Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Oyh canımmmmm olumunekankayizsmile
Sana da yakışır eminim ama charm grafite de çok güzel bir seçim
Merakla bekliyorum fotoları lens kardeşliğimiz burada bitmesin hihihih zemuszemusbayanssulusmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar,
Bettyblues özelden pupil hole un görülebileceği büyüklükte bir foto istemişti, şuan çektim, çekmişken buraya koyuyorum.
Gerçi biraz yamuk bakmışım hafif kaymış gibi duruyor ama mevzu o olmadığı için ve pupilin en net göründüğü foto bu olduğu için bunu koyuyorum.

Bu arada ortadan kendi göz rengim gözükmüş. Ama gözümü yakından çekeyim diye fotoğraf makinesini gözüme soktuğum için, yani tek noktaya odaklandığım için, çünkü böyle gözümüzün içine sokunca makineyi hem biraz şaşı çıkıyoruz hem de gözbebeği küçülüyor. Normalde sanki kahvelik gözükmüyor gibi geliyor bana.. Bilemedim. Neyse...

Son düzenleme:
mikemmel walla tek kelımeyle, bişi dikkatımı çekti,
etrafında çember yok gibi diimi ?güle güle sağlıkla kullan canım icemint daha mı mavi acaba crystal daha mı yesıl ?çözemedim gercekten 4 4lükler canım tesekkur ederim...

Canım benim ben teşekkür ederim güzel sözlerin için.
Beğenmene çok çok çok sevindim canım çünkü sen baya seçicisin bana göre. Oh oh sen beğendin diye iyice emin oldum valla :roflol:
İcemint daha mavi canım.. Resimlerden çıkarmıştım bunu ama şimdi crystali taktıkça emin oluyorum crystalde kesinlikle yeşil ışıltılar var tatlım...
Çembere gelince gerçekten yok gibi. Cor gibi duruyorlar gözde.. Normalde haresi var ama hareyi ters taraftan basmışlar yani takınca altta kalıyor, ayrıca rengi de siyah değil sanırım, gri gibi hare. Dolayısıyla takınca hiç belli olmuyor..

canım yaa mavi gri tam istediğin gibi durmuş sende bu kadar mı doğal durur çok beğendm gerçekten de çok güzel olmuş nazar değmesin boncuk gözlü oldun sen de :):)

canım benim tekrar başarılar dilerim inş istediğin mevkiilere gelirsin ilerde.. çok sağol ttlım sendeki kdr gzl ve doğal durmadı tabi ama natural dan daha gzl durdu bende natural la charm arasındaki renk yok denecek kadar azdı hatta hiç yoktu bence sadece çerçevesi çizgi çizgi durdu bende buna karar verdm yani memnun kaldım şimdilik :)

Bu arada brownicim sana charm meller mükemmel oldu çooook yakıştı. Sakın aldığın için pişmanlık duyma.. Ama istersen bunlardan da alabilirsin tabi. Değişiklik olur. Bunlar da harikaaaaa

bebeğim çok sağol diğer denedikelrime göre en iyisi bu durdu ama bi snrakine crystallı cidden düşünmeye başladım cor grafite düşünüyordum ama bu çok daha doğal geldi bana tabi bnm gözlere nasıl olur bilmem belki sevgili VETMAN ilerde koyar resmlerini ondan örnek alırım :)

Ceyda'cım cyristallerin hayırlı olsun. Çok çokgüzel durmuşlar ve pupil boşlukları neredeyse opak seriyle aynı sanırım. Ne yalan söyliyim ilk fotoğraftaki açık ton benim açıklık obsesyonuna daha uyduğu için gönlüm ona kaydı; ama solüsyon değişimiyle de bir nebze açılacaktır eminim. Yalnız solo care kullandığını yazmışsın, eğer geleneksel şişeyi kullanıyorsan sorun yok; ama aqua'yı kullanıyorsan extra nemlendirip konforu arttırsa da rengi biraz koyulaştırıyor canım. Bilgine. Tekrar güle güle, güzel günlerde kullanman dileğiyle :1hug:

Kızlar cor azul siparişi verdim wrlens den. Ceydacıma çok teşekkür ederimmm :))) Diğer lenslerimde incelenecekti, sonucu haber veririrm.

hayırlı olsun didoşcum sana çok yakışacak kpss derdim yüzünden lens falan düşünemiyorum kaç gündür .odak noktam o oldu .ceyda foto bekliyorum canım kafam zaten dağınık :Saruboceq:görmem lazım

ceydacım kendı gzlerın ne renk? koyu kahvemı b ende krıstal düşünuorumda sıyaha yakın kndı gözum..gule gule kullan.bıde gun ışıgındakı ve golgedekı resmlerını gorsek
tesekurler

berrycim benim tşk ederim. aslında benim de lens düşündüğüm yok. sadece icemint lerin düzelmeme ihtimaline karşılık aldım.. düzelse bile yedek lense ihtiyacım olur gurbet ellerde uğraşmıyım diye aldım kaydirigubbakcemile3

ayy sana un kurabiyesi,simit,sucuk takviyesi birde solotica lazm gurbet ellerde eşimin kardeşi simiti çok özlüyordu ABD dE

wetman topazio mu cor grafite mi, guartzo mu hangisi karar veremiyorum yardım et.kendi göz rengimi mesaj atmıştım sana.doğal dursun gündüz gece ben hep takıcam çünkü doğallık önemli.herkes aa lens demesin

livess canım cor grafite doğru düzgün açmıyo bile ben dün cor ice larımı taktım bi bayan gözlerinizde mavi saçlarınızla gitmiş dedi lens dedim inanamadı gözümün içine gire gire baktı doğallık düşünüyosan ve gözümü büyütmesi çok önemli değil diyosan tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…