Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

brownicim aradım taradım buldum sonunda resimlerini cnm. Kızlar güzel bir charme mel görmek isteyenler 1155. sayfaya mutlaka baksın. Harika durmuş hare hiç göze batmıyor çok çok güzel bir yeşil. gayet açmış gözünü. Ben grafite i de çok beğendim ama azul hakkındaki cırt yorumunu yeni okudummm :))) napiim ama masmavi bir lensim olsun istiyorum ara ara o nedenle azul seçtim.. Güle güle kullan canım mellerini gerçekten çok yakışmış..

Kızlar sonunda para biriktirebildim Bu sefer kesin alıyorum solotica birkaç güne =)
Hala karar veremedim çıldıracağım yardımcı olur musunuz opuyorumnanaktan
Mavi yada yeşil olmasını geçtim çünkü mavi tonlarını sevmeme rağmen açık mavi bulamadm soloticada.Önemli olan açık renk olması yani açık renk olduğu belli olsun gözlerimin istiyorum.Açık kahve gözlerim var.
3lü opak seriyi istemiyorum.İlk soloticam olacağı için riske girmek istemiyorum.
Corları çok seviyorum fakat göz çapımın küçük olduğunu farkettim, yani ya nc yada charm artık mecbur bilmiyorumkismile
Çok şey istiyorum galiba ama almadan önce son kez sormak istedim eyvahedigeldismile

Canımcım teşekkürler cevap için.
Bugün bir optikçiye uğradım ve dedim ki: "Solocare'ın Aqua olmayanı var mı?" :roflol:
Onlar da "Soft olan yok malesef" dediler.
Ben de sandım ki, Solocare Soft ve Solocare Aqua olmak üzere iki çeşit var..
Yanlış mı sanmışım?

Ayh canımmm ben de ilk defa duyuyorum böyle bir şey..
İyi ki çok zorlamadın gözlerini, çünkü zararlı olabileceğini düşünüyorum.
Geçmiş olsun tatlım. Umarım düzeltilebilen bir şeydir.

Canım yardımcı olmak isterim ama.. Olabilirim umarım...
Eğer açık renk istiyorsan ve corları gözünü büyük göstermediği için istemiyorsan charmları önereceğim bebiş. Çünkü hem büyük gösterecektir hem de nc lerden bir nebze de olsa daha opak oldukları için göz rengini (görece) daha çok açarlar.
3'lü opak seriyi geçiyoruz zaten istemediğini yazmışsın..
Bu durumda sana charm serisinden zevkine göre bir renk seçmeni önerebilirim...

Büyük gösterip göstermemesi çok farketmez ama cor serisi gözden taşarsa kötü bir görüntü oluyor, birkaç fotoğraf gördüm ondan korkuyorum.
Charm serisi gözü daha çok mu açar? Ncler daha açık renk sanıyordum ben.

Opal,n.c'ler göz çapı küçük olanlarda taşma yapabiliyor ve kötü görünebiliyor. Benim de göz çapım küçük charm aldım rahatlıkla kullanıyorum. O bile çok az taşıyor bende ama taşan kısım yukarıda kaldığı için hiç belli olmuyor. Şüphen varsa charm önerebilirim ben.

Yok canım.. NC ler en az opak olan seri. Yani en saydam.. Dolayısıyla göz rengini daha opak olanlar kadar açamıyorlar.. Biz Bambamcımla bir şey keşfettik (gerçi eminim ilk defa biz keşfetmemişizdir ama) güneş ışığında nc ler iyice şeffaflaşıyorlar ve alttan kahverengi göz daha çok görünüyor...
Naçinaze fikrim ve tecrübelerim...
Ama elbette sen bilirsin..

Bir de vetman söylemişti burada, charmlar corlar gibi opaklık açısından ve göz rengini corlar gibi açıyor ama corların harelisi gibi düşünün renk olarak demişti. Önceki sayfalarda ama tabi tam olarak nerede hatırlamıyorum.
Ama benim kendi gözlemlediğim kadarıyla, haresiz olduklarından mıdır yoksa ton farkı var mıdır bilemiyorum ama corlar en açık algılananlar, sonra charmlar (sanırım gerçekten de corla aynı renk ama etrafındaki siyah hareden dolayı bir bütün olarak biraz daha farklı algılanıyor), sonra da en az açanlar nc ler...

Ceyda, morrison çok teşekkürler kızlar=)
Nc.lerin de taşma yaptığını bilmiyordum ohaoldumsmile
Corlarda hare yokya, eğer taşarsa gözün beyaz kısmında garip görünür diye düşünmüştüm.Hareli olanlarda taşan kısım hare olursa garip durmaz gibi geldi.
Ay şimdi korktum param boşa gitmesin bide bilmiyorumkismile

N.C'ler kesin taşma yapar diye birşey yok canım yanlış anlaşılmasın. Göz çapım küçük demişsin ya ondan söyleyeyim dedim. N.c taşma yapınca irisin etrafında çizgi çizgi,garip bir görünüm oluşuyor. Bu forumdan bir arkadaşımızın başına gelmişti daha önce. Ama belki senin göz çapın o kadar küçük değildir ve çok güzel durabilir. Keşke deneme şansımız olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…