- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.681
ceydacım harıka crystaller çok güzel olmuslar...bayıldım..
Canımm opuyorumnanaktan tatlım sana çok yakışmış cristal ama benim göz çapım baya küçük bende taşma yapar öcü gibi olurum sora kaydirigubbakcemile3 Ben charm grafite almak istiyorum tatilden sonra. Ama hakikaten cristal'i hiç bu kadar beğenmemiştim,sende harika durmuş cristal düşünenlere de fikir vermesi açısından çok iyi oldu fotoğraflar... Tekrar hayırlı olsun tatlım güle güle kullan a.s.
mikemmel walla tek kelımeyle, bişi dikkatımı çekti,
etrafında çember yok gibi diimi ?güle güle sağlıkla kullan canım icemint daha mı mavi acaba crystal daha mı yesıl ?çözemedim gercekten 4 4lükler canım tesekkur ederim...
Kızlar,
Bettyblues özelden pupil hole un görülebileceği büyüklükte bir foto istemişti, şuan çektim, çekmişken buraya koyuyorum.
Gerçi biraz yamuk bakmışım hafif kaymış gibi duruyor ama mevzu o olmadığı için ve pupilin en net göründüğü foto bu olduğu için bunu koyuyorum.
Bu arada ortadan kendi göz rengim gözükmüş. Ama gözümü yakından çekeyim diye fotoğraf makinesini gözüme soktuğum için, yani tek noktaya odaklandığım için, çünkü böyle gözümüzün içine sokunca makineyi hem biraz şaşı çıkıyoruz hem de gözbebeği küçülüyor. Normalde sanki kahvelik gözükmüyor gibi geliyor bana.. Bilemedim. Neyse...
Brownicim çok tşk ederim bu arada iyi dileklerine cnm. sen charme mel aldın mııı? :))) güle güle kullan bebeimm sen de inşallah memnun kalmışsındır cnm.. Ben charme melin yakışmadığı kimse görmedim henüz.
Bu arada brownicim sana charm meller mükemmel oldu çooook yakıştı. Sakın aldığın için pişmanlık duyma.. Ama istersen bunlardan da alabilirsin tabi. Değişiklik olur. Bunlar da harikaaaaa
1. si deneme yerindeki, 2. ve 3. ise evde çektiklerim
Evdekilerde hiç makyaj yok, yeni uyandım lütfen kusura bakmayın.
Bir de, evde eçktiklerimdekilerden biri flaslı biri flsssız, her iki türlü de deneme esnasında çekilen rengi yakalayamadım. Zaten aynaya baktığımda ordakinden farklı olduğunu anlıyorum.
Bu arada hepsinde de saçımı da gösterdim birazcık. Bence sarışınlara bu renk çok uyuyor onu söylemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?