- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.781
Ceydacım nasıl silinmiş tatlım resimler anlamadım..
siyah gözde natural colours ıcemint
bu kızın ıcemintler hakkında görüşleri şöyleaynı görüşlerdeyiz)
pupilin gerçek hayatta fotoğraflardan çok daha dar olduğunu,sevgilisinin çok begendiğini (özellikle erkekler bu lensi çok doğal buluyorlarmış benim eşimde dahil bu gruba:)))ve favori lensi olduğunu,rengin gün içerisinde açık aqua mavisi yeşili ve grisine döndüğünü tıpkı tropikal okyanus rengi gibi olduğunu hayalindeki lens olduğunu yazmış:)
Bu kız benimde ıcemintlerle yaptığım makyajın aynısını yapmış:))
rica ederim berycim güneşdede gri yeşil duruyor ıcemintler mesela ama crystaller daha çok hep yeşil gri duruyorlar değilmi ceydacım?
Kızlar lenslerim de protein birikintisi olmuş. O tortu gibi görünen şeyler proteinmiş. Unizyme protein temizleme tableti ile temizlenebiliyor. Ben de olası durumlara karşı alıcam hemen. Hem çok ucuz içerisinde de 12 adet var. Özellikle numaralı lens kullananlar bence bu tabletlerden edinsin, çünkü lens bizim için çok daha zaruri benceGöz doktoru da hiç bir yan etkisi olmadığını söyledi.
Bu arada bence de icemint çok özel bir renk deli gibi özledim :))
çok tesekkürler cnm:))en az ıcemintlerde meller kadar doğal buna emin olabilirsin..Benimkiler de koyu kahve c.tskler resimler icin.ben icemintin bicok fotosunu gordum ama en cok sendeki hosuma gidiyor.icemintin tonunun cok begeniyorum ama mel daha dogal dimi?
gözlerim çıkık değil, aksine daha içerde yapısı ve çekik.çinlilere benziyorum sanırım biraz :)
gözlerimi büyük göstersin diye özellikle hare istiyorum ben.eğer cristal senin gözlerini olduğundan büyük gösterir, haresi belirgin olur derseniz kesinlikle cristal alıcam arzu hanım.iceminti çok beğenmeme rağmen freslook grime benzettiğim için pekte almak istemiyorum aslında.çünkü şuan kullandığım lens.mavi tonlarında düşünmüyorum o yüzden icedan vazgeçtim.
anladım TUBİŞ_87:) bende profilinize baktım evet ton olarak freshlooklarınıza benziyor ama tabiki ıcemintler çok daha doğal duracak özellikle insanlar yakından gözlerinize baktığında:) ancak tabiki karşıdan çok fazla bir renk değişikliği olmayacak birde freshlooklar aylık lensler bir iki aya süresi bitecek ama soloticalar yıllık lensler yani aynı aynı anda kullanma imkanınız pek olmayacak gibi ama çok farklı olsun derseniz:.Yeşil tonlarda charm mel olabilir mesela yada charm verde yada daha opak daha belirgin bir yeşil olarak esmeralda olabilir.
Sağol Ceydacım ben de çok sevindim ya gerçekten..
bambam saçınmı boyattın
sana sarı çoook yakışıyorda ondan dedim eşimi ikna edersem bende saman sarısı ile bebek sarısı arası bir renk istiyorum.aklinialirimsmile
benim hep sarı veuzundu saçım ama eşim modern bir havası olsun dedi ve saçım şimdi kısa ...kendi saç rengimi seviyor sarı boya saç sevmiyor :dilcikar:neymiş doğal halin güzel fasa fisosu.Herkes sarıyı çok yakıştırıyordu bana :çok üzgünüm: valla her an çark edip sarıya dönebilirim ama saçım kısa şimdide:a015:
arkadaşlar deepika padukone'nin bu lenslerine uygun bir lens önerebilecek misiniz?
çok güzel ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?