- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.721
Canım ''no rub'' özelliği olmayan dersen bulabilirsin sanırım; ama aqua kadar konforlu değil; ben bile lensimin koyu durması pahasına aqua kullanıyorum, en rahatlatan solüsyon o benim için, yanında yeni nesil Renu'da kullanıyorum dönüşümlü olarak. doktorum da aquayı tavsiye etmişti.
Tşk ederim kızlarr $114 tuttu canım. Paranalentesle almak istemedim. Bu arada lensler alakalı aradılar yarın göz doktoru inceleyecekmiş. Fakat lense bakan kız lensin ortasında tortu oluşmuş olduğunu söyledi. Çok şaşırmış o da ilk kez böyle birşey görüyormuş. Lens materyali ile alakalı duruyor dedi. O da çok fazla yıkamış ama çıkmamış. Ben de yıllardır lens kullanırım ilk kez böyle birşey başıma geldi :S
Didem okypete ve blogumu ziyaret eden herkese teşekkürler amatörce ama heves işte :kedi:
Kızlar sonunda para biriktirebildimBu sefer kesin alıyorum solotica birkaç güne =)
Hala karar veremedim çıldıracağım yardımcı olur musunuz opuyorumnanaktan
Mavi yada yeşil olmasını geçtim çünkü mavi tonlarını sevmeme rağmen açık mavi bulamadm soloticada.Önemli olan açık renk olması yani açık renk olduğu belli olsun gözlerimin istiyorum.Açık kahve gözlerim var.
3lü opak seriyi istemiyorum.İlk soloticam olacağı için riske girmek istemiyorum.
Corları çok seviyorum fakat göz çapımın küçük olduğunu farkettim, yani ya nc yada charm artık mecbur bilmiyorumkismile
Çok şey istiyorum galiba ama almadan önce son kez sormak istedim eyvahedigeldismile
Büyük gösterip göstermemesi çok farketmez ama cor serisi gözden taşarsa kötü bir görüntü oluyor, birkaç fotoğraf gördüm ondan korkuyorum.Canım yardımcı olmak isterim ama.. Olabilirim umarım...
Eğer açık renk istiyorsan ve corları gözünü büyük göstermediği için istemiyorsan charmları önereceğim bebiş. Çünkü hem büyük gösterecektir hem de nc lerden bir nebze de olsa daha opak oldukları için göz rengini (görece) daha çok açarlar.
3'lü opak seriyi geçiyoruz zaten istemediğini yazmışsın..
Bu durumda sana charm serisinden zevkine göre bir renk seçmeni önerebilirim...
Büyük gösterip göstermemesi çok farketmez ama cor serisi gözden taşarsa kötü bir görüntü oluyor, birkaç fotoğraf gördüm ondan korkuyorum.
Charm serisi gözü daha çok mu açar? Ncler daha açık renk sanıyordum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?