- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.701
haresiz renkleri pek sevmem aslında gözü hiçmi büyütmüyor off kara veremiyorum.hep hareli kullandım burcucum birtek b&l nin haresiz mavisini kullanmıştım inan kimse lens olduğunu söylememişti.burcucum yardımm guartzo nasıl tepkiler
okyepete canım senin guartzolar düzeldi mi.sen ne düşünüyon benim için.cor grafite,guartzo topazio hangisi doğallık önmeliçok herkes aa lens falan demesin falan iyicice sıyırdım
Ceyda'cım cyristallerin hayırlı olsun. Çok çokgüzel durmuşlar ve pupil boşlukları neredeyse opak seriyle aynı sanırım. Ne yalan söyliyim ilk fotoğraftaki açık ton benim açıklık obsesyonuna daha uyduğu için gönlüm ona kaydı; ama solüsyon değişimiyle de bir nebze açılacaktır eminim. Yalnız solo care kullandığını yazmışsın, eğer geleneksel şişeyi kullanıyorsan sorun yok; ama aqua'yı kullanıyorsan extra nemlendirip konforu arttırsa da rengi biraz koyulaştırıyor canım. Bilgine. Tekrar güle güle, güzel günlerde kullanman dileğiyle :1hug:
Kızlar cor azul siparişi verdim wrlens den. Ceydacıma çok teşekkür ederimmm :))) Diğer lenslerimde incelenecekti, sonucu haber veririrm.
hayırlı olsun didoşcum sana çok yakışacak kpss derdim yüzünden lens falan düşünemiyorum kaç gündür .odak noktam o oldu .ceyda foto bekliyorum canım kafam zaten dağınık :Saruboceq:görmem lazım
ceydacım kendı gzlerın ne renk? koyu kahvemı b ende krıstal düşünuorumda sıyaha yakın kndı gözum..gule gule kullan.bıde gun ışıgındakı ve golgedekı resmlerını gorsek
tesekurler
Livescim cryslala ne dersin ?düşündünmü hiç:))wetman topazio mu cor grafite mi, guartzo mu hangisi karar veremiyorum yardım et.kendi göz rengimi mesaj atmıştım sana.doğal dursun gündüz gece ben hep takıcam çünkü doğallık önemli.herkes aa lens demesin
Canım benim teşekkür ederim. Senin ilk fotoyu beğeneceğinden şüphem yoktu zaten.
Ya benimki solocare aqua. Diğerini nerden bulabilirim?
Özenti gibi oldum çünkü solotica makyaj vb konularda birbirinin benzeri o kadar blog var ki.... Ama bende blog sahibi oldum kızlar gelip bakarsanız ve destek verirseniz çok sevinirim.Sadece lens hakkında değil makyaj seyahat sağlık yemek birçok konuda yazmayı planlıyorum.Amacım hayatı makyaj ve güzelleşmekten ibaret gören sersem kızlar gibi kendimi göstermek değil...
Berry'nin Gözünden
Rotiiinnnn
Browniiii
Ceydaaaa
Üçünüzün de lensleri şahane olmuş. Ben özellikle mellerle ilgileniyorum. Brownicim gözün koyu renk olmasına rağmen charm baya yeşillenmiş sende. Çok güzel olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?