Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Oy canım benim güzel arkadaşım. Çoook teşekkür ederim canım çok sevindim beğenmene. Valla ben de çok beğendim. Çünkü hem tatlı bir renk, insanın yüzüne renk katıyor hem de inanılmaz doğal. Baya geçişli pupili. Kendi gözüm gibi duruyor. Çok sevdim. Tavsiye ederim

Ceydacım inanılmaz güzel inanılmaz doğal olmuş ben ıcemint açmayı düşünüyordum kendime şimdi sende gördükten sonra crystalmı açsam diye düşünmeye başladım kendi gözün gibi durmuş harika birde soloticalar kızlar özellikle ıcemint ve crystal kendi göz renginiz gibi güneşde ışığın açısına göre renk değişimi yapıyor.Ceydacım kime sorarsan sor kimse gözünde lens olduğunu anlayamaz o kadar doğal durmuş .vallahi harika tek kelimeyle muhtesem doğal ötesi daha ne diyebilirimki?

Çoook teşekkürler Arzucum yaaaa inan benim de içime sindi valla..
Hem istediğim gibi bir renk hem de doğal...
Yeni gözdem crystal. Uzun süre de kullanırım gibi geliyor. Çok teşekkürler sana bir kez daha.
Neden bilmiyorum ama crystali iceminte tercih ettim ve şimdi çok memnunum. Işığa göre renk değiştirecek evet hep söylüyorsun bebek, sabırsızlanıyorum takıp gezmek için. Değişik ortamlarda da foto çekerim sizin için.
Sadece denediğimde daha açık bir renkti ona kafam takıldı. Sence hangi solüsyonu kullanayım tatlımmm?

Canım unutmuşum solüsyon seçimin uygundur solocere aqua soloticalarda oldukça rahat kullanım sağlıyor öneriririm :)Doğrudur açıklık koyuluk ton farklı olabiliyor soloticalarda ama hemen şişesinden bugun çıkan bir lensle birkaç gün solüsyonda kalmış bir lens aynı olmuyor ben bile ilk lenslerimi açtığımda bir kaç gün sonra lenslerin oturmasını bekliyorum zamanla solüsyonda rengi değiştiriyor.Mesela opti free koyultuyor lenslerin rengini..

TceydaT ben seninkileri daha çok sevdim ....
çok hoş duruyor cyrıstaller ,yakışana çok yakışıor...güle güle kullan canım ...

bu arada ben solusyon polo soft diye die bişi kullanıom nasıl sizce ?

Teşekkürler bebekk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Solocare e devammm o zaman vereliniortak

TceydaT ben seninkileri daha çok sevdim ....
çok hoş duruyor cyrıstaller ,yakışana çok yakışıor...güle güle kullan canım ...

bu arada ben solusyon polo soft diye die bişi kullanıom nasıl sizce ?

Canım benimm çok teşekkür ederimm.
Ama ben polo softu hiç kullanmadım canım o yüzden bilemiyorum bilmiyorumkismile

Ceyda harika olmuş güle güle kullan çok doğal durmuş tam yeşil gri arası bir renk. Taşma da yapmamış çok beğendim opuyorumnanaktan

CEYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bayıldım lenslerine bitanem harika olmuşlar yaaa mükemmel çok kıskandım şimdi ben de bundan istedim yaa keşke 1gün sabredip deneseydim crystalları ben de.. çok yakışmış canım benim çok güzel durmuş koyu gibi de gelmedi bana pek çok güzel oturmuş ya tam gözüne göre.. güzel günlerde kullan lenslerini..

Ceyda harika olmuş güle güle kullan çok doğal durmuş tam yeşil gri arası bir renk. Taşma da yapmamış çok beğendim opuyorumnanaktan

Canlarım benim, çok tatlısınız.. Çok teşekkür ederim.
Evet taşma yapmadı oturdu gözüme.
Ve gerçekten çok doğal.
Brownicim istersen dene bebeğim ama birkaç gün oldu ssanırsam umarım çok kişi denememiştir.
Bi de benden önce 1 kişi denemişti dedim ya, ordaki hanım o kız için hiç yakışmadı dedi. Yüzüne de söylemiş. Kız da beğenmemiş zaten. Niye dedim gözleri çok mu koyuydu açmadı mı ne oldu? Yok çok koyu değil orta kahveydi saçları da kahverengiydi bilmiyorum bulanık oldu güzel olmadı hiç yakışmadı beğenmedik ikimiz de dedi.
Ben de üzüldüm hatta. Denemeden önce söyledi bana bunu. Ama deneyince bayıldım resmen.
Gayet açtı gözümü, tam oturdu, göz bebeğimle baya baya kaynaştı. Asla ama asla şaşılık yok. Reenk uzaktan da belli oluyor uzaktan foto da çektirdim ordaki bayana. Öyle yani bayıldım ben.
Benim istediğim özellikler mevcut, beklentimi karşıladı.

Bu arada brownicim sana charm meller mükemmel oldu çooook yakıştı. Sakın aldığın için pişmanlık duyma.. Ama istersen bunlardan da alabilirsin tabi. Değişiklik olur. Bunlar da harikaaaaa

Lens kardeşiiiiiimmmmmmm, şimdi sıra sende delikafadulden Sende mi crystal alsan ne yapsan bayanssulusmileboshayallersmile Ay çok beğendim ben cidden. Çok doğal pek doğal. Gözlerimizin rengi de çok benzeşiyordu demek ki sende de böyle durur tatlımmm. Ama tabi fabrika çıkışında ton farkı olmazsa. Puuuf soloticanın bu yönünü sevmiyorum birtek.

Ceydacım bir lens ancak bu kadar güzel durabilir sanırım. Harika olmuş nasıl yakışmış öyle ya.. Tam senin rengin budur işte bayıldım!! Kusursuz bence, 'şurası da şöyle olsaymış daha iyi olurmuş' dediğim hiç bir nokta yok. Güle güle kullan canımcım her gün tak bunları yine bıkmazsın :)

Arzucum telefon ettim ve laboratuarda inceleyebiliceklerini söylediler. Yarın gidip göstericem cnm. Yalnız lens çizilmiş olabilir dedi (( yaa yıllardır lens kullanıyorum çizildiğini sanmıyorum açıkçası :SS ya çizilmişse (((

Brownicim çok tşk ederim bu arada iyi dileklerine cnm. sen charme mel aldın mııı? :))) güle güle kullan bebeimm sen de inşallah memnun kalmışsındır cnm.. Ben charme melin yakışmadığı kimse görmedim henüz.

Ceyda dönüp dönüp resimlerine bakıyorum. HARİKA YAAA çok güzellll

Ah canım benim yirim seni, çok mutlu ettin beni yorumlarınla. Çooook teşekkürler bebeğim.
Sen icemint aldığın günden beri aklım icemintte biliyorsun. sonra csrytal çıkınca ikisi arasında kaldım. En son da bunu aldım zati. Sana yakıştığı gibi yakıştıysa ne mutlu bana...
Bu arada topaziodan sonra charm mel almıştım kuşum. Şimdi de crystal.. Charm melin doğallığına aşık olmuştum. Topaizomun rengine. Tam ikisinin ortası bişi buldum. Çok sevdim..
Tekrar teşekkürler tatlı arkadaşım benim...
Sana da geçmiş olsun tekrar :çok üzgünüm: Neden öyle oldu hiçbir fikrim yok inan.
Ben de senelerdir lens kullanırım hiç öyle olmadı benim. Hatta süresi geçen lenslerimi bile, titiz olduğum için takmadım. Yoksa süresi geçenleri bile taktığımda yanma yapmazdı..
İnş. ufak bir tortu veya makyaj kalıntısıdır problem ve dezenfekte edince geçer bebeğim çünkü sana çoooooooooooooooook yakışıyor icemintler...

Canımm opuyorumnanaktan tatlım sana çok yakışmış cristal ama benim göz çapım baya küçük bende taşma yapar öcü gibi olurum sora kaydirigubbakcemile3 Ben charm grafite almak istiyorum tatilden sonra. Ama hakikaten cristal'i hiç bu kadar beğenmemiştim,sende harika durmuş cristal düşünenlere de fikir vermesi açısından çok iyi oldu fotoğraflar... Tekrar hayırlı olsun tatlım güle güle kullan a.s.

bayıldım ceyda bence sana çoooooook yakışmış sarı saçlarla muhteşem olmuşaklinialirimsmile

Canım benim çok teşekkür ederim berrancım.
Genelde esmerlere yakıştırıldığı için ama bence sarışınlara da çok yakıştığı için saçımın rengini de koydum birazcık.
Kesinlikle tavsiye ederim eğer düşünüyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…