Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

birkaç resim ekledim albüme,eski yeni karısık, gmz biçimim ve daha önceki lens rengimin durusu acısından sizde fikir oluşturabilir, arkadaslar yardım edin bana...

merhaba; bn uzun zamandır başlığı takip ediyorum gözlerim koyu kahve ve hangi rengin bana yakışacağına karar veremiyorum.Doğal dursun istiyorum bu yüzden nc mel almayı düşündüm ama resimleri gördükce fikrim değişiyor bilmiyorumkismile
bana yardım ederseniz sevinirim simdiden teşekkür ederim

Vaauuvvvv bu hatunda baya baya iyi durmuş icemint...

rica ederim berycim güneşdede gri yeşil duruyor ıcemintler mesela ama crystaller daha çok hep yeşil gri duruyorlar değilmi ceydacım?

Canım benim aynen böyle!
Yani her ışıkta gri-yeşil.. Bazen daha yeşil, bazen daha gri ama sonuçta mavimsi filan değil kesinlikle. Hatta bugün teyzem gördü ve direk "aaa, yeşil lens mi aldın?" dedi. Yani direk yeeşil algıladı... Yemyeşil de değil elbette.
Ama görecesiz olarak gri-yeşil diyebilirim...
Mavilik yok yani.

Ayyyy düzeltilebilecek bir şey olmasına çok çok sevindim canım ya!!!
Ohhh geri geldi icemintler desene..
İyi ki crystal almamışsın, azul almışsın bu durumda, ne güzel...

Benimkiler de koyu kahve c.tskler resimler icin.ben icemintin bicok fotosunu gordum ama en cok sendeki hosuma gidiyor.icemintin tonunun cok begeniyorum ama mel daha dogal dimi?
çok tesekkürler cnm:))en az ıcemintlerde meller kadar doğal buna emin olabilirsin..

merhaba ben de lens almak istiyorum yeşil düşünüyorum burda okuduklarımdan ve gördüklerimden en beğenilenler nc mel ve quartzo
benim saçlarım siyah tenim buğday gözlerim de koyu kahve bi de doğal dursun istiyorum şimdi vetmanda ocre yi gördüm o da çok güzelmiş iyice kafam karıştı
sizce bana uygun lens nedir
tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
bambam saçınmı boyattın

berrycim cnm hem evt hem hayir hihi. diplerinin tonunu koyulttum bikac ton 2-3 parmak kdr bi kismi:) fotoda daha da koyu cikmis o kdr deil diplerim gelince hemen boyuyordm ondan rahat ediyim die bi de toplayinca daha koyuymus gibi durmus normalde dier kisimlar ayni renk hehe kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinniolumunekankayizsmileaklinialirimsmile

sana sarı çoook yakışıyorda ondan dedim eşimi ikna edersem bende saman sarısı ile bebek sarısı arası bir renk istiyorum.aklinialirimsmile

sana sarı çoook yakışıyorda ondan dedim eşimi ikna edersem bende saman sarısı ile bebek sarısı arası bir renk istiyorum.aklinialirimsmile

cnm berrycim cok tesekkur edrim hala sarisin hihihi vazgecemiorm ben de ama tonunu deistirme yolundayim iste platinden ziyade daha doal bi sariya gecis yapicam zmnla :) sana da cok yakisir acik tenlisin her renk gider canimcm aklinialirimsmile

benim hep sarı veuzundu saçım ama eşim modern bir havası olsun dedi ve saçım şimdi kısa ...kendi saç rengimi seviyor sarı boya saç sevmiyor :dilcikar:neymiş doğal halin güzel fasa fisosu.Herkes sarıyı çok yakıştırıyordu bana :çok üzgünüm: valla her an çark edip sarıya dönebilirim ama saçım kısa şimdide:a015:

ay cnm benm erkekler hep doallik sevior o dooru kafamçokkarıştı bizler de hep deisik olsun istiorz sengözlerimebaksanab bence sari sac seninki boyda sacta acayip guzel oluor cesaretim olsa kesmeye ilk yapicagim model :) benm esimde o boyda sevior bob gibi az daha uzunu kestirsene diyip duruor valla ama ben o boy kullanmistim hevesimi almisim demek hala uzun tutuorm. ay cnm ya sana yakisir tabi valla bob sari sac cok da seksu oluor alkisalkisalkis ay lensten saptik kizlar kizicak hheheh. ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…