- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.661
caydammm alıntı yapmadım ama inanılmaz güzel olmuş ben 2. ve 3. fotoları daha çok beğendim neden dicek olursan ben çok beyaz sevmiyorum ya doğal durmuyo çok beyaz olduğunda valla harika çok hoşuma gitti hemde makyajsız olmasına rağmen aklinialirimsmile
Ceydacım inanılmaz güzel inanılmaz doğal olmuş ben ıcemint açmayı düşünüyordum kendime şimdi sende gördükten sonra crystalmı açsam diye düşünmeye başladım kendi gözün gibi durmuş harika birde soloticalar kızlar özellikle ıcemint ve crystal kendi göz renginiz gibi güneşde ışığın açısına göre renk değişimi yapıyor.Ceydacım kime sorarsan sor kimse gözünde lens olduğunu anlayamaz o kadar doğal durmuş .vallahi harika tek kelimeyle muhtesem doğal ötesi daha ne diyebilirimki?
Canım unutmuşum solüsyon seçimin uygundur solocere aqua soloticalarda oldukça rahat kullanım sağlıyor öneriririm :)Doğrudur açıklık koyuluk ton farklı olabiliyor soloticalarda ama hemen şişesinden bugun çıkan bir lensle birkaç gün solüsyonda kalmış bir lens aynı olmuyor ben bile ilk lenslerimi açtığımda bir kaç gün sonra lenslerin oturmasını bekliyorum zamanla solüsyonda rengi değiştiriyor.Mesela opti free koyultuyor lenslerin rengini..
TceydaT ben seninkileri daha çok sevdim ....
çok hoş duruyor cyrıstaller ,yakışana çok yakışıor...güle güle kullan canım ...
bu arada ben solusyon polo soft diye die bişi kullanıom nasıl sizce ?
Ceyda harika olmuş güle güle kullan çok doğal durmuş tam yeşil gri arası bir renk. Taşma da yapmamış çok beğendim opuyorumnanaktan
CEYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bayıldım lenslerine bitanem harika olmuşlar yaaa mükemmel çok kıskandım şimdi ben de bundan istedim yaakeşke 1gün sabredip deneseydim crystalları ben de.. çok yakışmış canım benim çok güzel durmuş koyu gibi de gelmedi bana pek çok güzel oturmuş ya tam gözüne göre.. güzel günlerde kullan lenslerini..
Ceyda harika olmuş güle güle kullan çok doğal durmuş tam yeşil gri arası bir renk. Taşma da yapmamış çok beğendim opuyorumnanaktan
Ceydacım bir lens ancak bu kadar güzel durabilir sanırım. Harika olmuş nasıl yakışmış öyle ya.. Tam senin rengin budur işte bayıldım!! Kusursuz bence, 'şurası da şöyle olsaymış daha iyi olurmuş' dediğim hiç bir nokta yok. Güle güle kullan canımcım her gün tak bunları yine bıkmazsın :)
Arzucum telefon ettim ve laboratuarda inceleyebiliceklerini söylediler. Yarın gidip göstericem cnm. Yalnız lens çizilmiş olabilir dedi(( yaa yıllardır lens kullanıyorum çizildiğini sanmıyorum açıkçası :SS ya çizilmişse (((
Ceyda dönüp dönüp resimlerine bakıyorum. HARİKA YAAA çok güzellll
Lens kardeşiiiiiimmmmmmm, şimdi sıra sende delikafadulden Sende mi crystal alsan ne yapsan bayanssulusmileboshayallersmile Ay çok beğendim ben cidden. Çok doğal pek doğal. Gözlerimizin rengi de çok benzeşiyordu demek ki sende de böyle durur tatlımmm. Ama tabi fabrika çıkışında ton farkı olmazsa. Puuuf soloticanın bu yönünü sevmiyorum birtek.
bayıldım ceyda bence sana çoooooook yakışmış sarı saçlarla muhteşem olmuşaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?