızlı göndermiş, geldiklerinde uyuyordum çok şaşırdım baya erken geldiler. Canım benim hemen yollamış...
Bu arada sizlerle birşey paylaşacağım.. Bilgisi olan paylaşsın.
Bu deneme yerinde ben crystalleri daha ilk geldikleri gün hatta gelir gelmez denedim. Çünkü bu sefer mikrop vs. hiçbir sorun yaşamak istemedim. Geldiği andan itibaren henüz 30 dk geçmemişti denediğimde. Kadıncağız daha şişeleri diziyordu yeni gelen lenslerin.
Gerçi yine de 0 30 dk içinde benden önce gidip de deneyen de olmuş ya neyse :roflol: :roflol:
İyi ki gittiğimde kapıda kuyruk yoktu caddeye doğru.. hahahahah
Neyse sadede geliyorum. Lensler daha yeni açılmıştı. Orda o kadar açık oldu ki gözümde nerdeyse beyazına yakın oldu hatta içimden keşke haresi olsaymış çünkü beyazla net bir ayrım olmuyor diye geçirdim. Herkes de aynı şeyi düşündü çok çok açık bir renk. Daha açığını düşünemiyorum. Şimdi yeni gelen crystallerim de daha geleli 30 dk olmadı yeni geldi. Ama bunlar daha koyu. Daha yeşilimsi ve daha koyu.
Sizce neden olabilir? Bekledikçe rengi oturur mu?
Yine açık bir renk elbette ama arada fark var takar takmaz anladım.
Hem deneme esnasında çektiğim fotolara baktım hem de şimdi evde bir*iki foto çektim arada fark var..
Size de resim yükleyeceğim birazdan.
Bilgisi olan fikir söylesin kızlar. Neden acep bu fark? Lottan filan olabilir mi ?
Bu arada ben yine de çok memnunum hem çok doğal hem de çok tatlı bir renk. Arzucum sakın yanlış anlamasın. Fark lottan ise de onun hiçbir suçu yok, ben lot da belirtmeliydim belki de.. Zaten ne kadar memnun olduğumu da aldığım siteden yazarak belirttim. Arzucumdan aldığım ne ilk lens ne de son. %100 memnuniyet yani :1hug:a.s. Ondan yana hiçbir problem yok..
Ama ya fabrikadan yine aynı renk çıkmadı lensler, ya lottan fark ettti, ya bla bla.. Sebebini bilmiyorum.
Sebebini siz yazın hehehee
ceydacım lenslerini güle gülee kullan.
Sorduğun soruya gelincede soloticaların ben boyamalarının farklı farklı olduğunu önceden farketmiştim aslında tamam gözden gözede değişiyo kesinlikle ama kesinlikle bu lenslerde sabit bi boyama yok diye düşünüyorum ben...
Didemcim lenslerin enfeksiyon almış olmasın sen makyaj kalıntısı sanıyorsundur belkide farklı bir sorunla karşılaştın çünkü lensleri aldıkdan 2 ay sonra önce birisi sonra diğerinin böyle olması bana enfeksiyon gibi geldi yada üzerinde protein birikti tortu oluştu bahsettiğin göz hastahanesine göster bakalım lenslerini ne önericekler benimde bildiğim bir kaç solüsyon var kortizonlu ama lenslere ne kadar faydası zararı olur tam olarak bilemiyorum o yüzden öneremiyorum.
Cydacım canımmm güzel yorumun için çok çok teşekkürler çok tatlısın dünya güzeli bir insansın güle güle kullan canım lenslerini.
Muhakkak bir kaç gün önce açıldıysa lensler tabiki hiç solüsyonda beklemeyen lenslerle arasında fark olucak belkide kullandıkları solüsyon açıyordur lensleri ..Çünkü bekledikçe lenslerin rengi zamanla oturuyor..
Lot farkıda olabilir biliyorsun onlarla lensleri farklı yerden alıyoruz onlar paranalenstesden alıyor ben farklı yerden alıyorum lensleri bu yüzden belkide farklı olabilir tonlar açıklığı koyuluğu bakımından azda olsa..
Güle güle kullan sağlıkla..
Bery hoşgeldin canım özledik seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?