Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Yalnız benim yazdığım bir sürü mesaj buhar olup uçmuş yine..
Kızmaya başladım ben bu işe...
Hayır silinecekse, yazmayalım yani !

Ceydacım nasıl silinmiş tatlım resimler anlamadım..

siyah gözde natural colours ıcemint
bu kızın ıcemintler hakkında görüşleri şöyleaynı görüşlerdeyiz)
pupilin gerçek hayatta fotoğraflardan çok daha dar olduğunu,sevgilisinin çok begendiğini (özellikle erkekler bu lensi çok doğal buluyorlarmış benim eşimde dahil bu gruba:)))ve favori lensi olduğunu,rengin gün içerisinde açık aqua mavisi yeşili ve grisine döndüğünü tıpkı tropikal okyanus rengi gibi olduğunu hayalindeki lens olduğunu yazmış:)
Bu kız benimde ıcemintlerle yaptığım makyajın aynısını yapmış:))

hımmmmm acaba bu kadar mesaj neden silinmiş olabilir ne kadar da ilgincccDDDD acaba bunların benimle bir ilgisi olabilir mi?DDD düşünelim bakalımm.....

yok kızlar bütün herkesin 16 dan sonraki 3 günlük mesajları silindi. sistemde arıza oldu. öyleki o zaman banlananların banı bile silindi.banlılar geri geldi.
repler gitti. açılan konular yok oldu. lütfen kimse üstüne alınmasın. benim gelinlikteki bir sürü resmim gitti mesela..

Işığa göre ıcemintler değişiyor gerçek göz gibi yapmış solotica ışığın rengine göre kişinin ten rengine göre değişiyor zaten yazmışlar gün içerisinde rengi değişiyor lenslerin diye..

arkadaslar merhaba.arzu hanım solotica alıcam bende günlerdir renk incelemesi yapıyorum,forumu sayfa sayfa okudum ama hala net olarak karar veremedim.ama secenekleri 3 e indirebildim sonunda :)
icemint,crisytal ve charme ice arasında kaldım.haresine bayıldığım için charme almayı çok istiyorum ama diğer iki renkte gayet hoş.icemintin renk değiştiriyor olması çok güzel kullanışlı, ama crsytalinde renk tonu hoş.gözlerim orta kahve.5 yıl freshlook hareli gri kullandım renginden de çok memnundum.ama lens çok batma yapıyor gözümde kayma da çok oluyor ondan değiştirmek istiyorum.şimdiki alıcam lensinde ondan daha belirgin olmasını istiyorum yardım edin banaa...

bu arada gözlerim çıkık ve büyük değil,yapısı sizin gözlerinize benziyor.
Merhaba hoşgeldiniz:)göz yapınız çıkıksa ben size charm serisi önermeyeceğim o zaman çünkü kalın hareli lensleri göz yapısı çıkık olanlara pek önermiyorum.Icemint yada crystal size daha uygun olur çünkü bu renklerdeki hareler belirgin olmadığı için sizin gözünüzü bombeli gösterme olasılığı çok daha az.Eğer daha çok mavi tonunda ıcea yakın bir renk düşünürseniz o zaman size önerim ıcemint.Daha çok yeşil tonlarda lens düşünüyorsanız o zaman crystal önericem size ancak bu iki renk arasında ton farkını göze alarak seçim yapabilirsiniz çünkü ıcemintle crystal birbirine çok benziyor..I cemintin bir özelliği daha var çift taraflı takılabiliyor ve hem hareli hemde haresiz tarafı kullanılabiliyor .ıcemint biraz daha özel bir lens..

rica ederim berycim güneşdede gri yeşil duruyor ıcemintler mesela ama crystaller daha çok hep yeşil gri duruyorlar değilmi ceydacım?

Kızlar lenslerim de protein birikintisi olmuş. O tortu gibi görünen şeyler proteinmiş. Unizyme protein temizleme tableti ile temizlenebiliyor. Ben de olası durumlara karşı alıcam hemen. Hem çok ucuz içerisinde de 12 adet var. Özellikle numaralı lens kullananlar bence bu tabletlerden edinsin, çünkü lens bizim için çok daha zaruri bence Göz doktoru da hiç bir yan etkisi olmadığını söyledi.

Bu arada bence de icemint çok özel bir renk deli gibi özledim :))

Bu arada icemintin düz tarafı gerçekten ışığa göre çok renk değiştiriyor mavimsi yeşilimsi olabiliyor ama ters tarafı yani haresinin biraz belli olduğu taraf daha net. Daha koyu bir gri. O tarafı da çok güzel. ama ben renk değiştirmesinden hoşlandığım için düz tarafını daha çok seviyorum.

umarım yardımcı olur dernky benim göz rengim koyu kahverengi seninki ne renk?
size göre solda n.c mel sağda soloticanın en yeni iki renginden birisi natural colours ıcemint

Benimkiler de koyu kahve c.tskler resimler icin.ben icemintin bicok fotosunu gordum ama en cok sendeki hosuma gidiyor.icemintin tonunun cok begeniyorum ama mel daha dogal dimi?

gözlerim çıkık değil, aksine daha içerde yapısı ve çekik.çinlilere benziyorum sanırım biraz :)
gözlerimi büyük göstersin diye özellikle hare istiyorum ben.eğer cristal senin gözlerini olduğundan büyük gösterir, haresi belirgin olur derseniz kesinlikle cristal alıcam arzu hanım.iceminti çok beğenmeme rağmen freslook grime benzettiğim için pekte almak istemiyorum aslında.çünkü şuan kullandığım lens.mavi tonlarında düşünmüyorum o yüzden icedan vazgeçtim.
ama secim konusunda size kesinlikle çok güveniyorum. hangisinin haresi belirgin olur gözlerini büyük gösterir derseniz onu alıcam.hatta biran önce karar verip sipariş edelim diyorum :)gözlerimde numaralı ancak gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…