Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

haresiz renkleri pek sevmem aslında gözü hiçmi büyütmüyor off kara veremiyorum.hep hareli kullandım burcucum birtek b&l nin haresiz mavisini kullanmıştım inan kimse lens olduğunu söylememişti.burcucum yardımm guartzo nasıl tepkiler

Livess ben en çok aldığım lenslerden quartzoyu beğendim tüm beklentilerimi karşıladı ama cor ice çok çok daha doğal quartzodan sadece haresiz olduğu için gözü büyük göstermiyo olduğu gibi gösteriyo makyajla falan istediğin tonu verebiliyosun ister gri ister mavi ama yinede dediğim gibi quartzo benim bu zamana kadar kullandığım en güzel lenslerden bi tanesi oldu

okyepete canım senin guartzolar düzeldi mi.sen ne düşünüyon benim için.cor grafite,guartzo topazio hangisi doğallık önmeliçok herkes aa lens falan demesin falan iyicice sıyırdım

opuyorumnanaktan
okyepete canım senin guartzolar düzeldi mi.sen ne düşünüyon benim için.cor grafite,guartzo topazio hangisi doğallık önmeliçok herkes aa lens falan demesin falan iyicice sıyırdım

canım yenileri salı günü yola çıkmış. bekliyorum..
valla benim kullandığım topaziolar çok doğaldı. yeni seri hakkıda bir fikrim yok..
daha maviymiş.ve renk bayağı farklıymış benimkinden..
ama,
quartzo için süper derim.doğal üstelik.
tek kelime ,süper

Canım benim teşekkür ederim. Senin ilk fotoyu beğeneceğinden şüphem yoktu zaten.
Ya benimki solocare aqua. Diğerini nerden bulabilirim?

Kızlar cor azul siparişi verdim wrlens den. Ceydacıma çok teşekkür ederimmm :))) Diğer lenslerimde incelenecekti, sonucu haber veririrm.

Oyh canımın içi, güzel günlerde güle güle kullan ni demek ben hiçbirşey yapmadım ki.
Muuuux muuuxxx sana çok çok yakışacağına hiç şüphem yok. Beni de bir heyecan sardı.
Cor azulun rengi fevkalade bence ve crystale bir gün içerisinde karar vermeden önce uzun süre ona takmıştım kafayı.. Son anda karar değiştirdim. O da başka zamana.. Resimlerini 4 gözle bekliyorum bebeğimmm muuuxx

Ayyyy tatlım vallahi kafam başka yerlerde, nişanlıma kızdım lensi mensi unuttum.
Bugün çekiciiiim fotolar, bekle beni şeker...

ceydacım kendı gzlerın ne renk? koyu kahvemı b ende krıstal düşünuorumda sıyaha yakın kndı gözum..gule gule kullan.bıde gun ışıgındakı ve golgedekı resmlerını gorsek
tesekurler

Mirianacım benim gözlerim orta kahve ile koyu kahve arasında bir renk, göreceli diyelim hahaha.
Ama seninkinden çok daha açık birtanem.
Ya açıkcasını söylemek gerekirse ben bu rengi çok çok sevdim ama tahmin ettiğim gibi açık değil.. Sende biraz daha koyu duracaktır canım.
Daha fazla resim ekleyeceğim canım bakarsın.

Rotiiinnnn
Browniiii
Ceydaaaa
Üçünüzün de lensleri şahane olmuş. Ben özellikle mellerle ilgileniyorum. Brownicim gözün koyu renk olmasına rağmen charm baya yeşillenmiş sende. Çok güzel olmuş...

wetman topazio mu cor grafite mi, guartzo mu hangisi karar veremiyorum yardım et.kendi göz rengimi mesaj atmıştım sana.doğal dursun gündüz gece ben hep takıcam çünkü doğallık önemli.herkes aa lens demesin
Livescim cryslala ne dersin ?düşündünmü hiç:))
ten rengin beyazmıydı livescim bugdaymıydı tam olarak?
Didemcim hayırlı olsun canım kaça maloldu wr lensden cor azul kargosuyla beraber?

Özenti gibi oldum çünkü solotica makyaj vb konularda birbirinin benzeri o kadar blog var ki.... Ama bende blog sahibi oldum kızlar gelip bakarsanız ve destek verirseniz çok sevinirim.Sadece lens hakkında değil makyaj seyahat sağlık yemek birçok konuda yazmayı planlıyorum.Amacım hayatı makyaj ve güzelleşmekten ibaret gören sersem kızlar gibi kendimi göstermek değil...

http://berranstyle.blogspot.com

Canım benim teşekkür ederim. Senin ilk fotoyu beğeneceğinden şüphem yoktu zaten.
Ya benimki solocare aqua. Diğerini nerden bulabilirim?

Canım ''no rub'' özelliği olmayan dersen bulabilirsin sanırım; ama aqua kadar konforlu değil; ben bile lensimin koyu durması pahasına aqua kullanıyorum, en rahatlatan solüsyon o benim için, yanında yeni nesil Renu'da kullanıyorum dönüşümlü olarak. doktorum da aquayı tavsiye etmişti.

vatana millete ve biz güzellik sektörünün iflah olmaz tüketicilerine hayırlı uğurlu olsun :) Fotoğraflar gayet tatmin edici olmuş lens konusunda. Giderek içeriğin genişlemesi dileğiyle a.s.

Rotiiinnnn
Browniiii
Ceydaaaa
Üçünüzün de lensleri şahane olmuş. Ben özellikle mellerle ilgileniyorum. Brownicim gözün koyu renk olmasına rağmen charm baya yeşillenmiş sende. Çok güzel olmuş...

sağol canım ben daha balımsı bi yeşillik istiyordum ama net bir yeşil durdu bende sanırım çok koyu olduğundan gözlerim ama memnunum şimdilik :)

Tşk ederim kızlarr $114 tuttu canım. Paranalentesle almak istemedim. Bu arada lensler alakalı aradılar yarın göz doktoru inceleyecekmiş. Fakat lense bakan kız lensin ortasında tortu oluşmuş olduğunu söyledi. Çok şaşırmış o da ilk kez böyle birşey görüyormuş. Lens materyali ile alakalı duruyor dedi. O da çok fazla yıkamış ama çıkmamış. Ben de yıllardır lens kullanırım ilk kez böyle birşey başıma geldi :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…