Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canıımmm çok iyiyimm şu sınav geçti ya oh kötüde geçse rahatladım hazırla kendini cuma veya cumartesi görüşelim bitanemmm :))

canım n.c ler çapı küçük olanlarda taşma yapabiliyor ama herkezde değil bende yapmıyor çapım uygun sanırım soloticalara bendede amazonlar kaymıştı mesela..

Vetmancım nolur fotolarını çekmişsin bi soru sorucam sana çok merak ettiğim charm azul ve cor azul arasında pupil boşluğu farkı varmı bunu söylermisin çok merak ediyorum eyvahedigeldismile

Kızlar ben cor ice siparişimi verdimmmmm opuyorumnanaktan
Yarın gelecek vetman sayesinde, şimdiden teşekkürler vetman a.s.

opalcim güle güle kullan şimdiden ben çok memnunum eminim sende zaman geçtikce daha çok seviceksin hele dışardan aldığın yorumlardan sonra :lepi:

canım benim çok teşekkür ederim sendeki kadar doğal durmadı tabi bende :) grafite yi ben de çok beğendm bi dahaki sefere onu düşünüyorum azul içinse benim gözüm çok koyu olduğundan belkide fosforlu mavi durdu bende o yüzden öyle cırt dedim senin güzel gözlerine yakışacaktır canım güle güle kullan :)

tesekkur ederim cnm
kızın gözleri koyuymuş baya bunda lila gibi durmuş

charm bende taşma yapmadı nc da yapmaz dimi ?

Evet bu kızın gözleri bayağı koyu canım sende kesinlikle daha güzel durur.Daha önce kullandığın lens markaları neler canım soloticalardan önce ?onlardan yola çıkarak çapını tahmin edebiliriz:)
Burcucum cor serisi ile charm serisinin pupili birebir aynııı hiç fark yok opaklıklarıda aynı tek fark haresi olması..

umarım yardımcı olur dernky benim göz rengim koyu kahverengi seninki ne renk?
size göre solda n.c mel sağda soloticanın en yeni iki renginden birisi natural colours ıcemint

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…